Hirdetés
-
Mobilarena
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban !
Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teemu
tag
válasz
aldebaran #5940 üzenetére
Nah ezért ezt még elküldöm
Szerintem tisztázd le magadban, hogy mire van szükséged. Pl: ha 5-6-szoros nagyításra kell azt nem fogod megkapni egy alap objektívtől, és ez mind plusz költség.
A lényeg, hogy mikor megveszel egy „alap” (kit) tükrös gépet akkor azzal el lehet lenni (még mindig a zoom-tartományról beszélek), de kompromisszumokkal.
Ezért ajánlom, hogy nézd meg ezt a gépet. Szerintem nagyon jó. Természetesen LV van rajta, jó a zoom átfogása, kompakt kategóriában az egyik, ha nem a legjobb képminőséggel rendelkezik.
Ezek ellenére én a DSLR mellet döntöttem, mert úgy gondolom, hogy idővel tovább szeretnék lépni az „alapszinten”. (Ezzel nem azt akarom mondani, hogy kompakt gépekkel nem lehet nagyon jó képeket csinálni.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- PlayStation 5
- Házimozi belépő szinten
- One UI zápor esett a hétvégén
- Sweet.tv - internetes TV
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest