Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Ászpárral nyerhet kártyapartit a OnePlus
- Honor Magic6 Lite - bűvös hatos
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban !
Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
és kíváncsi lennék egy magas iso-s összehasonlításra
de hagyjuk na, ha valakinek a 650d tetszik jobban, akkor is, ha a videó nem érdekli olyan komolyan, csak, hogy legyen, úgyis 650d-t fog venni...evvan, semmi gond. Csak valszeg akkor nem 5-6 évre fogja venni a vázat, mert max egy éven belül váltás lesz sztem, ha kezdi korlátozni a kb 7 éves szenzor...na de ez nem biztos, attól függ milyen témára használja majd...gondolom többségben vagyunk, akik szívesen használ(nák)ják a vázukat iso1600 fölött is, főleg a sötét kitobikkal, vagy zoomokkal, de akár fényerős fix-el is. A kereső mellett nekem is ez a második legkomolyabb okom, hogy váltani szeretnék..rengeteg szuper pillanatot halasztottam el már, mert iso1600 fölött már dinamikailag meg mindenképp odacsinált a kicsike
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest