Hirdetés
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- One mobilszolgáltatások
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
-
Mobilarena
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban !
Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tylerddd
veterán
válasz
zolnagy #14576 üzenetére
A Samsung NX1000-ről engem is érdekelne vélemény, mert habár én se vagyok nagy Samus, 80-ért lehet nem lenne rossz választás. Később meg lehetne rá venni valami jobb objektívet, mert sokak szerint az fontosabb, mint maga a váz. Olyat is olvastam meg néztem videót, h pl. egy belépő Nikon 3200-től sem kell csodákat várni, ha a kites objektívvel használjuk. Persze nem lenne rossz egy Canon EOS M vagy egy Alpha NEX 3M, de azok bőven túllépik ezt a 80 ropit. Mit mondtok ti, hozza értő mesterek?!
Új hozzászólás Aktív témák
- GOPRO Hero 11 BLACK Creator Edition akciókamera csomag +tartozékok
- LAMAX W 10.1 Akciókamera + 256GB SD kártya + kerékpárra szerelhető tartó + úszó szelfibot GARANCIA
- Panasonic HDC-SD60
- ÚJ bontatlan Insta360 X3 kamera - Másik felületen jegelve
- Nikon F rendszer Nikon D750 Sigma ART 24-105 F4 Nikon F 28-300 Nikon 50mm AF-D
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest