-
Mobilarena
Ajánláshoz szükséges kérdések (alkatrészeknél pontos megnevezést kérünk)
1.: Mennyit szánsz a hűtőre?
2.: Milyen házba kerül?
3.: Milyen alaplapra lesz?
4.: Processzor és videókártya típusa?
5.: Ramok pontos típusa?
6.: Egyéb igények? (szín, RGB, stb.)
>>> Ajánlott léghűtések és paszták táblázata - 2025 <<<
-
Qru
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Felmerült az igény egy CPU léghűtés kibeszélő topik iránt, ami megnyitásra került.
A jövőben itt csak a konkrét választással/vásárlással kapcsolatos dolgok kerülnek a kibeszélő topikba pedig a minden más (tesztek, vélemények, tapasztalatok).
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
-
-
-
Persze, a ti esetetekben a gyerek be tud illeszkedni a többi gyere közzé, és nem lesz vele probléma, de ahogy írtad sokan sajnos inkább csak leépülnek, nem tudnak fejlődni. Én is ismerek egy kis srácot a kórházból (munka), szellemi fogyatékos, fél fülélre süket és az egyik szemére nem lát, a másikkal is gyengén lát, szerencsére ő nagyjából be tudott illeszkedni, és úgyomd. boldog életet és a többi (ahogy sokan mondják) "normális" gyerek között.
-
-
proci985
MODERÁTOR
-
Köszönöm szerintem is. Régebben olvastam blogodat, tisztelek érte, kis srác azóta hogy van (amúgy a öcsémet is Levinek hívják)?
#28477 smiti: igazság szerint igaza van, kicsit alul mér a szenzor, nekem alapon 42 fokos (kicsit kevés most a paszta rajta), mondjuk persze 4*4Ghz-n, a gyári ventiket sohasem teszteltem, szóval arról nem tudok semmit sem mondani.
-
-
smiti
veterán
Hogy te még mindíg ezen lovagolsz!
Még mindíg csak annyi a lényeg az egészben, hogy a Ninja3 és a Noctua között 5 fok különbség van. Ha neked ez nem tetszik akkor ugord át és ne is szólj hozzá.
Nem beszélve arról, hogy te azt sem írtad le, hogy milyen feszültséggel melegedik a te procid 50 fokra.
-
smiti
veterán
-
-
Qru
MODERÁTOR
Hát igen, Xanaxon élek bevallom.
Hát amilyen tolongás van a gépemért jelenleg még az sem...Henk: Akkor nincs más hátra mint olvasni és magad megcsinálni. De lásd, hogy rendes vok linkelek egy walkthrough-t.
-
Henk
veterán
Nem tudom amd-nél ezek,hogy működnek.De én az everest-en kívül real temp,core temp és hw monitorral szoktam ellenőrízni.Most látom lemaradtam.
nightmare13: annyit mutat,de kicsit soknak találom,bár kitudja.Esetleg a hw monitor-t megpróbálhatod te is.Bár az még nálam is szokott hülyeségeket írni néha. -
Henk
veterán
Szerintem az inkább szenzor hiba lehet.Ez nem veszi igénybe a procit főleg,hogy 1mp alatt 4 fokot emelkedjen.Esetleg nézd meg még másik progikkal is.Bár ha félremér akkor mindegy mert minden fals értéket fog mutatni.
nightmare13: mekkora venti van azon a cpu hűtőn?Mert nekem a 6000rpm egy kicsit irreálisnak tűnik.. -
Henk
veterán
-
nightmare13
őstag
Szia! Nekem is 940 BE-m van, nekem bekapcsoláskor, meg idle-ben is 41 fok a proci, a magok 42 fokosak gyári hűtővel, játék alatt 53-ra kúszik fel...
Bár nekem a hűtő az nem 3000-en megy, a gyári, hanem 5,8-6,1 ezer fordulaton...
Bár hogy ennyi eltérés legyen a külső hőmérséklet, és a magok között, az elég... hogy is mondjam, furcsa... -
Henk
veterán
Biztos,hogy nem olyan gond van,hogy nem kap elég feszt.Elképzelhető,hogy ez melegedősebb proci mint a másik,meg az is,hogy félremér a szenzor.Mondjuk azt nem tudom az Amd-nél ez mennyire jelenség,de az e8400-nél nagyon sok volt ami félremért.
Ha ilyen meleg idle akkor mennyire melegszik terhelés alatt?Mondjuk ha megfogod kézzel a bordát akkor melegnek kéne lennie ilyen hőfokok mellett.Ha nem meleg akkor vagy félremér vagy nincs rajt a hűtő rendesen.Bár az elég érdekes,hogy az AC-vel melegebb mint a gyárival. -
Henk
veterán
Hát ott valami nem stimmel ha az AC-vel melegebb.Szerintem töröld le a pasztát és egy vékony,egyenletes réteget vigyél fel a procira és úgy tedd fel a pro-t.Nézd meg,hogy fixen és rendesen fenn van e a hűtő.Ilyenkor mekkorák a hőfokok?Ha most is meleg akkor fogd meg a cpu hűtőt,hogy milyen meleg a borda mert ha ennyire meleg a proci és rendesen rajt a hűtő akkor már a borda is jól átmelegszik.Próbáld meg esetleg különböző progikkal mérni,hogy mit mutatnak.
-
F.B.I.
veterán
A gyártó szerint jó, ha a felfogatásra gondoltál? A tuning alatti részéről 1-2 tesztet kellenne megnézni, hasonló fogyasztású procik figyelembe vételével.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja, hogy a fórumozóknak segítséget nyújtson processzor léghűtések kiválasztásához. Kérdezés előtt kérlek töltsétek ki az összefoglalóban szereplő 6 pontos kérdéssort, amivel az ajánlást segíteni tudjátok. Ebben a topikban nem foglalkozunk kompakt vízhűtésekkel (AiO).
- Teszt DeepCool AK400 Digital: hűtés extra kijelzővel
- Teszt DeepCool Assassin IV: egy igazán különleges toronyhűtő
- Teszt DeepCool AK500 hűtő: elegancia magas áron
- Teszt Megvan-e 250 watt? Jonsbo HX6250 hűtő tesztje
- Teszt DeepCool AK400 hűtő: elegancia és hatékonyság
- Teszt DeepCool AK620 hűtő: színes LED-ek nélkül is megkívánjuk
- Teszt A Zalman CNPS20X trónfosztásra tör a léghűtések piacán
- Teszt Noctua NH-U12A: a hűtők új királya?
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged