- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Ajánláshoz szükséges kérdések (alkatrészeknél pontos megnevezést kérünk)
1.: Mennyit szánsz a hűtőre?
2.: Milyen házba kerül?
3.: Milyen alaplapra lesz?
4.: Processzor és videókártya típusa?
5.: Ramok pontos típusa?
6.: Egyéb igények? (szín, RGB, stb.)
>>> Ajánlott léghűtések és paszták táblázata - 2025 <<<
-
Qru
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Felmerült az igény egy CPU léghűtés kibeszélő topik iránt, ami megnyitásra került.
A jövőben itt csak a konkrét választással/vásárlással kapcsolatos dolgok kerülnek a kibeszélő topikba pedig a minden más (tesztek, vélemények, tapasztalatok).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Potzee
addikt
Én is a 12 cm-es ventilátoros platformot javaslom
, de azért íme, egy kis hasznos olvasmány
Merlinhardver - 92mm-es coolerek tesztje...ha az anyagi keret felmenne 11k-ig...Alpenföhn Brocken
Q6600 kályha alapfeszültségen, alapórajelen, felső tápos Chieftech házban, házventi nélkül, 28 fok szobahőmérsékleten.
Hűtőventillátor fordulatszáma: ~750 rpm
IDLE 31 fok, netezés közben - 34 fok -
Potzee
addikt
Alpenföhn Sella 5.7k
Arctic Cooling Freezer 7 - Pro PWM Rev.2 5.7k
Xigmatek Gaia SD1283 7.3k
Alpenföhn Triglav 8.5k
Scythe Mine 2 8.9k
Alpenföhn Brocken 11k
Thermalright HR-02 Macho 11.5kNézz utána a méreteknek, hogy melyik cooler fér be a házadba... nehogy vásárlás után legyen egy meglepetés...
-
kromatika
veterán
szia.attól függ mennyi az annyi? 5-6000ft között XIGMATEK Loki SD963 vagy ARCTIC COOLING Freezer 7 Pro Rev2,ezek 9cm-es ventivel szereltek,a procidhoz elegek még alapfeszes tuningnál is,de én inkább a helyedben 12cm-es ventivel szerelt hűtőt vennék,mert azoki halkabbak. Xigmatek Gaia SD1283 7000Ft kb [link] vagy
Arctic Cooling Freezer 13 Pro [link] -
articool322
csendes tag
Scythe Mugen 2 rev B-t ne vegyél hozzá, mert húzva nekem 50 fok volt az alapjárat, és 100%on elment 65-70fokig. Arra számíts, hogyha extrém procit akarsz bele, az biztos, hogy prescott lesz. Azok hiresek arról, hogy nagyon melegednek, legalábbis c0 stepping biztos mert az volt nekem, de sztem az e0 steppinges is. kb 11ezer forint a mai ára. Tesztek alapján egy intel core i7est 3.00ghz ról 4.ghzra, tuningolva 100%on 85fokra hűtött max venti fordulatszámmal, ez jó, főleg hogy 6 magos cuccról beszélünk (a scythe slip stream 12cm-es venti nagyon halkak és jól fújják a levegőt, 70-75cfm)
-
articool322
csendes tag
a keret olyan max 13ezer
az abit ic7g jó, bár azt mondják tele van buggal
egy prescott 3gh-t 3.6ig húztam stabilra, csak a ramok megfogtak, ment volna az tovább is.
a másik egy celeron 2.4es volt, és 3.5ig húztam stabilra, megint a ramok fogtak meg
megaztán 478ra szerezni ddr1-est az nem olyan jó, mert drága hisz alig van belőle:S meg a proci is csak max 1 mag lehet. de ha gondolod csináld, aza lényeg hogy neked jó legyen.
jó kis tuning lap az, csak vigyázz azzal, hogy meddig tolod a cpu feszültséget, mert nekem, ugyan ez a lap elszállt 1.6V-on:S(a prescottal), a PHD55N03-as fet szállt el:S(konkrétan kisült:S)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja, hogy a fórumozóknak segítséget nyújtson processzor léghűtések kiválasztásához. Kérdezés előtt kérlek töltsétek ki az összefoglalóban szereplő 6 pontos kérdéssort, amivel az ajánlást segíteni tudjátok. Ebben a topikban nem foglalkozunk kompakt vízhűtésekkel (AiO).
- Teszt DeepCool AK400 Digital: hűtés extra kijelzővel
- Teszt DeepCool Assassin IV: egy igazán különleges toronyhűtő
- Teszt DeepCool AK500 hűtő: elegancia magas áron
- Teszt Megvan-e 250 watt? Jonsbo HX6250 hűtő tesztje
- Teszt DeepCool AK400 hűtő: elegancia és hatékonyság
- Teszt DeepCool AK620 hűtő: színes LED-ek nélkül is megkívánjuk
- Teszt A Zalman CNPS20X trónfosztásra tör a léghűtések piacán
- Teszt Noctua NH-U12A: a hűtők új királya?
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Álmodozol egy erősebb gamer élményről? Kamatmentes rèszletre is!
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest