- iPhone topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LTE frekvenciák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
-
Mobilarena
Ajánláshoz szükséges kérdések (alkatrészeknél pontos megnevezést kérünk)
1.: Mennyit szánsz a hűtőre?
2.: Milyen házba kerül?
3.: Milyen alaplapra lesz?
4.: Processzor és videókártya típusa?
5.: Ramok pontos típusa?
6.: Egyéb igények? (szín, RGB, stb.)
>>> Ajánlott léghűtések és paszták táblázata - 2025 <<<
-
Qru
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Felmerült az igény egy CPU léghűtés kibeszélő topik iránt, ami megnyitásra került.
A jövőben itt csak a konkrét választással/vásárlással kapcsolatos dolgok kerülnek a kibeszélő topikba pedig a minden más (tesztek, vélemények, tapasztalatok).
Új hozzászólás Aktív témák
-
VTom
veterán
válasz
speedernet #80094 üzenetére
Ha jól látom, ez tkp. egy Ben Nevis Advanced, csak más ventivel.
A Ben Nevisen nagyon csendes az a venti, és a hűtő is, nálam a húzott 6700K-ra simán elég volt a sima (nem az advanced) -
MageRG
addikt
válasz
speedernet #80084 üzenetére
Hello.
Nagyon úgy néz ki, hogy AM4-re nem.
A Pure Rocknál a felfogató átnyúlik a processzorral érintkező rész felett.
90 fokkal elfordítva beleütközne a hőcsövekbe.
A Ben Nevisnél nincs ilyen gond. Ott a kapcsok ugyanott vannak ahol a hőcsövek is mennek. -
alázógyík
addikt
válasz
speedernet #79988 üzenetére
Rev.B-t nézz a Mugen 5-ből, ahhoz jár az AM4-es lefogatás.
-
Enter65
senior tag
válasz
speedernet #79988 üzenetére
Megnezheted te is ezt az Arctic freezert.
-
jim bcs
nagyúr
válasz
speedernet #79174 üzenetére
(#79174) speedernet
A webshopok kicsit megtévesztőek lehetnek, Cryorig lecseréli a teljes termékpalettát alapból AM4 kompatibilisre 2017 utolsó negyedévében, ellenőrizni kell minden hűtőnél melyik hátlap van benne. Ha a frissített akkor kompatibilis alapból, ha nem a frissített akkor kit-et kell rendelni. Amíg biztosan nem áll át a paletta addig az összefoglalóban sem írom át. Ha nem személyesen veszed akkor meg kell kérni a shopot, hogy bontsa ki és nézze meg, hogy a frissített verzió van-e a kezükben, ne a szereléskor derüljön ki.(#79175) PeTeR_33
Én megnéztem helyetted még akkor, fel tudod tenni.(#79176) detroitrw
Alpenföhn Ben Nevis
ID-Cooling SE-213V2(#79180) Thunderstorm
Scythe Mugen 5 Rev.B
Thermalright Macho 120 SBM
Alpenföhn Brocken 3
Alpenföhn Brocken 2
Alpenföhn Brocken 2 PCGH
be quiet! Shadow Rock Slim
be quiet! Dark Rock 3
be quiet! Dark Rock 2
Cryorig H5 Universal
Thermalright True Spirit 140 Direct
Thermalright True Spirit 140 Power -
jim bcs
nagyúr
válasz
speedernet #79172 üzenetére
Az összefoglalóban látod, nem AM4 kompatibilis.
-
KukkSteve
senior tag
válasz
speedernet #17294 üzenetére
Az jó, nincs mit!
Igen sokkal halkabbb annál
De majd sztem manuálisan állitsd be a biosban, mert ha tegyük fel a procid 42 fokos, akkor felesleges 2800-on mennie, elég neki ha 1500-1600 körül járatod, és az úgy már teljesen hangtalan...
-
KukkSteve
senior tag
válasz
speedernet #17289 üzenetére
Szia!
Szerintem, a Scythe Katana 3 eggyel magasabb szint mint a másik kettő...meg drágább is egy picit, de sajna azt nem ismerem.Tesóm jelenleg egy tx3-at hajt a gépében egy Phenom II x4-el, 3,6ghz-n volt kb 45 fokos a procija...azért vettem én is egyet, hasonló eredményeket produkált, és nagyon jól szerelhető, akár 2venti is rámegy, és nem a táp felé fúj, hanem a gép hátuljához. Szóval én meg vagyok vele elégedve. Az ACről is csak jót hallok...kb ugyanaz a teljesítmény mint a TX3, viszont kevésbé szerelhető, és nem univerzállis. Hogy egy kis negatívat is mondjak a TX3 2400 felett már elég zajosDe nekem jelenleg 1300al megy, ez bőven elég, és így csendes is. A Scythe Katana 3-nak annyival jobb lehet a többivel szemben, hogy a lapot is hűti valamennyire, így kavarja bent a levegőt, de valószínűleg nem olyan gyorsan tuszkolja ki a házból....remélem picit segítettem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja, hogy a fórumozóknak segítséget nyújtson processzor léghűtések kiválasztásához. Kérdezés előtt kérlek töltsétek ki az összefoglalóban szereplő 6 pontos kérdéssort, amivel az ajánlást segíteni tudjátok. Ebben a topikban nem foglalkozunk kompakt vízhűtésekkel (AiO).
- Teszt DeepCool AK400 Digital: hűtés extra kijelzővel
- Teszt DeepCool Assassin IV: egy igazán különleges toronyhűtő
- Teszt DeepCool AK500 hűtő: elegancia magas áron
- Teszt Megvan-e 250 watt? Jonsbo HX6250 hűtő tesztje
- Teszt DeepCool AK400 hűtő: elegancia és hatékonyság
- Teszt DeepCool AK620 hűtő: színes LED-ek nélkül is megkívánjuk
- Teszt A Zalman CNPS20X trónfosztásra tör a léghűtések piacán
- Teszt Noctua NH-U12A: a hűtők új királya?
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest