-
Mobilarena
Ajánláshoz szükséges kérdések (alkatrészeknél pontos megnevezést kérünk)
1.: Mennyit szánsz a hűtőre?
2.: Milyen házba kerül?
3.: Milyen alaplapra lesz?
4.: Processzor és videókártya típusa?
5.: Ramok pontos típusa?
6.: Egyéb igények? (szín, RGB, stb.)
>>> Ajánlott léghűtések és paszták táblázata - 2025 <<<
-
Qru
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Felmerült az igény egy CPU léghűtés kibeszélő topik iránt, ami megnyitásra került.
A jövőben itt csak a konkrét választással/vásárlással kapcsolatos dolgok kerülnek a kibeszélő topikba pedig a minden más (tesztek, vélemények, tapasztalatok).
Új hozzászólás Aktív témák
-
greerson
csendes tag
válasz
greerson #17181 üzenetére
Hűűűűű.... feldobtam a Triton78-ast és csönd lett a szobában.
Szerencsétlen gyárí hűtő alapon sem ér a közelébe. A max 1300-as fordulaton is teljesen csendes és jól hűt, 800-ra levéve is szépen teljesít. 100%-on terhelve max fordulaton 57 fokos a CPU, terhelés nélkül 800-as fordulaton 30 fok körül van. -
royalka
őstag
válasz
greerson #17119 üzenetére
Hát akkor hűtőcsere. Mivel ha megy rendesen + paszta faxa, akkor nézni kell rá valamit. (De akkor se értem hogy van EKKORA külömbség 2 gép között.) A táp milyen A ban és B-be? mind a 2ben a proci fölött van a táp, 12 ventis mind a 2 ha felül van.
Lehet csak vaktában lövöldözök az okosabbak javítsanak ki kérem, ha tévedek -
royalka
őstag
válasz
greerson #17059 üzenetére
De megnézted az ujjaddal vagy valami senzorral hogy a borda milyen meleg? Haverommal beszéltem és ő is azt mondja hogy a deszka szenzorja lesz a ludas ha minden faszán fel van rögzítve pasztázva.
Mod:
(Hűtő választásban Henk és a többiek tudnak segíteni. Én mindig a szélsőséget képviselem, nem szeretném ha feleslegesen vennél drága hűtést ha nem igényli a környezet.) -
royalka
őstag
válasz
greerson #17052 üzenetére
Nekem egy ninja 2 van 6000+ n. Pillanatok alatt vissza hűti 32-34 C re 50C ről. Most akkor ez baj, hogy hamar visszahül? Amúgy teljesen nem értem hogy ha dettó ugyanaz a konfig mind a 2 akkor hogy lehet ekkora eltérés. Nem lehet hogy az alap lap érzékelője rossz B -nek?
Mod: Nézd meg ha hozzáférsz az ujjaddal hogy milyen meleg a hűtőborda. Vagy amikor teszteled akkor próbáld meg a kezeddel odanyomni a bordát a kezeddel én így jöttem rá hogy nem jól volt felfogatva az enyém.
Még mindig nem értem hogy gyári hűtő felmegy 5800 -ra. Nem is találtam róla képet.
-
royalka
őstag
válasz
greerson #17049 üzenetére
Hát csak arra lennék kíváncsi hogy milyen típusú az a gyári hűtő ami olyan sokat pörög. Nekem a 7 cm -s Y.S.Tech ventim pörög maxon annyit. (Lehet csak én nem találkoztam más ventivel ami ilyen sokat pörög? ) Mivel régebbről tapasztaltam azt hogy a védőfólia rajtamaradt de mivel azt mondod hogy gyári ezért azon alapból van paszta nem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja, hogy a fórumozóknak segítséget nyújtson processzor léghűtések kiválasztásához. Kérdezés előtt kérlek töltsétek ki az összefoglalóban szereplő 6 pontos kérdéssort, amivel az ajánlást segíteni tudjátok. Ebben a topikban nem foglalkozunk kompakt vízhűtésekkel (AiO).
- Teszt DeepCool AK400 Digital: hűtés extra kijelzővel
- Teszt DeepCool Assassin IV: egy igazán különleges toronyhűtő
- Teszt DeepCool AK500 hűtő: elegancia magas áron
- Teszt Megvan-e 250 watt? Jonsbo HX6250 hűtő tesztje
- Teszt DeepCool AK400 hűtő: elegancia és hatékonyság
- Teszt DeepCool AK620 hűtő: színes LED-ek nélkül is megkívánjuk
- Teszt A Zalman CNPS20X trónfosztásra tör a léghűtések piacán
- Teszt Noctua NH-U12A: a hűtők új királya?
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest