- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Mobil flották
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
-
Mobilarena
Ajánláshoz szükséges kérdések (alkatrészeknél pontos megnevezést kérünk)
1.: Mennyit szánsz a hűtőre?
2.: Milyen házba kerül?
3.: Milyen alaplapra lesz?
4.: Processzor és videókártya típusa?
5.: Ramok pontos típusa?
6.: Egyéb igények? (szín, RGB, stb.)
>>> Ajánlott léghűtések és paszták táblázata - 2025 <<<
-
Qru
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Felmerült az igény egy CPU léghűtés kibeszélő topik iránt, ami megnyitásra került.
A jövőben itt csak a konkrét választással/vásárlással kapcsolatos dolgok kerülnek a kibeszélő topikba pedig a minden más (tesztek, vélemények, tapasztalatok).
Új hozzászólás Aktív témák
-
easy...rider
őstag
Elviszi passzívan ha szellős a házad!
Nálam Ninja 2 van, és amikor Phenom II X4-em volt, 3,8GHZ-en hajtva, 1,35V-al passzívan vitte. De nálam elég jó a ház szellőzés. közel volt hozzá egy coolink SWIF2. A hőfokok PRIME95 alatt max 70C° volt ha jól emlékszem, de valószínűbb hogy alatta volt inkább. Meg úgyse 24/7ben Prime-ot futtat az ember -
Steelmanus
addikt
Mar egy kicsit korabban is akartam irni, de ha jol megnezed a kepeket amit (#36922) IreN!CuS adott, latni hogy a huto lelog az alaplaprol, szerintem felesleges egy AMD FX-6100 ami 95 W-os TDP-vel rendelkezik + gyarilag lehet emelni a Turbo Core technologiaval a Turbo frequency 3900 MHz-re, igaz akkor csak 3 mag dolgozik.
Olvasni valo:
Link 1
Link 2En azt mondom Neked amit (#36914) Tothgera30 ajanlott azok kozul valasszal, szemelyszerint ha ki kellene emelni akkor a Scythe Ninja3/Mine2/Mugen3 triobol a Mugen 3-at javasolnam fokent azert mert nem tudjuk a hazad tipusat/meretet.
-
IreN!CuS
addikt
Pár teszt :
Egy jól szellőző házban,nem tartom kizártnak,hogy passzívan is elbírna a procidal,ha nincs agyon feszelve.
Nálam ez lesz a cél igaz,nálam könnyebb dolga lesz a 6750-el passzívan,1-2 nap/hét mire meglesz akkor majd írok róla pár szót.[ Módosította: bwoay ]
-
-
-
easy...rider
őstag
AM2, AM2+ AM3, AM3+ ugyan az lefogatás szempontjából
Ha jól tudom akkor még az FM1 is kompatibilisKingKongáska
Az AC hűtőket könnyen be fogod tudni szerelni. Ha esetleg gondolkodsz passzív használaton akkor AC Freezer Xtreme is jó lehet csak a házad szellőzzön jól
Ha nem akarod bonyolítani akkor AC Freezer 13 Pro. Itt a talpánál is van egy venti, amre néha panaszkodnak h hangos, de azt akár ki is kapcsolhatod ha nem tudnád szabályozni. A szerepe annak annyi hogy az alaplapi bordákat szellőztesse. -
juhe1
csendes tag
Na jólvan néztem erről ph-s tesztet ott úgy emlékszem egy qx6700-es teszteltek 3.3ghz-en és ott normális volt a hőfok akkor sztd ez a coolermaster jó választás mert már megszeretném venni csak annyi tesztet néztem meg minden hogy nemtudok dönteni esetleg meg egy ocz vendetta 2-n gondolkodtam de sztm ez a coolermaster jobb választásnak tűnik a ninja-kat annyira nem ismerem.
-
Sky85
tag
Van rajta egy remek 120-as venti!
A PH már tesztelte 4magon is:
[link][I]OFF
Én is töllük vettem bár, akkor még olcsóbb volt! Raktáron általában nincs de beszerzik! Nekem 10nap volt.
ONOFF
Srácok! Változtattam a pasztán és 3,8on az E8400 60-61fokos/RealTemp, CoreTemp/!
ON[/I] -
Calibos
addikt
Alábbi linken[link] válogathatsz, vagy ellátogatsz külföldi tesztoldalakra pár darabot kikeresel és megnézed nálunk mi mennyibe kerül. Egyébként sok hűtő létezik csak ezek közül nem mindegyik jut el hazánkba, vagy nem annyira ismert mert nem reklámozzák a mi kis országunkba.
Vagy még itt a PH-án, haszáltak körül nézel szét. Én pár napja, 1 hónapos Xigmatek RedSorpiont, 8 K-ért vettem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja, hogy a fórumozóknak segítséget nyújtson processzor léghűtések kiválasztásához. Kérdezés előtt kérlek töltsétek ki az összefoglalóban szereplő 6 pontos kérdéssort, amivel az ajánlást segíteni tudjátok. Ebben a topikban nem foglalkozunk kompakt vízhűtésekkel (AiO).
- Teszt DeepCool AK400 Digital: hűtés extra kijelzővel
- Teszt DeepCool Assassin IV: egy igazán különleges toronyhűtő
- Teszt DeepCool AK500 hűtő: elegancia magas áron
- Teszt Megvan-e 250 watt? Jonsbo HX6250 hűtő tesztje
- Teszt DeepCool AK400 hűtő: elegancia és hatékonyság
- Teszt DeepCool AK620 hűtő: színes LED-ek nélkül is megkívánjuk
- Teszt A Zalman CNPS20X trónfosztásra tör a léghűtések piacán
- Teszt Noctua NH-U12A: a hűtők új királya?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- Windows 11
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Asustor NAS
- Futás, futópályák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest