Hirdetés
-
Mobilarena
Ajánláshoz szükséges kérdések (alkatrészeknél pontos megnevezést kérünk)
1.: Mennyit szánsz a hűtőre?
2.: Milyen házba kerül?
3.: Milyen alaplapra lesz?
4.: Processzor és videókártya típusa?
5.: Ramok pontos típusa?
6.: Egyéb igények? (szín, RGB, stb.)
>>> Ajánlott léghűtések és paszták táblázata - 2024 <<<
-
Qru
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Felmerült az igény egy CPU léghűtés kibeszélő topik iránt, ami megnyitásra került.
A jövőben itt csak a konkrét választással/vásárlással kapcsolatos dolgok kerülnek a kibeszélő topikba pedig a minden más (tesztek, vélemények, tapasztalatok).
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék minden érdeklődő fórumozót megkérni, hogy hűtő választáshoz a Topik Összefoglaló elején lévő 6 pontos kérdéssorra igyekezzen minél pontosabb választ adni, hogy érdemben segíteni tudjunk.
A jelenlegi ár-érték arányban legjobbnak tartott hűtőkről az összefoglaló táblázatot árkategóriánkénti besorolásban itt találjátok: > > > Hűtő toplista. < < <
Egyéb, forgalomban még kapható és ajánlott hűtők: Aktív hűtők.
Forgalomban már nem kapható, leginkább használt piacon fellelhető hűtők: Kifutott hűtők.
Jó minőségű, ajánlott zsírok hűtő alá: Hővezető paszták.
A topikhoz nem, vagy csak részben kapcsolódó témák linkjei:
Hogyan javítsam a házam szellőzöttségét? - > Léghűtés topik
Ha nem szellőzik jól, akkor cseréljem? - > Milyen házat vegyek?
Kéne új venti! - > Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
Csak a hűtő marad? - > Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Többet szeretnék tudni a hővezető pasztákról! - > Hővezető paszták
Hogyan feszeljem alul a procim? - > Az adott tokozás saját topikja
Hogyan delideljek? - > Tuning kezdőknek
AiO-t tudtok ajánlani? - > Még mindig nem! Kompakt vízhűtés
Kérek mindenkit, hogy a topik szakmaiságát őrizzük meg, így a témába nem vágó hozzászólásokat inkább privátban, vagy az adott téma saját topikjában beszéljük meg.Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsoltnyiri
tag
Sziasztok!
Egy Thermalright Macho Rev.b ráapplikálható új processzorokra is? Jelenleg egy i5 3570-en ül, de esedékes a csere (vagy 5800x3d, vagy i5 13600k(f) valszeg). Ezek közül valamelyikre?
-
zsoltnyiri
tag
Off: Pixel-ben mától elérhető lett a Thermalright HR-02 Macho rev. B (link). Nem hirdetni akarom, csak többen is erre vártunk, úgyhogy gondoltam mást is érdekelhet. Ráadásul PH tagoknak 10% kedvezmény jár, úgy már az ára is elfogadható.
[ Szerkesztve ]
-
zsoltnyiri
tag
válasz jim bcs #67123 üzenetére
Macho120 pl. miért jobb, mint a HR-02 Macho Rev. B? Sokszor látom, hogy ezt ajánljátok, pedig amennyire én tudom ennek a kisebb változata és 1 hőcsővel kevesebb van benne - kb. ugyanannyiért (+ a venti is csak 120mm-es). Tényleg kíváncsi vagyok, mert most tervezek utóbbit venni (vagy Brocken 2-t, de inkább a Macho felé hajlok). Illetve a többi, amiket felsoroltál, miért ajánlottabbak nála?
[ Szerkesztve ]
-
zsoltnyiri
tag
válasz zsoltnyiri #66718 üzenetére
Bocsánat, nem akarok spammolni, de erre esetleg egy gyors véleményt kérhetek?
További szép estét!
-
zsoltnyiri
tag
-
zsoltnyiri
tag
válasz Balathruin #66717 üzenetére
Sziasztok!
Jelenleg egy Asrock H77 pro4/MVP lapban egy i5 3570 (non-k)-t hűt egy Arctic Freezer 12 pro. De kedvet kaptam egy kis gép újítgatáshoz és az új fekete ventilátorokhoz (tudom, hogy nettó hülyeség ), de jobban illene egy szép fekete procihűtő is, ráadásul a jövőben érkezik majd egy k-s proci (4690k vagy 4770k személyében), aztán gondoltam ezzel a lendülettel már kicsit feljebb is lépnék.
A THERMALRIGHT HR-02 MACHO REV. B-t néztem ki, ami megfelelne az igényeimnek, és tesztek alapján úgy láttam elég jól szerepel (pl itt meg itt).Ezzel kapcsolatban pedig csak megerősítést szeretnék kérni, hogy valóban jó a hűtő és megéri a 14ezres árát (ami kevesebb lesz ha sikerül eladnom az AC-t ami egyébként még mindig tökéletes).Alapjáraton legalább olyan halk (bár a 300 rpm-en ketyegő 14 cm ventivel talán méginkább), felfelé pedig több potenciál van benne.
Előre is köszönöm!
szerk: bocsánat, nem válasz akart lenni!
[ Szerkesztve ]
-
zsoltnyiri
tag
válasz zsoltnyiri #66609 üzenetére
Erre valaki esetleg? Nagyon rövid és egyszerű kérdés!
-
zsoltnyiri
tag
Thermalright HR-02 Macho Rev. A és Rev. B között mi a különbség a színen kívül? A B mindenhol el van fogyva pedig jobban tetszik a fekete
-
zsoltnyiri
tag
Ma különbség a Thermalright HR-02 Macho Rev. A és rev. B között a színén kívül? Úgy láttam, főleg az A-t szoktátok ajnálani pedig elvileg a B a frissített modell nem?
-
zsoltnyiri
tag
válasz Gombikácska #66592 üzenetére
Tritonnal kapcsolatban a kompakt víz topikban kerdezz, ott nem könyvelnek el felig leprasnak erte
-
zsoltnyiri
tag
válasz zsoltnyiri #66240 üzenetére
Erre esetleg valaki? Annyi kiegészítéssel, hogy elírtam és nem AC Freezer 13 hanem a Frezzer 13 pro (12 centis ventis)
-
zsoltnyiri
tag
Sziasztok!
Jelenleg egy Xigmatek Midgard II házban lévő i5 3570-t (non-k) hűt egy ARCTIC COOLING Freezer 13. Ezzel egyelőre meg is vagyok elégedve, de a jövőben lehet majd jönne egy k-s proci is, és arra gondoltam kicsit fejlesztenék a hűtésen. Megérné lecserélni egy SCYTHE Kotetsu-ra? A tesztekben elég jól szerepel, az itteni vélemények alapján is, és ha eladom az AC-t nem is kellene sokat ráfizetni. Hatákonyabb/halkabb lenne a hűtés, vagy nem éri meg? Esetleg másra ebben az árkateóiában? A házban elvileg 160 mm magasságig fér be hűtő, és low profile ram-jaim vannak.
Előre is köszönöm a válaszokat! További szép estét!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt DeepCool AK400 Digital: hűtés extra kijelzővel
- Teszt DeepCool Assassin IV: egy igazán különleges toronyhűtő
- Teszt Nehézfém: Montech Metal DT24 Base hűtő
- Teszt DeepCool AK500 hűtő: elegancia magas áron
- Teszt Megvan-e 250 watt? Jonsbo HX6250 hűtő tesztje
- Teszt DeepCool AK400 hűtő: elegancia és hatékonyság
- Teszt DeepCool AK620 hűtő: színes LED-ek nélkül is megkívánjuk
- Teszt IceGiant ProSiphon Elite: jéghideg szódával
- Teszt A Zalman CNPS20X trónfosztásra tör a léghűtések piacán
- Teszt Noctua NH-U12A: a hűtők új királya?
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Google Pixel topik
- Path of Exile 2
- Ingatlanos topic!
- Raspberry Pi
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest