- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Ajánláshoz szükséges kérdések (alkatrészeknél pontos megnevezést kérünk)
1.: Mennyit szánsz a hűtőre?
2.: Milyen házba kerül?
3.: Milyen alaplapra lesz?
4.: Processzor és videókártya típusa?
5.: Ramok pontos típusa?
6.: Egyéb igények? (szín, RGB, stb.)
>>> Ajánlott léghűtések és paszták táblázata - 2025 <<<
-
Qru
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Felmerült az igény egy CPU léghűtés kibeszélő topik iránt, ami megnyitásra került.
A jövőben itt csak a konkrét választással/vásárlással kapcsolatos dolgok kerülnek a kibeszélő topikba pedig a minden más (tesztek, vélemények, tapasztalatok).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speed®
titán
válasz
sniper elite #61129 üzenetére
Azért adják mellé, mert TjMaxon belül tartja. De most komolyan lespórolnál egy ilyen prociról valami épkézláb megoldást? Nem kell túlzásokba esni, de azért nem árt, ha nem 80°C körül üzemel, miközben a tulaj fülét bántja a hangja is.
-
alázógyík
addikt
válasz
sniper elite #31028 üzenetére
Egy Noctua szépen elverte, pedig az "csak" lég. Igaz, elég drága.
-
válasz
sniper elite #31028 üzenetére
Túlzásokba ne ess. Az arra van hogy gyári/alap helyzetben elbírja a CPU-t. Gondolom, mivel egy H50-eshez hasonlít, amit az Asetek/CoolTech/Antec/Corsair/stb. kiadott már, nem lesz egy erőbajnok, de lehetséges hogy elbírja, de akkor izzadni fog szerencsétlen. De én nem kockáztatnék, lecserélném egy normális léghűtésre.
-
agressiv
addikt
válasz
sniper elite #31026 üzenetére
Persze, hogy lehűti, nem véletlenül osztogatja az intel.
-
Henk
veterán
válasz
sniper elite #12187 üzenetére
Direkt olyanokat ajánlottam amit lehet Magyarországon kapni.Az,hogy helyileg nálatok nem ez bennem fel sem merült mert nálunk semmit nem lehet,eleve mindent rendelnem kell.
Gabor970: nem mondom,hogy egyáltalán nem bírná,de ha azt akarod,hogy nem legyen túl magas a hőmérséklet és a hangja is elviselhető legyen akkor ne azt válaszd.
ceaser: vagy próbáld meg a borda hátuljára tenni a ventit,hogy szívja át rajt a levegőt aztán meglátod hogyan teljesít.Esetleg 90 fokkal elforgatva feltenni a bordát csak akkor meg a ház teteje fele fúj a venti.Nem tudom milyen házad van,esetleg ott va e a táp.
Qru: lehet eltudnám küldetni valakivel,de olyan macerás az egész,hogy nem akarok ennyit foglalkozni vele.
InquisiThor: a Vendetta2-t venném ha kapható újra.Vagy a hyper 212 is jó még. -
Dead_slow
tag
válasz
sniper elite #12187 üzenetére
Ha az itthon Magyarország, akkor lehet kapni őket, [link], ha arról van szó ahol laksz, akkor nem szóltam.
-
Henk
veterán
válasz
sniper elite #12161 üzenetére
Hát léghűtéssel ilyen teljesítményt elérni valóban elég kérdéses.Esetleg ezek között nézz körül: Prolimatech Megahalems,Thermolab Baram,Xigmatek Thor's Hammer,Scythe Mugen2,TRUE,CM Z600.
Az utolsó kettőhöz asszem külön kell átalakítót venni.Illetve méretre a Mugen2 meg a Z600 nem biztos,hogy elfér mert elég nagy borda.Nézz róla teszteket,hogy melyik szimpatikus.
Qru: nekem is hx620 van,de éppen langyos legalábbis idle.Alsó tápos házam van,de úgy van beépítve a táp,hogy felfele van a ventje.Így a házból szívja a levegőt és hátrafele tolja ki. -
Devid_81
félisten
válasz
sniper elite #12163 üzenetére
Értelek de a te általad elvárt teljesítményt léghűtéssel nagyon nehéz lesz, persze minden megoldható, de itt én már más irányba gondolkodnék.
Tudom "nem egy jó" hűtő teljesítményű megoldás, de esetleg egy peltier elemes léghűtés még esetleg szóba jöhetne. -
Devid_81
félisten
válasz
sniper elite #12161 üzenetére
Miért nem használsz vízet?4.5GHz-nél én már csakis vízben gondolkodnék.
Szegény ember vízzel hűt
-
Malklar
tag
válasz
sniper elite #7757 üzenetére
És ugyan miért kéne tuningolni egy olyan procit? T_T
-
nike_
addikt
válasz
sniper elite #4424 üzenetére
Nem ismerem..
Vagy nálam még Scythe Zipang ami szóba jöhet..
2 db 140 mm-es ventit lehet beleszerelni.
-
nike_
addikt
válasz
sniper elite #4420 üzenetére
Thermalright Ultra 120 Extreme.
Vagy Xigmatek Achilles esetleg HDT-S1283, de ezeken nem árt egy venticsere.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja, hogy a fórumozóknak segítséget nyújtson processzor léghűtések kiválasztásához. Kérdezés előtt kérlek töltsétek ki az összefoglalóban szereplő 6 pontos kérdéssort, amivel az ajánlást segíteni tudjátok. Ebben a topikban nem foglalkozunk kompakt vízhűtésekkel (AiO).
- Teszt DeepCool AK400 Digital: hűtés extra kijelzővel
- Teszt DeepCool Assassin IV: egy igazán különleges toronyhűtő
- Teszt DeepCool AK500 hűtő: elegancia magas áron
- Teszt Megvan-e 250 watt? Jonsbo HX6250 hűtő tesztje
- Teszt DeepCool AK400 hűtő: elegancia és hatékonyság
- Teszt DeepCool AK620 hűtő: színes LED-ek nélkül is megkívánjuk
- Teszt A Zalman CNPS20X trónfosztásra tör a léghűtések piacán
- Teszt Noctua NH-U12A: a hűtők új királya?
- Dell notebook topic
- Villanyszerelés
- Sweet.tv - internetes TV
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged