Hirdetés
-
Mobilarena
Ajánláshoz szükséges kérdések (alkatrészeknél pontos megnevezést kérünk)
1.: Mennyit szánsz a hűtőre?
2.: Milyen házba kerül?
3.: Milyen alaplapra lesz?
4.: Processzor és videókártya típusa?
5.: Ramok pontos típusa?
6.: Egyéb igények? (szín, RGB, stb.)
>>> Ajánlott léghűtések és paszták táblázata - 2024 <<<
-
Qru
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Felmerült az igény egy CPU léghűtés kibeszélő topik iránt, ami megnyitásra került.
A jövőben itt csak a konkrét választással/vásárlással kapcsolatos dolgok kerülnek a kibeszélő topikba pedig a minden más (tesztek, vélemények, tapasztalatok).
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék minden érdeklődő fórumozót megkérni, hogy hűtő választáshoz a Topik Összefoglaló elején lévő 6 pontos kérdéssorra igyekezzen minél pontosabb választ adni, hogy érdemben segíteni tudjunk.
A jelenlegi ár-érték arányban legjobbnak tartott hűtőkről az összefoglaló táblázatot árkategóriánkénti besorolásban itt találjátok: > > > Hűtő toplista. < < <
Egyéb, forgalomban még kapható és ajánlott hűtők: Aktív hűtők.
Forgalomban már nem kapható, leginkább használt piacon fellelhető hűtők: Kifutott hűtők.
Jó minőségű, ajánlott zsírok hűtő alá: Hővezető paszták.
A topikhoz nem, vagy csak részben kapcsolódó témák linkjei:
Hogyan javítsam a házam szellőzöttségét? - > Léghűtés topik
Ha nem szellőzik jól, akkor cseréljem? - > Milyen házat vegyek?
Kéne új venti! - > Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
Csak a hűtő marad? - > Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Többet szeretnék tudni a hővezető pasztákról! - > Hővezető paszták
Hogyan feszeljem alul a procim? - > Az adott tokozás saját topikja
Hogyan delideljek? - > Tuning kezdőknek
AiO-t tudtok ajánlani? - > Még mindig nem! Kompakt vízhűtés
Kérek mindenkit, hogy a topik szakmaiságát őrizzük meg, így a témába nem vágó hozzászólásokat inkább privátban, vagy az adott téma saját topikjában beszéljük meg.Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő.
Új hozzászólás Aktív témák
-
xtevo
őstag
válasz alibaba78 #53293 üzenetére
Nem egyszerű megfelelő procihűtőt találni itx-es lapokhoz a másik topikban a szakiktól is érdemes megkérdezni, hogy amit szeretnél ráfér-e?! Nem takarja-e ki a pci-e slotot?
Én pl így jártam CM Gemini II M4-el, mondjuk egy AsRock B75M-ITX lappal...
HookR a Te embered. Őt pedig itt találod: Mini-ITX[ Szerkesztve ]
-
jim bcs
nagyúr
válasz alibaba78 #53293 üzenetére
igen el azért is írtam, a ventit lehet fentebb tenni, de hogy rövidítsek ezen a kettőn gondolkozz
Milyen széles a házad? a hűtő magassága miatt, bár szerintem simán befér
Scythe Ashura 145 x 65 x 161 mm
Alpenföhn Brocken 2 146x100x165mm[ Szerkesztve ]
Beárazás: https://logout.hu/bejegyzes/jim_bcs/bearazos_topikok_listaja.html
-
Potzee
addikt
válasz konci79 #53294 üzenetére
Úgy gondolom, hogy ide egy méretes 120 mm-es ventis cooler nem férne be, talán a kisebbek közül, de az a biztos, ha leméred a CPU tetejétől az oldallap síkjáig rendelkezésre álló helyet!
Mivel felső tápos, ajánlott, hogy a cooler ventije hátrafelé fújjon! Sajna az ár/érték bajnok EKL Cold Tower Merlin Edition (3.5k) kiesik.
Én ezeket javaslom, 92 mm-es ventivel: Arctic Freezer 64 Pro, Alpenföhn Sella, Xigmatek Loki/Loki II.
illetve a 120 mm-es ventis kategóriából Zalman CNPS10X Optima (152 mm), Thermalright True Spirit 120 / 120M (145mm)...bár ezek inkább 9-10kPICO PSU - passzív hűtés - 0dB
-
8.utas
tag
Üdv!
Zalman Z9 U3 + i5-4570/FX-8320-ba kérnék kétféle ajánlatot (lehet ez 4 féle, per pillanat az i5 áll jobban nálam, de még nem bírtam eldönteni)
v1: halk hűtő, ha lehet 10 alatt (max 21 dB), jelenlegi referencia a Brocken 13e, 21dB (itt nem érdekes a led)
de! U3 oldala nyitott >> jó lenne vmi szép...a Brocken lila ledes, ami nem annyira szép a Zalman kék ledjei mellett, tehát:
v2: valami illő megoldás (pl. piros, Enermaxban láttam zsiványakat), ami borda+venti megállna max 13-ból, és nem lenne 21dB-nél hangosabbKöszönöm
-
SPeti1984
senior tag
Találtam itthol egy ilyen típusú hűtőzsírt: Hűtőzsír
Az volna a kérdésem, hogy egy Lenovo X200 notebooknál szeretném a ventit kicserélni mert össze-vissza kalimpál és ahhoz ugye le kell vennem ezt az egész kacatot: x200 fan2Kérdésem az lenne, hogy mikor vissza karom tenni ezzel a zsírral elég bekennem a procinál meg a másik helyen vagy ez nem erre a célra való?[ Szerkesztve ]
-
konci79
őstag
Üdvözlet!
Alábbi confighoz vennék hűtőt,6-8 körül lenne rá max.
Ház felső tápos szimpla codegen ház.
Alapon jó a gyári hűtő is de 1-2 játéknál 60-70 néha 80 c köré melegszik(játék függő),ezt kellene megoldani. -
alibaba78
őstag
válasz jim bcs #53291 üzenetére
Semmi gond, elofordul.
Lenyegeben mindegy lenne, csak elferjen. Egyelore gyakorolnom kene a kabelmenedzsmentet is, mert elegge kesze-kusza lett, de a lenyeg, hogy a huto, amit hozzakaptam (vmi zalman low profile) nem birja el a procit, es par perc alatt 35C fokrol felment 68-ra. Szoval igy hasznalhatatlan.
mod.: Kozben irtal. Es ezek a tonyok elfernek a ramok mellett egy miniitx lapon?
[ Szerkesztve ]
-
jim bcs
nagyúr
válasz alibaba78 #53290 üzenetére
bocs beragadt a bill. ez most nem volt szándékos, nem otthonról írok dolgozok közben és hááát a munkahelyi bill. az egy csodás valami
10-15k környéke____akkor ez ok, a másik kérdés hogy -- Álló vagy fekvő legyen?
[ Szerkesztve ]
-
alibaba78
őstag
Hi all!
Egy kis segitsegre lenne szuksegem. Evga z77 stinger, benne egy 3770k, es ez az egesz egy tt armor t1 hazban. Termeszetesen nagy hutos ramokkal. Tudnatok ajanlani vmi hasznalhato hutot, amivel nem melegszik tul a proci? Koszonom!
-
jim bcs
nagyúr
válasz vjozsef #53286 üzenetére
igaz nem úgy néznek ki mint a Static Pressure ventik de hidd el nagyon csendesek és hihetetlen a teljesítményük, mint minden Thermalright ventinek
ezt a ventit is le lehet cserélni akár egy Noiseblocker NB-eLoop -ra ha nem tetszik
-
Potzee
addikt
válasz PandaMonium #53284 üzenetére
A Z11-be lazán befér egy 120 mm-es ventis cooler is
(vagy akár egy 140-es Ashura, bár az jóval az anyagi keret felett van..)
8k környékén Coolermaster Hyper T4, EVO 212 picivel drágábban Thermalright True Spirit 120 /120M, Zalman CNPS10X Optima...vagy nézz széz a Hardveraprón! Van fenn 1-2 Alpenföhn Brocken, Xigmatek Aegir ami megfelelő...(#53282) smiti: Nekem nem volt még Mugen-em, de állítólag a 3. jobban sikerült példány mint a 4.
[ Szerkesztve ]
PICO PSU - passzív hűtés - 0dB
-
PandaMonium
őstag
válasz Potzee #53281 üzenetére
Szia.
Nem nekem lesz, hanem fateromnak, de itt vannak a válaszok: Zalman Z11 Plus, alsó tápos, Kingston HyperX Blue, a rendelkezésre álló hely pedig, öhm.. Sok. Bivaly nagy toronyház ez a Z11 Plus, szóval a hűtő mérete miatt szerintem nem kell aggódni.
Előre is köszi.What I cannot create, I do not understand
-
Potzee
addikt
válasz PandaMonium #53280 üzenetére
Milyen házad van? Alsó vagy felső tápos? Mekkora a rendelkezésre álló hely?
Milyen ramjaid vannak? Normál vagy magas hűtőbordás?PICO PSU - passzív hűtés - 0dB
-
PandaMonium
őstag
Sziasztok!
FM2(+) foglalatra a ~8000Ft -os árkategóriában milyen hűtőt tudtok ajánlani?
Előre is köszi.What I cannot create, I do not understand
-
Potzee
addikt
Ez a Dark Rock Advanced C1 166 mm magas...szerintem nem fér be az Arc Mini R2-be " CPU coolers up to 165 mm tall "
Én egy Ashura-t próbálnék ki, párhuzamosan elhelyezve a VGA kártyával, úgy, hogy a venti a processzor által termelt hőt felfelé, a ház tetején keresztül fújná ki...csak ebben a felállásban a heatsink a memória slotok fölé nyúlik...ez csak normál vagy low profile ramok használata mellett lehetséges.
Vagy ha már BeQuiet, akkor mit szólnál egy SHADOW ROCK TOPFLOW SR1-hez? Brutál halk venti. Ha nem húzod szénné a procit, akkor lazán elbír vele és ez alatt elférnek a magas hűtőbordás ramok is...
(#53276) stalone: Tudomásom szerint a T4-et is csak a VGA kártyával párhuzamosan lehet felfogatni, úgy hogy a venti vagy a ház teteje irányába vagy lefelé a VGA kártya felé fúj...hátrafelé nem...
[ Szerkesztve ]
-
smiti
veterán
Sziasztok!
Thermalright Macho Rev.A BW hűtőmet szeretném lecserélni. Na nem azért mert esetleg kevés lenne a teljesítménye, hanem mert szeretném, hogy nagyobb távolság legyen a Macho és a VGA között. Az sem baj, ha esetleg kisebb lesz magasságra is az új, mert szeretném a konfigomat egy Micro-ATX-es házba áttelepíteni.
Esetleg ez: BE QUIET DARK ROCK ADVANCED C1
Ha sikerülne egy Arc Minire váltanom abban kényelmesen elférnek ezek a hűtők is.
[ Szerkesztve ]
-
stalone
csendes tag
Sziasztok. Érdekelne a Cooler master hyper t4 -est fel lehet-e fogatni függőlegesen is? Mert a videókon a vga felől szívott. AMD am3+,ha valaki segítene azt megköszönném.
-
benikeee
tag
Hali.
8320 mellé milyen hűtőt ajánlotok?
AMD FX 8320//Asus M5A97 EVOR 2.0//Chieftec CTG 500//Gigabyte GTX 1060 3GB WF2OC//Kingston HyperX 2*4GB//Corsair Carbide 200R//Thermalright Macho 120
-
-
Potzee
addikt
válasz profer #53251 üzenetére
- EKL Cold Tower Merlin Edition - csak AMD foglalatra jó, Neked felejtős
- AC Freezer 11LP - kb. egy gyári hűtő teljesítményét hozza...
- AC Alpine 11 Pro Rev 2. - ez OK, de ettől jobb a Freezer 7 Pro Rev.2
továbbá jó alternatíva és a keretbe is belefér: Alpenföhn Sella, Xigmatek Loki / Loki II. esetleg ha 7k környékén belefutsz valahol CoolerMaster Hyper T4 (120 mm-es ventivel)PICO PSU - passzív hűtés - 0dB
-
Dany007
veterán
válasz Dany007 #53263 üzenetére
Lejárt a limitem.
Még másik topikban ajánlottak vízhűtést. Egy ilyet: Corsair H50. Ez sem hangzik rosszul, csak a rögzítést kellene valahogy megoldani megintcsak.. -
Dany007
veterán
válasz and1ao #53262 üzenetére
Olé! Köszönöm!
Most néztem meg jobban ezt a Samurai ZZ Rev B-t. A következő képpen rakhat:Na ez pont tökéletes lenne. A ramoktól elfele hajlik és a gyári rögzítésre lehet rögzíteni.
Na azt tényleg nem tudom mennyivel lennék előbbre. Mert ami most van, az ugye egy sima alu borda meg a 92-es venti. Viszont csak 37cfm légszállítással. Így 70 fokig megy a proci húzva. Ami már necces határérték.Viszont néztem a Samurai ZZ adatait és ez már 55,5cfm légszállítással bír, ráadásul heatpipe-os. Van benne vagy 6db hőcső. Azért csak előrelépés lenne. Vagy nem? =/ Nem vagyok benne biztos.
Már 2 napja nézegetem egyébként a hűtőket. És mocskosul nem találok olyat. A legnagyobb probléma a tarajos ramok miatt van. Ha én hülye, normál magasságú ramokat veszek bele, akkor nincs gond, mert bármelyik torony elfért volna, max a ramok fölé lóg. De így nem tud egyik se...
Szóval igen. Fölfelé bőven van hely. Korábban egy Hyper TX3- volt bent. De AMD-re már azt sem lehet ramok irányába fordítani, csak a VGA irányába... Az meg úgy nem jó. No de a TX3 magasságban lazán elfért.
A hang se zavar, mert 5cm-es hangszigetelő réteggel van fedve... Igazából nem nagyon jön ki hang.[ Szerkesztve ]
-
Dany007
veterán
válasz and1ao #53259 üzenetére
A magasság az nem számít... Van bőven.
Most épp egy Samurai ZZ Rev.B-vel szemezek. Igaz ez nem úgy hordja a levegőt ahogy én szeretném, de ha nem lesz más alternatíva... Ez is elég nagydarabnak néz ki és nem lóg rá semmire ahogy látom. Bár ebben még nem vagyok biztos, meg a felfogatási lehetőségeiben sem.Jah.. én is azt mondom. Nem vagyok könnyű eset... Olyan idióta ötleteim meg elképzeléseim vannak, hogy állandóan szívok saját magammal... =/
[ Szerkesztve ]
-
Dany007
veterán
Üdv!
Ajánljatok nekem valami komolyabb hűtőt FM2-es foglalathoz.
Konkrétan ebbe a lapba menne:Viszont a 2-es 4-es slotban tarajos Corsair ramok vannak, amik cirka 4-5cm-re lógnak ki fölfelé.
Az viszont feltétel, hogy a légáramlat a ramok irányából a hátlapi panel felé menjen (ház hűtés miatt). Másik feltétel, hogy ne kelljen leszedni az alaplapot és rögzítő keretet cserélni... mert az k...va nagy meló lenne nálam. Ezt mindenképpen el akarnám kerülni. (mivel nem szimpla házam van, hanem un. beépített HTPC-m... )Amit kinéztem például az a Freezer 64 pro! Ami fasza, mert 150W-ig írják, plusz van hozzá FM2-höz való lefogató kallantyú és nem kell kiszedni az alaplapot se hozzá. Csak simán rácsatolom, mint a stock hűtőt azt kész.
Ami viszont problémás, hogy a számításaim alapján ez a Freezer 64pro pont eléri a 2-es slotot, pont belelóg kb 4mm-t. Viszont ezen a ponton is csak 3-3,5cm magasan áll az alaplap fölött. Ergo a 4-4,5cm-es Corsair tarajos ramokba pont beleütközik... =/Szóval necces. Lehet picit feljebb lehetne rakni a venitjét és akkor pont elférne, nem tudom. Lehet még így is épp elfér, nem tudom, de igen necces. Mert amúgy ez a venti is jó lenne.
Jelenleg egy Arctic Cooling 64 plus van benne, de az eléggé kevéske kis húzáshoz...
[ Szerkesztve ]
-
prokxy
veterán
AsRock Extreme 4 + 2600K-hoz és HAF 912-höz milyen vízhűtést mondanátok, ami fenti két slotba befér?
Sajna a Noctua D14 eltakarja a kis PCI-e slotomat és nem tudom a hangkártyám berakni!
90 fokkal elfordítva meg elvileg nem lehet berakni...Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
hobbitka_
tag
válasz vjozsef #53253 üzenetére
Potzee figyelmeztetésére felhívtam a boltot és végül Cooler Master Hyper TX3 EVO -ra cseréltem a megrendelést.
Ez 136 mm és mint írtam az alaplap <-> ház oldala távolság 150 mmAzt nem tudom pontosan, hogy amit írtál "120as ventinek van hely" mitől függ. A hűtő kialakításától, vagy csak attól, hogy van-e elég hely?
-
profer
újonc
Szevasztok!
Pentium4/3GHz gyári hűtőjét cserélném egy olcsó ( 5 - 6000 Ft-ig gondoltam), halk hűtőre. Az alaplap és a ház oldala közti távolság 170 mm.
Ezekre gondoltam:
- EKL Cold Tower Merlin Edition
- AC Freezer 11LP
- AC Freezer 7 Pro Rev 2.
- AC Alpine 11 Pro Rev 2.Mit javasoltok? Fontos, hogy halk legyen!
-
8.utas
tag
Üdv!
i5-4570, R9 280X, Zalman Z9 U3.
Milyen halk, olcsó cooler kell az i5-re, ha nem box-os?
Köszi.
-
Potzee
addikt
válasz Mr Sm!tH #53246 üzenetére
Ebben a méretben (135-150mm) nem igazán van 120 mm-es ventivel alternatíva...Thermalright True Spirit 120M (145mm), Thermalright Macho 120 (150mm) és a Gammaxx S40 (143mm).
Keskeny házba ezek közül valamelyik, egy drága topflow (pl. BeQuiet Shadow Rock Topflow SR1, Scythe Grand Kama Cross) vagy valamelyik 92 mm-es ventis cooler ami szóba jöhet...Persze mindenki a leghalkabb és a legjobban hűtő coolert keresi és azt ugye tudjuk, hogy egy 120-as általában veri a 92-eseket...
AMD foglalatnál az is szempont, hogy lehetőség szerint hátrafelé fújjon a venti. Ez főleg felső tápos háznál fontos, hogy a cooler ventije ne a tápba nyomja bele a proci hőjét. Az említett három felszerelhető ilyen módon.[ Szerkesztve ]
-
Mr Sm!tH
tag
Ez a deepcool gammaxx s40 ennyire bevált?
-
hobbitka_
tag
válasz Potzee #53241 üzenetére
A ház oldalának felrakásához nem ragaszkodom, de határozottan nem szándékosan voltam ennyire hülye, csak túllelkesedtem a dolgot
Tudtok esetleg más tippet adni, ami be is fér és halk (mint említettem, nincs a proci nagy nyúzásnak kitéve).
Továbbra is a csendességen lenne a hangsúly.Ha jól látom, akkor a Cooler Master - Hyper TX3 EVO "csak" 136mm, ami bele is férhet abba a 15cm-be. Persze kérdés, hogy a processzor befoglaló mennyire lóg ki a alaplap síkjából (gondolom erre kell rögzíteni a hűtést?)
Vagy esetleg ez? Arctic Freezer 7 Pro rev. 2
Ez még olcsóbb és még jobban beférne (mind a pénzügyi, mind a gépház keretbe )Melyik lehet a halkabb?
[ Szerkesztve ]
-
hobbitka_
tag
válasz vjozsef #53233 üzenetére
Igen, köszönöm a kiigazítást.
A ház: asus ta b11Lemértem és az alaplap síkjától a ház oldaláig 15 cm, a VGA síkjától a ház aljáig pedig 12 cm a távolság.
Ha őszinte akarok lenni, akkor egy árösszehasonlítós oldalon már kinéztem egy proci hűtőt (Cooler Master Hyper 212 EVO) és meg is rendeltem, így (egy kicsit) offtopic maradt a kérdés: milyen VGA hűtőt vegyek?Köszi a tippet!
-
Ger_man
senior tag
Sziasztok!
Srácok, főleg kedves AC Freezer 13 PRO tulajok
azt szeretném megkérdezni hogy a hűtőt Intelre (1155) rárakható-e 90°-al elforgatva a megszokottól, hogy a venti az északi hűtő felé nézzen?
Válaszotokat előre is köszönöm!
-
gtamate2
veterán
Sziasztok,
Lenne egy olyan kérdésem hogy jelenleg van egy Xigmatek S1283 procihűtőm. Ehhez ugyebár s775 illetve am2 lefogatókat adtak. Ha váltanék core i5-re, vagy fm2/am3+-as socketre akkor valahogy fel tudnám szerelni még ezt a hűtőt, vagy esélytelen bármi másra is, vagy valahol lehet venni átalakítót?
Köszönöm előre is*Sn0w
-
Mr Sm!tH
tag
Urak!
Egy 2500K vagy 3570k hűtéséhez, egy asus p8z77 m-pro lapban egy ilyen hűtő mennyire lenne ok?
Kis tuning miatt kéne.
-
Potzee
addikt
válasz nemethandras #53227 üzenetére
A Deepcool felszerelése egyszerűbb, a True Spirit a hátlapi merevítésnek köszönhetően stabilabb (bár, a felszereléséhez ki kell venni az alaplapot)
Összehasonlító tesztem nincs de szerintem kb. egyformán teljesítenek.PICO PSU - passzív hűtés - 0dB
-
Potzee
addikt
válasz nemethandras #53224 üzenetére
A True Spirit 120M is felszerelhető AMD-re, úgy, hogy hátrafelé fúj a venti
Le kell venni az alaplapról a gyári lefogatókeretet és a Thermalright lefogatását (keret+backplate) kell használni.PICO PSU - passzív hűtés - 0dB
-
hobbitka_
tag
Szervusztok!
Teljesen kezdő vagyok a témában, így nem is tudom pontosan milyen paramétereket kell megadnom, hogy segíteni tudjatok (jó komment kezdés )Probléma: mind a processzor hűtő ventilátorom, mind a videokártya ventilátor nagyon hangos. Ha máshogy nem, akkor cserével szeretnék ezen változtatni.
A táp hűtés nem hangos, a házat átfújó ventilátort pedig már lekapcsoltam.Hely szerintem bőven van a hűtésnek és nem is igazán futtatok olyan dolgokat ami megerőltetné a gépet (programozás, néha youtube, netezés, de videó vagy képszerkesztést és játékokat se tolok).
Alaplap - ASROCK 880GXH/USB3
Processzor - AMD Athlon II X4 640 3.00GHz AM3 BOX
Videókártya - GIGABYTE GV-R485ZL-512H HD4850 512MB GDDR3 PCIEAzaz fő szempont: csendes legyen (de tényleg!).
Ár: a kettőt összesen szeretném megúszni 20e forintból
+kérdés: le tudom cserélni saját magam a ventiket?Ha valamilyen infóra még szükség lenne, szóljatok. Köszi előre is a tippeket!
-
nemethandras
csendes tag
E két CPU hűtő közül melyiket ajánlanátok?
-Thermalright True Spirit 120M (ez is hátrafelé fújja a levegőt AMD lapnál?)
-Deepcool Gammaxx S40[ Szerkesztve ]
-
t1
addikt
Sziasztok!
AMD FX6300 szériás processzoromra szeretnék majd egy komolyabb hatásfokú hűtőt vásárolni. Van valami best/buy termék? A házam szélessége 19cm. Köszönöm a tippeket.
-
Potzee
addikt
válasz Sokimm #53211 üzenetére
Az Asgard Pro-ba nem fér be csak max. 160 mm magas cooler...
Szóval a Dark Rock Pro 2 (166mm) ill. az Ashura (161mm) éppen hogy kiesik (bár, 1 mm-t talán enged az oldallap...) csakúgy mint pl. egy HR-02 Macho (162mm) vagy egy Noctua D14...Én egy Scythe Mine 2-őt, Ninja 3-at, Mugen-t (160mm) vagy egy Alpenföhn Matterhorn/Matterhorn Pure-t (158mm) javaslok.
[ Szerkesztve ]
-
Sokimm
senior tag
Guruk!
Mi a véleményetek, javaslatotok? Adott pár dolog:
Xigmatek Asgard Pro ATX ház,
egy i7-4770K (LGA1150) CPU és
~20.000 forint.Milyen cpu hűtőt ajánlotok? Ha van lehetőség, akkor az alacsony hang fontos szempont, és ha még "nyújtózkodhatunk", akkor később húzásra is legyen lehetőség.
[ Szerkesztve ]
-
benikeee
tag
Hali.
Erről a proci hűtőről mi a véleményetek? fx 8320-at hűtene.
Cooler Master Hyper T4 RR-T4-18PK-R1.
AMD FX 8320//Asus M5A97 EVOR 2.0//Chieftec CTG 500//Gigabyte GTX 1060 3GB WF2OC//Kingston HyperX 2*4GB//Corsair Carbide 200R//Thermalright Macho 120
-
Mirman
őstag
-
Kirir
tag
Ha van valakinek Asus Z87-A típusú alaplapja és hozzá valami nagy térbeli kiterjedésű CPU hűtője az írja már le, hogy pontosan milyen márka mely típusa az. Valamint, hogy a magas memóriamodulok berakhatóak-e a slotokba. Jó lenne a Macho is, csak nem tudom, hogy elférnének mellette a modulok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt DeepCool AK400 Digital: hűtés extra kijelzővel
- Teszt DeepCool Assassin IV: egy igazán különleges toronyhűtő
- Teszt Nehézfém: Montech Metal DT24 Base hűtő
- Teszt DeepCool AK500 hűtő: elegancia magas áron
- Teszt Megvan-e 250 watt? Jonsbo HX6250 hűtő tesztje
- Teszt DeepCool AK400 hűtő: elegancia és hatékonyság
- Teszt DeepCool AK620 hűtő: színes LED-ek nélkül is megkívánjuk
- Teszt IceGiant ProSiphon Elite: jéghideg szódával
- Teszt A Zalman CNPS20X trónfosztásra tör a léghűtések piacán
- Teszt Noctua NH-U12A: a hűtők új királya?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest