- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- iPhone topik
- Apple Watch
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BemAnyó
senior tag
válasz
dudika10 #4556 üzenetére
Winne :
Azért mert csak a mátrixot variálták úgy hogy az adott colllum ill. roow ok ne akadjanak a wasd nál azt ponty, ált. ez az eljárás (az olcsóbb), viszontaz Ms X4 el elvileg nem lehetnek ilyen gondok mert ott 26 gombot lehet egyszerre lenyomni (értsd ezek azok amelyek nem fognak összeakadni egymással, nem pedig bármelyik 26),de hogy melyiket azt nem tudom.
itt tudod kipróbálni melyik gomb van védve,
itt olvashatsz a témáról angolul
[ Szerkesztve ]
-
BemAnyó
senior tag
válasz
Prison85 #4547 üzenetére
Azt nem neked írtam, de ha már szóba jött a zboard szerintem kényelmesebb mint a régi fajta g15, ebben az árban nekem inkább a razer arctosa jönne be, a zboard magyar betétjeiről az hírlik hogy köszönő viszonyban sincs a a us verzió minőségével, egy haveromnak van zboardja (magyar) nekem kellemesnek tűnt, de túl sok tapasztalatom nekem nincs vele, ellenben g15 el van, szerintem nem épp a játékosoknak inkább multimedia bill nek való mindegy mit írnak a honlapon, egyedül a makrózható gombok ami igaz+, már ha használsz ilyet (én nem),
uff -
BemAnyó
senior tag
válasz
Vasinger! #4455 üzenetére
Én nem láttam, bár nem is arra figyeltem
Egyébként végül Lycosa lett, a meghibásodások csak a 2007-2008.03 ban készült modellekre volt jellemző, a hangja egyáltalán nem vészes, csak meg kell szokni hogy elég megérinteni a gombokat, a g15 -höz képest fényévekkel finomabb érzékenyebb és precízebbek a billentyűk, viszont a járulékos extra funkciókban messze elmarad, a média vezérlő használhatatlan mivel csak használhatatlan programokat vezérel, amit én favorizálok azt nem (amip, mphc), az érintő kapcsolók jobb fent dizájnosak de nem igen bízom meg a tartósságukban, majd kiderül, viszont nem bántam meg egyenlőre a cserét nagyon pöpec a ketyere, az lcd panel meg hamarosan pótlásra kerül, csak találnom kell még vlmi szép dobozt amibe belefaraghatom
.
[ Szerkesztve ]
-
BemAnyó
senior tag
válasz
Vasinger! #4443 üzenetére
hát ez igen szomorú, azt hittem az új g15 tipp-topp 24k ért, röhej hogy a (4K ) sima Logi Delux bill-nek fényévekkel jobbak a gombjai. g7 est meg nem akarok 30k ért mer az már röhej, lehet hogy veszek valami kényelmes MS bill-t ami világit azt kész, majd csak valami LCD panelt kell még beszereznem mert azért a g15 ön azt amilyen felesleges villantós ökörségnek tartottam, ugyan úgy meg is szerettem,
[ Szerkesztve ]
-
BemAnyó
senior tag
válasz
AKHook1 #4436 üzenetére
Hát sajna Lycosa ugrott, iszonyat hangos, és sok meghibásodásról lehet olvasni, meg látni jutubon, nekem a régebbi G15 öm volt most vasárnapig, 2 gondom volt vele az egyik pont az hogy nagyon magasan vannak a gombjai és talán egy picit lötyögősek, lényeg hogy nekem nem kényelmes, a másik hogy szerintem gyenge volt a világítás, vagy nem jól megoldott mert sötétben nem igazán lehetett a gombokat olvasni ha szükség volt rá, még gondolkozom a g15 rev2 verzión is, bár picit drágállom és nem tudom megnézni se egyenlőre mert nem tartanak ilyet boltban, vagy legalábbis én még nem találtam,
-
BemAnyó
senior tag
Sziasztok, tervezem egy razer lycosa (sima vagy mirror még nem tudom) megvételét, esetleg egy MS X6 ost, de magyar tesztet eddig egyikről se találtam, és boltot se ahol kipróbálhatnám őket, van valakinek tippje hogy hol van esetleg ezekből kiállítva, ill. vlmi használható tesztet linkelni ?
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Milyen processzort vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Építő/felújító topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Diablo IV
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Akciós - Új, ISO-Magyar (PBT keycap), modolt, vezeték nélküli billentyűzet eladó
- Asus ROG Strix Gamer billentyűzet új 6hó jótállás!
- Roccat Vulcan II Titan II Mechanical Billentyűzet.
- 25.02.03 UTOLSÓ BONTATLAN STEELSERIES TERMÉKEK BOMBA ÁRON! ÚJ, AZONNAL ÁTVEHETŐ!
- Logitech G Pro gamer billentyűzet új 6hó jótállás!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest