- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Leradírozza az S26 Ultra a szelfikamerát?
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
inf3rno
nagyúr
válasz copass #55044 üzenetére
Van már asztalom, amit megszoktam az elmúlt 10 évben, és viszonylag egyszerű átalakítani csúszósínnel, ilyesmivel a lábait, hogy ki lehessen tolni. Egyelőre kétféle tervem van, az egyik, hogy lineáris aktuátorral mozgatom, a másik, hogy kitolom gázrugóval mindkét lábban, és csörlővel húzom össze. Az utóbbi tűnik az olcsóbbnak. Viszont nehéz megfelelő lineáris aktuátort és gázrugót találni, mert 60cm lehet az össz hossz és 50cm-t kell tudnia kinyomni. Vagy teszek rá valami szerelvényt, ami felezi az erőt, de dupla hosszon nyomja ki, vagy kénytelen vagyok egyedit csináltatni, ami gondolom nem olcsó. Motorban is inkább AC-t vennék, mert 15k egy AC-DC átalakító. Nem tudom miért erőlteti mindenki a DC-t ezeknél a projekteknél. Néztem egyébként kész megoldásokat is, de mindegyiknél útban lenne a tengely, amivel a két lineáris aktuátort összekötik, mert ott nekem egy baromi nagy billentyűzet és egér tartó van. De ez totál off itt.
Érdekelt, hogy miért esett ki az Anne Pro az ajánlottak listájából. Úgy tűnik sokan nem elégedettek az aksi üzemidejével. Én még mindig használom, nincs semmi bajom vele, így, hogy nem aksival és BT-vel tolom teljesen vállalható vezetékesként. Egyébként gondoltam, hogy vezeték nélkülire nem alkalmas, nem vártam csodát tőle, azt hiszem a Pok3r-hez képest fél áron volt. Aki szeret barkácsolni, és ez a szempont nála, az szerintem simán szétszedi, aztán tesz bele egy normális aksit.
Ahogy nézem időközben a Pok3r és az Anne Pro ára elég közel került egymáshoz. Úgy meg már inkább a Pok3r a nyerő.
[ Szerkesztve ]
Buliban hasznos! =]
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Bitcoin topic
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Mini-ITX
- Milyen monitort vegyek?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Asus ROG Strix Gamer billentyűzet új 6hó jótállás!
- Glorious PC Gaming Race GMMK TKL RGB mechanikus billentyűzet - Gateron Brown, US (GMMK-TKL-BRN)
- Montech MKey TKL mechanikus billentyűzet - MK87 FREEDOM RED
- A+ K77B Mechanikus gaming billentyűzet, RGB világítás, Fekete
- Glorious GMMK Pro 75% TKL épített, mechanikus NON RGB billentyűzet - Glorious Panda, Rain Forest Dye
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest