Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dqdb
nagyúr
válasz
Vinrael #72628 üzenetére
Sokszor tapintásra navigálok, a billentyűzet széleihez viszonyítva "keresem" a gombokat tudat alatt is, és ezért akartam biztosra menni.
Én is ilyen voltam és még vagyok is, de TKL, ugyanez ergóban, 60%, 65%, 1800 variánsok simán mennek. Egyedül a 60%-nál kisebb billentyűzeteken akadtam fenn, mert ott a jobb oldalon mások a távolságok.A mostani billentyűzetemen a normál layout-on túl bal oldalt van egy sor makró gomb, és emlékszem ezt is baromi nehéz volt megszokni, rendszeresen egy sorral arréb kezdtem gépelni.
Ennél sokat számít, hogy mekkora a távolság. Ha 0.25u (azaz negyed billentyűnyi), akkor szerintem az túl közel van, és rendszeresen ütnék félre, ha 0.5u (azaz negyed billentyűnyi, mint az F-sor blokkjai között), akkor az már nem jelent problémát (legalábbis nekem), mert a majdnem 1 cm-es távolságot az ujjaid már megérzik minden körülmény között.------
[link]
öööööööööööööööööööööööööö
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Milyen légkondit a lakásba?
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- BestBuy topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xbox Series X|S
- MILC felhasználók szakmai topikja
- További aktív témák...
- Beszámítás! Lenovo Legion 5 gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650Ti 4GB W10
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG B450-F R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB CM MasterBox NR600 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest