- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-v-
addikt
válasz
Torres10 #96201 üzenetére
Te, nem baszakodásból, de ha sose mentél még kétszázzal, és nem is akarsz, meg nem nyomod neki, minek volt 437 lóerős corvette-ed? Nem igazán tudom követni a dolgokat de mindegy, azt hiszem az adott kategóriában úgyse nagyon tudok tanácsot adni
Egyébként meg a szarabb súly lóerő arány ellenére: [link](#96203) emvy: you don't say. Nyilván érthető mire gondoltam
Na mindegy kiszálltam a threadből
-
Declare
őstag
válasz
Torres10 #96077 üzenetére
2-3 eves q5 vs 4-5 eves x6....hat en BMW fan vagyok, de itt a q5 kellene. Semmi tapasztalatom egyikkel se, csak szubjektiv velemeny
Nekem nem kellene ilyen batar holdjaro....en azt csak a villogassal tudom összekapcsolni. Vadaszni nem tudsz kimenni vele, hiaba nagy es magas, terepre nem jo. Varosban nem lehet vele parkolni, nem lehet vele fordulni, es megeszik 12-14 litereket. Közuton, mindig lomha lesz, soha nem lesz sportos, orias kerekek miatt pattogos, tehetetlen tömeg. Ez a q7 is, ment nagyon szepen, de nem erzed hogy huz, kanyarokban ellenben erzed, hogy az egesz kaszti sodrodni akar, fekezesnel meg megint csak mindig az merült fel bennem, hogy hu basszus ez tenyleg meg fog allni?
De hat ez csak az en gondolkodasom, vedd amelyik tetszik
az, hogy most van olyan barom, aki x6 al jar... na bumm...ne legyel barom vele es ennyi
Ilyen eröböl se audit se bmw t ne vegyen senki, mert az mind vadbarom, mercit csak a fem gyüjtök vesznek, suzukit meg renaultot meg a hetvegi vezetök akik azzal sporolnak, hogy 70 el tartjak fel a forgalmat
-
-
-
Declare
őstag
válasz
Torres10 #96071 üzenetére
En ilyen szempontok mellett egy Q5 re voksol2012 es kiadasban
Siman van 6-7 millioert. Nem tul nagy, szerintem szep is (marmint ha a feleseged mindenkepp suvozni szeretne
)
En azt a porschet biztos, hogy elfelejtenem. Böhöm nagy dög, minden nehezkes vele + nem veletlen ennyi csak az ara. Azert arkategoriaban egy egesz mas leptek ujjonan, mint egy A4 vagy egy E merci... pont multkor olvastam egy cikkben, hogy egy regi x5 mennyi penzt emeszt fel, annak ellenere, hogy milyen olcson hozza lehet jutni.
A masik amiröl olvasgattam az a km ora tekeres. Ha valaki egy olyan komolyabb autonak, mint E merci csavarja a km orajat az azert nem ugy teszi mindenzt, mint egy zsigulinal...nem is lehet. Vagy profin megcsinaljak es akkor aztan maximum akkor jössz ra az igazsagra, ha atomjaira szeded a kocsit, mashogy sehogy. At tudnak (es asszem pont az e mercire irtak, hogy kell) irni mindenhol a km allast. Szoval lehet megbizhato persze, ezt csak azert irom, hogy egy hasznaltautonal biztos km az a nem letezö kategoria...ugyan olyan, mint az ellophatatllan auto.
Amugy amit a Porschera irtam, böhöm nagy dög dolog, az pont tegnapi friss emlek, a ceges 10k km es Q7 el mentünk 500km t.... 3.0tdi, 8 gang, s line, szinte full extra, nagyon jo meg minden es baromi jo volt vezetni, meg jo elmeny
, de ekkora egy batar autot soha nem vennek
elveszem a labam a gazrol es nem lassul, akkora a tehetetlen tömeg, hogy felelmetes
Amugy fogyija egeszen jo...9 liter/100 es ebben volt 210es autopalyas szakasz is, de azert az atlag az 100 as vagy 70 es föut....de azert nem rossz na
)
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Kés topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Házimozi haladó szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Linux felhasználók OFF topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Windows 11
- További aktív témák...
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest