- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- iPhone topik
- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisza25
félisten
válasz
galacsindobá #172159 üzenetére
A kia az nekem 35 e Ft körül volt 1,4 szívóval évente a szerviz.(hyundai ugyanarra 50eFt), suzuki sem olcsóbb szerintem.
A legolcsóbb a fiat tipo, mert ott 5 év ingyen szervízt adnak. -
kisza25
félisten
válasz
galacsindobá #172145 üzenetére
hol és mire szeretnéd használni, ha a teljesítmény a fontos akkor 1,4t suzuki, 1,4t tipo, ha a belső minőség akkor a ceed veri mindet. A->B az 1,4 szívó is elég, pályán fogod gyengének érezni, de 130-150-et tudod vele tartani, de ott már sokat fog kajolni, meg minden gyorsításhoz vissza kell kapcsolni.
nekem volt kia ceed 5 évig, 1,4, de az 1398 ccm 105 lovas motor volt 5-ös váltóval, én szerettem, nem volt egy rakéta, de tette a dolgát.
az új 1368 ccm 100 ló 6 sebességes azt még nem vezettem, de a tipo motorja kb ugyanez (1368 ccm 95 ló 6 sebesség) ezzel is az van amit feljebb írtam -
válasz
galacsindobá #172147 üzenetére
Engem nem győzött meg az opel, de ettől még lehet jó autó. Ugyan azt a sorrendet állítanám fel mint diegho
-
diegho
nagyúr
válasz
Astra-t 1.6T-vel próbáltam még a megjelenés után pár héttel, de nekem a Ceed jobban tetszik belül. Viszont a Suzuki nagyon erős ajánlat. Nálam suzuki, ceed, astra lenne a sorrend, de megnézem a Tipo 1.4tjet-et, ha nem nagy a lábad (én nem tudom vezetni... 48,5...) de szerintem idén golf akció is várható, mert jön a 8-as.
-
válasz
Fasza a ceed, sok gari van rá. Viszont a suzuki 1.4T-je sokkal dinamikusabb lesz és most arra is rohadt sok garit adnak, szerintem nem nyúlnál vele mellé. Ha magamnak kéne választanom és biztos a suzukit venném a 3 közül.
-
vzsryl
nagyúr
válasz
galacsindobá #168406 üzenetére
Szia!
A Vitara és az SX4-Scross is kb. 4,7-4.8m az 1.4-es, turbós motorral, GL+ felszereltségben. Jelenleg ebben a sávban, hasonló motorral, mérettel és felszereltséggel csak a Fiat Tipo van. A többi gyártó hasonszőrű modelljei általában pár százezerrel drágábbak.
A Vitara előnye, hogy nagyon divatosan néz, de az a legkisebb a 3 közül. A Tipo előnye, hogy kombi változatban az pakolható a legjobban, de teljesítményben a leggyengébb. Az Scross alapból a legnagyobb, viszont sokaknak nem tetszik.Szerk.: A háromhengeres motorok is jól húznak a turbó miatt, de a hangjuk olyan, mint egy 20+ éves dízelnek...
-
diegho
nagyúr
válasz
galacsindobá #168406 üzenetére
5M alatt, ha a formával nincs gondod, akkor az SX4 egyértelműen a legjobb ajánlat az 1.4T-vel, de én talán 1.0T-vel is bevállalnám.
-
IreN!CuS
őstag
válasz
galacsindobá #163489 üzenetére
Ha Vitara akkor megnézheted az S-Crosst is, kifutó Ceed, K Astra, talán Mazda 3 bár az szerintem több lesz.
Viszont részletezhetnéd mire kell, mennyit futna, hány fő, gyerek csomag akármi bármi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kikristályosodik a Razr 60
- ZIDOO médialejátszók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- További aktív témák...
- CORSAIR TC100 RELAXED SZÜRKE/FEKETE SZÖVET GAMER SZÉK
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- Merryfair Wau 2 hálós irodaszék / jó állapot / harmadáron
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- EZVIZ CS-C3TN okosotthoni kamera 1080P 2.8MM
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3056, 94% Akkumulátor
- Thomson Streaming Box 240 TV okosító / Számla / Garancia /
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest