Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
grizlisandor
veterán
válasz
rbalint88 #155782 üzenetére
Nézem a kocsit és találok egy papírt, hogy 2,5M az ára, mellette a kiegészítő papír, hogy akciós és érdeklődjenek az árról.
A közelben lévő szervizbe, amit én intéztem nem vihettem el az autót, csak oda ahol ő mondja.
Mindegy volt, mert az ottani szerelő is megerősítette, amiket én is észrevettem. Kívülről és az utastér rendben van, de motorikusan vannak problémái az autónak(olajfolyás+turbónak furcsa hangja volt).
Ennek függvényében adtam rá egy ajánlatot, na itt vesztünk össze.
Hogy ő ezeket 20k-ból megcsináltatja. Igen mondtam, hogy jobb esetben, látatlanba ki tudja mibe fog fájni.
Jött az eladó azzal, hogy mindegyik használt autónak van valami baja, hogy nem érti, hogy miért nem viszem el 2M-be.
Megköszöntem a lehetőséget és eljöttem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB NZXT H7 Elite GIGABYTE AORUS 850W
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest