- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Középkategóriában is menő lesz a mini?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz
Vesztor87 #117 üzenetére
Nyilvánvaló, hogy sok mindentől függ, ha egy fos van feltéve drágán, és a kutya nem nézi meg rajtad kívül 3 hónap alatt, nyilván sokat engednek. Ha akkor tették fel, és Te vagy a 20. telefonáló 3 óra alatt, akkor nem sok lehetőség lesz alkudni. Sőt, van olyan is, mikor az eladó hisz valamiben, aztán a pofára esésen kívül más nem jár neki. Pl: [link] Ez itt lett volna egy hónapja tőlem 100km-re, felhívtam, beszéltünk a dologról, és telefonon, totál normális hangnemben kérdeztem, hogy véleménye szerint én egy korrekt autót fogok látni, mikor személyesen is odamegyek? Mert annak sok értelme nincsen, hogy telefonban mintha egy másik autóról beszélne. Igen, persze. És hogy látja, egy kisebb alku során mennyi lehet ennek az autónak a valós vételára, tehát amennyiért már biztosan megválnának tőle? Hát, sajnos engedni nem tudnak, ma is volt már vagy 5 érdeklődő. Okés mondom, de én nem érdeklődő vagyok, hanem potenciális vevő, itt a pénz a zsebemben, és indulnék autót venni, most ezen múlik, hogy merre indulok. Sajnos akkor sem fér bele alku. Na, mondom akkor nem ez lesz az, meg kereskedőtől se nagyon szerettem volna... Aztán tessék, annyi de annyi érdeklődő van, hogy már csak a telefonálásból is megélhetnek..
Szerencsére találtam ennél jóval kevesebbért magánszemélytől egy korrekt állapotút, a páromnak a szín, nekem nem a 16 szelepes változat nem jött be. Úgy látszik csak van valami gond vele élőben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- PlayStation 5
- Samsung LCD és LED TV-k
- Autós topik
- Elég kompakt lett az MSI legfrissebb, Blackwell architektúrás VGA-ja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Yettel topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- Samsung Galaxy S22 Ultra / 12/ 256 GB / Gyárifüggetlen / 12 hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest