- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
TaaT
nagyúr
Dubai police cars
[link]
-
TaaT
nagyúr
Így működnek egy rendes jogállamban a dolgok utolsó mondat
A történet többi részére meg [link] -
-
TaaT
nagyúr
Fuuu mit úszott meg ma hever, az 1.9PD négyesgolf turbója felkapta az olajat
De le bírta állítani...
-
TaaT
nagyúr
válasz
Napfénysüti #46172 üzenetére
Golfok között az ötös volt a legnehezebb, alsóhangon ~1300kg... 2008-ban jött a hatos golf, az már újra olyan nehéz volt mint a négyes golf...
-
TaaT
nagyúr
válasz
Napfénysüti #46147 üzenetére
Ellenkezőleg, amelyik nagyobb cég kicsit is költ a fejlesztésre az faragja le a súlyos kilókat az új modellekről
A hetesgolf már bő 100kilóval könnyebb mint a négyesgolf.
[rvilike]: "fölöslegesen sok lóerő kezd lenni lassan minden hétköznapi új autóban."
Ehhez képest a totalkarosok csak úgy tapsikolnak amikor jönnek ki a downsizing jegyében a kicsi turbós/nyomatékos alap autók
A régebbi alap kisköbcentis szívóbenyásokat meg rendesen megköpködték...
-
TaaT
nagyúr
válasz
Napfénysüti #46133 üzenetére
És tényleg, hát akkor mellé
De az egyest ő tervezte és az is tetszik
Integra: nem foglalkoztam vele igazából de nem is kritizáltam a munkáját, szimplán némelyik nem tetszik...
Az ódi design meg a célközönségnek bejön, és addig nincs probléma amíg viszik mint a cukrot
-
TaaT
nagyúr
válasz
Napfénysüti #46100 üzenetére
Úgynézki igen
[link]
Amúgy tőle a Z4 azért tetszik.
-
TaaT
nagyúr
Én csak az északi (nyelv)rokonok átlag fizuját kérném, el lennék vele itt a kis posztkommunista országunkban
-
TaaT
nagyúr
-
TaaT
nagyúr
Tudjátok mit, én annak örülök hogy a kétütemű autók ha lassan is de kikoptak az utakról... igaz múltkor ment előttem egy trabi, és nem a vw motoros... fuj az a szag
-
TaaT
nagyúr
Magyar utak, fákjeee [link] (nem az enyém)
-
TaaT
nagyúr
-
TaaT
nagyúr
"Az európai politikusok azonban tovább mentek: 2020-ra 95 g/km-es, 2025-re pedig még alacsonyabb, 78 g/km-es kibocsátási határértéket szabnának.
Számítások szerint 2025-re az újonnan forgalomba helyezett autók fogyasztásának átlagosan 2,5 liternek kellene lennie 100 kilométeren..."
Méghogy az autógyártók xarják el a kocsikat
Természetesen a politikusok keze van az egészben...
-
TaaT
nagyúr
válasz
Kornel #45357 üzenetére
Azt azért megjegyzem hogy a válság előtti hiteleket tartottam még elfogadható kompromisszumnak, a 2008-as clio pont a sűrűjében lett behitelezve
MunezXBK: bezony
[rvilike]: Van aki azt mondja új autót az igazi telefingani, én a használt autóval is ugyanolyan jóízűen meg tudom ezt csinálni
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpársportok
- Parkside szerszám kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple MacBook
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Tesla topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- PS 5 kontroller // Számla // Garancia //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest