Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Pingvin1985 #214565 üzenetére
4 felnott + a gyerekules meg egy nagy autoban is necces... Elvileg ok, gyakorlatilag nem fertek el igy normalisan a hatso sorban.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
molnarpeter #214562 üzenetére
Inkább a 25% a reális sajnos.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
szabonagyur #214559 üzenetére
Kint is kevés az eladó mert kevés az új autószállítás. Ponot nézem a Becsnepper vieóit és ő is panaszkodik, hogy nagy a pangás.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
imyourfriend #214532 üzenetére
Talan lassan letorik az ar, mert kb elfogy(ott) a fizetokepes kereslet. [link]
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
TrollBalint #214529 üzenetére
Akkor nem éri meg. Bár ha erősebb az autó és sportosab vezetsz akkor minden kanyar álom vele. Nálunk a 190/400-as TDI mellé már jól jött volna mert pl lendületesen elindulni, kikanyarodni nem lehetett vele mert egyből leszbályozott. Alacsonyan ébredő 400 Nm túl sok az elsőkeréken.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
TrollBalint #214508 üzenetére
Haverom tesojanak van 6-osa szoftveresen ok, Mazda nem ad ki fercmunkat mint pl a VW a G8-al.
Superb: 2019-es 2.0 tdi volt nekunk. Az sw-esen teljesen ok. Ette a vizet meg volt par osszeszerelesi gond de amugy nem volt tragikus. Ha nem egy Passatbol ultem volna at meg akar szerettem is volna (oriasi visszalepes minosegben). Igaz ez egy fullos Passat vs fapad Superb vt.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
TrollBalint #214489 üzenetére
Gari nem él a kopókra, az újnál is előjöhet ilyen. Ha pl városozott akkor gyorsan kopik a fék és nem feltétlenül van jobb állapotban mint a többet futotton. Meg kell nézni a többet futottat, lehet nem rég volt cserélve pl a fék. Lengéscsillapító is bemérhető, abból tudod mennyit bír még ki kb. Szóval nem zárnám ki élből.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
TrollBalint #214480 üzenetére
Sedan is ok, az még hosszabb is mint a kombi amúgy. Át kell vizsgálni rendesen és akkor nem lehet nagy meglepi.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Cartman023 #214455 üzenetére
Markafuggo. Nekem a Superb-ben tok jol mukodott. Adaptiv tempomat es savtartoval Bp-rol lementem Debrecenbe ugy, hogy egyszer sem kellett pedalhoz ernem, sem bekormanyoznom csak a kezem a kormanyon tartani.
Haver Suzukijaban meg ugy kovajog a savon belul, hogy szedulsz 2 km utan.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
TrollBalint #214364 üzenetére
Jo hogy mondod a draga legzsakot. Ha ekkora bummos volt erdemes a legzsakot is csekkolni, lattam mar olyat hogy nem tettek bele uj legzsakot csak az ures helye volt ott...
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
TrollBalint #214323 üzenetére
Igen ez a kenyelmes(ebb) ules. A mienkben alap ules volt. Az botrany szr...
Ponyva: beszorul ala a para de ah csak par nap.az nem gaz, illetve ahogy a szel mozgatja az is ossze tudja karcolni a fenyezest.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
grizlisandor #214238 üzenetére
Az korrekt.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
T0mBd1gg3R #214195 üzenetére
Ala kene nezni, ha az alja vagy teherviselo elem rohad akkor az gaz. Ez nem de ugye a rozsda belulrol halad kifele szoval a szoknyaja ala kell nezni.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
T0mBd1gg3R #214189 üzenetére
Megertem, nekem is ajanlgathatna barki egy new beetle-t, akkor se vennem meg ha a vilag legjobb autoja lenne amugy.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
T0mBd1gg3R #214172 üzenetére
Keresztapamnak volt, annyira szerette, hogy amikor HF-es lett akkor vett bele egy bontott motort es azota is hasznalja.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
T0mBd1gg3R #214156 üzenetére
Almera pedig nem rossz. A korai peldanyok rohadnak de a kesobbiek sokkal kevesbe.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
menyhartlevi #214147 üzenetére
Ufo Civic az oke a 1.8-as benzinmotorral vagy C30-bol az 1.6 benzin is jo. Mind a kettot jo vezetni is.
Alfat az passzolom az majd a tobbiek megszakertik.
-
Qru
MODERÁTOR
-
Qru
MODERÁTOR
Ne offoljatok pls.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
T0mBd1gg3R #214054 üzenetére
Siman sajnos.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
imyourfriend #214035 üzenetére
Pontosan. Es ha a dsg-ben kell DMF-t cserelni (ami kopo alkatresz) azert az sem 2 Ft... Ehhez kepest az ismert Leonban nincs tul sok akna.
De a pszichologiajat ertem, fejben en is allandoan autot veszek a meglevo helyett.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
diegho #214000 üzenetére
Lakast tartad meg meg Leon-t is. Nincs nagy hibaja, ismered mar nem lesz nagy meglepi.
Ha nagyon viszket akkor vegyel 2.0 tdi G7-et vagy Passat 2.0 tdi-t. Nyilvan azokra is kolteni kell majd es kieshet csontvaz belole de a haszntauto vasarlas ilyen. Pl haver vett 2.0 cr tdi Passatot. Ment mint az alom, 2 het mulva a palyan veszmodba rakta magat. Semmi gaz, hazagurult vele. Egr kuka, es ugy telenyomta a dpf-et korommal, hogy menthetetlen lett. Ez egy 500k-s kiadas volt. Na ilyenekre azert lelekben es penzben legyel felkeszulve.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
T0mBd1gg3R #213959 üzenetére
Igen, rozsdasat ne vegyel. Mk2, az mk1 az olyan 200k körül megy árban.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
T0mBd1gg3R #213951 üzenetére
Fiat Punto. Rozsdara figyelj, a motor az viszonylag golyoallo.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
grizlisandor #213948 üzenetére
Csupa vonzo alternativa...
-
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
tobias88888 #213835 üzenetére
Megbizhato es olcson uzemeltetheto. A szethullo Hyundai es Bmw motorok ellen ez eleg nyomos erv...
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
tobias88888 #213603 üzenetére
A legtobben az arsav felso harmadaban keresnek azt remelve azok megkimeltebbek. Ha tul olcso az gyanus arra nem megy ra a vevo. Ezert emel arat a nepper.
-
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
volvoguy #213580 üzenetére
Accord jó, Lancer az kicsit fapad az 1,8-as viszonylag sokat eszik és nem is megy annyira. Mazda 6 oké, ott a rozsdára kell nagyon figyelni.
Lancer mellé felvenném az 1,8-as 8-as Civicet, mert sokkal jobb választás mind motorikusan mind a kasztnit, belteret illetően. Főleg a sedan változat ami igazán jó belőle.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
molnarpeter #213575 üzenetére
Pont ezt akartam irni, a Highline Passatunkban magyon jo ules volt, csak az S60 Volvo ulese multa felul.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
grizlisandor #213493 üzenetére
Akkor a City-e is ugyanez lesz.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
szabonagyur #213491 üzenetére
Jaa, mint nekunk az olajos dsg-ben.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
szabonagyur #213489 üzenetére
Hivatosan nem kell, markaker soha nem fog cserleni neked... Honda ugyanez, ott is elettartam olajozas van a cvt-ben nem? Subaru cvt-ben cserelik serenyen (ne ott se a markaker), ahogy olvasom a forumukat.
Új hozzászólás Aktív témák
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- CORSAIR TC100 RELAXED SZÜRKE/FEKETE SZÖVET GAMER SZÉK
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- ÚJ AXIS M1114 hálózati kamera Kompakt és adaptív HDTV Onvif
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop 3 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest