Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nem fogy rosszul az iPhone 16e
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megtörte a csendet a Samsung One UI 7 ügyben
- Drága és vékony lesz az iFold
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Tactix 8 AMOLED - bevetésre kész
- Mobil flották
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
nekem is cincog, nem kell vele foglalkozni... most nyúltak hozzá más miatt a feszítőhöz, majd kihallgatom, hogy csinálja-e még, de szerintem fogja...
nem kell vele foglalkoznod, ha én ilyet mondok, azt elhiheted... hallgatózz más kocsiknál séta közben, kívülről van hogy sokkal jobban hallani ezt a cincogást kb. normális, nem fogja elrágni a szíjat
azt tudod, hogy milkor csinálja jobban? hidegben, megelgben, hideg motornál, meleg motornál, stb?
a szíj mikor volt cserélve? vezérlés, görgők?
a feszítőt megnézetném a helyedben az indításkori csúszás miatt, mert az nem tudom, hogy a generátort megkínozza-e, de ennyi. amíg nem változik, addig tényleg ignoráld, és az isten szerelmére kapcsold be a rádiőt
ami azon nem hallatszik át az nem probléma.
na jó vicceltem, de ez most történetesen tényleg olyan
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 SUPER 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest