Hirdetés
- Yettel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Netfone
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
nekem is cincog, nem kell vele foglalkozni... most nyúltak hozzá más miatt a feszítőhöz, majd kihallgatom, hogy csinálja-e még, de szerintem fogja...
nem kell vele foglalkoznod, ha én ilyet mondok, azt elhiheted... hallgatózz más kocsiknál séta közben, kívülről van hogy sokkal jobban hallani ezt a cincogást kb. normális, nem fogja elrágni a szíjat
azt tudod, hogy milkor csinálja jobban? hidegben, megelgben, hideg motornál, meleg motornál, stb?
a szíj mikor volt cserélve? vezérlés, görgők?
a feszítőt megnézetném a helyedben az indításkori csúszás miatt, mert az nem tudom, hogy a generátort megkínozza-e, de ennyi. amíg nem változik, addig tényleg ignoráld, és az isten szerelmére kapcsold be a rádiőt
ami azon nem hallatszik át az nem probléma.
na jó vicceltem, de ez most történetesen tényleg olyan
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7900 XT 20GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB CM CMP 510 Corsair 750W
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 4070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest