Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi0000
nagyúr
Sziasztok
Valszeg tavaszig várok az autó cserével, reménykedve abba, hogy addigra kicsit lejebb mennek az árak, vagy legalább is visszább a háború elötti szintre, viszont most kérdeznék, és addig rá tudnék feküdni a temára ha úgy adódik
Leginkább hosszú távra vennék, havi 2-3 alkalommal pályázni kellene +-, de nyilván 20-30 km utakra is használnám
Kis autóból váltanék ezért szeretnék egy nagyobb, mondhatni prémiumabbat, de viszont nem biztos, hogy a legjobbakat nézem, meg lehet nem is teljesen reálisan
Amik tetszenek és néztem, Audi A4 B7(talán), B8, Merci E 180-220, VW Passat 7
Tudom, hogy ezek nagyrészt 2 felett vannak, de hátha mennének le egy kicsit, mert amúgy 2-2.5 öt szánnék rá, valszeg dízelt vennék a fogyasztás miatt, de azt se bánom ha kis benzines turbó nélküli motor van benne, de nyilván akkor le kell mondani a gyorsulgatásról
Megbízhatóság fontos lenne, nyilván ezek 300k km-el vannak eladva, szóval minden cserés dolog majd nálam jön elő, ezt tudom, de az a cél, hogy miután ezeket kicseréltem, egy megbízható autóm legyen
Illetve egy kérdésem is van, hogy "mekkora pénztárcának" kell lenni ahhoz, hogy egy ilyen kaliberú autót fenn tudjak tartani? Nyilván a javításra gondolok, mert oké, hogy Merci, Audi, de márkától függetlenül egy vezérlés vagy kettőstömegű mindnél drága cserélni ,ami újabb 10 éves körüli autó
Illvetve még érdekelne a véleményetek, hogyha nem nézzük az általam preferált autókat, akkor mi az amit ennyiből, ilyen igények mellett kellene inkább vennem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 2042
- Politika
- Mortal Kombat 1: Khaos Reigns - Így harcol a T-1000-es
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- PlayStation 5
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen NAS-t vegyek?
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- További aktív témák...
- 12 részletre elérhető Acer Predator Helios 18
- HPE Apollo 4200 Gen9 132TB+400GB rack szerver - E5-2620v4, 128GB RAM, 2x25G NET, 4GB RAID/ZFS, ÁFÁS
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H INTEL I9-14900HX RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest