- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Stafni
aktív tag
válasz
izomhod #46783 üzenetére
Én nem tapasztalom, hogy olcsó lenne a G Astrához. A 60e vezérléscsere a vízpumpával se olcsó és sok autónál 100e körül kell csak. A kuplungtárcsa cseréjénél eléggé szét kell szedni az autót és nem is olcsó az alkatrész. Ráadásul nekem 2 kinyomócsapágy ment tönkre 5e alatt, jó minőségű utángyártottak voltak. 40e volt a munkadíj és 3x lett szétkapva.
Szerencsére azóta nincs bajom az autóval. -
Stafni
aktív tag
válasz
Boxer001 #46782 üzenetére
Ezért kell nagyobb garázst építtetni. Amit most bérlünk háznak 16nm-es garázsa és nekünk is tele van dobozokkal, nem fér be az autó.
Amit építettünk házat 22nm-es garázsa lesz, hogy a lomok, bicaj szerszámok is elférjenek.
Igaz van egy 200nm-es betonfödémes tető is ahova a nem használt kacatok, könyvek elférnek. -
Stafni
aktív tag
Nem kell nagyon tekergetni 100e-nél átugrik. Szóval mondhatnám, hogy 50e van benne.
Ezt a tekerést majdnem mindenki csinálja, szóval meg kell bízni az eladóba. Aztán lehet, hogy aki nem teker abba nem bízunk meg.
Ha gyerekeket nem én vinném az oviba használnám, de macerás lenne cserélgetni a kocsit. Így inkább a benzinfalóval megyek. -
Stafni
aktív tag
A gázos swift drága? Aki veszi biztosan. Aki meg adja annak olcsó.
Próbáltam eladni de amikor meghaljak, hogy 150e km van benne a qtyának se kell.
Pedig autópályán került bele a sok kilométer. Nincs agyonhasználva. Most itt áll a ház előtt, mert van másik kocsi. Ez volt az első autóm és nincs szívem gombokért eladni, inkább virágot tartok majd benne! -
Stafni
aktív tag
Gyárilag össze van törve mindegyik.
-
Stafni
aktív tag
-
Stafni
aktív tag
-
Stafni
aktív tag
válasz
Tothgera30 #45711 üzenetére
Lehet, hogy hosszú a lábad. Vagy túl nagy az orrod!
Nem tudom. Az F az nem sokkal nagyobb, de az már akkor is kifutott volt amikor vetted az autódat. Ha méregetni akarod az autódat az Astrákhoz, akkor a G illik hozzá időben. Sajnos eladni nehéz jó áron autót. Suzukikra különösen igaz a kialakult sztereotípia miatt. Ha így haladsz, mire 100e beleraksz az értéke konvergál a 0-hoz.
Bár akkor még mindig csak ott tartasz, hogy az olajcserén kívül nem kell csinálni vele semmit.
-
Stafni
aktív tag
válasz
Tothgera30 #45709 üzenetére
185cm vagyok kényelmesen elférek. Egyedül használom. Régi swift.
60e km egy 8 éves autóban? Ennyi erővel lehetne taxizni is. Olcsóbban kijönne, főleg ha most is van hitel a kocsin.
Ha eladjátok senki nem fogja elhinni, hogy ennyit ment.
Aktív témák
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mobil flották
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Építő/felújító topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- HP EliteBook 820 G2 i5-8300U 8GB 256GB SSD 12.5" 1 év garancia
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- ÚJ Gamer PC-k - készletről - azonnal - számlával - 2 év garanciával - www.olcsogamerpc.hu
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- Xiaomi Redmi 10 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest