- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Lajkó
őstag
Erről 8még mindig fogyasztás terén) mi a véleményetek? Nekem eléggé negatív, de ki tudja...
-
Lajkó
őstag
Ehh! 1000km alatt egyszer mentem vele 100km/h-t! Ez volt eddig a CSÚCS!
Nincsenek nekem semmiféle extra igényeim, csak szeretném, hogy jobban tapadjon az autó, de ne ugorjon meg a fogyasztása. Ennyi!
Felteszem még egyszer a kérdés, hátha tud valaki érdemben segíteni...
Hogyan tudom a stabilitását, és a fékhatást növelni (úgy hogyne menjen a fogyasztás rovására), ha szélesebb gumiba nem szabad gondolkodni?
Meg most már nyomtáizében sem gondolkozunk, mint tudjuk. Bár hogy miért, az nem derült ki. -
Lajkó
őstag
Akkor hogyan tudom a stabilitását, és a fékhatást növelni, ha szélesebb gumiba nem szabad gondolkodni?
Stabilitás vs. nyomtávszélesítő tapasztalatok? -
Lajkó
őstag
Aha! Látom picit felkavartam az álló vizet...
Nem akarok én gagyit venni, és száguldozni sem esőben. Viszont szeretném, ha száraz aszfalton tapadna a kocsi kereke ahogy kell!
Munkatársamnak szintén Suzukin elől-hátul Hankook volt, de egy elcsattant neki az autópályán 110-nél. Hazamentek, és a maradék 3 meg szálszakadásos volt... Nem tudom a pontos típusát korát, stb, de azért elgondolkoztató szitu....Nekem a téli garnitúra BFGoodrich. Nem szeretném sokkal alább adni, viszont beérem használt (80-90%-os) gumikkal is!
Tudnátok a környéken valami jó vételt ajánlani? Vagy egy oldalt, ahol érdemes nézelődni, mert jó áron vannak a gumik, (akár felnivel is).... -
Lajkó
őstag
válasz
Atomgeszi #46397 üzenetére
Lehet, hogy majd jövő héten kattintok párat!
Addig is: -Melyik az a legnagyobb gumi méret, amit egy 1996-os, egyes Suzuki Swift-re rá lehet rakni? Gyárilag 155/70/R15 van rajta.
Venni szeretnék valami értelmes nyári gumit rá (akár alufelnivel), látok még plusz helyet, de nem tudom, hogy milyen szélesség/magasság fér el rajta pl. kormányozás miatt...Jól tudom, hogy hosszú távokon használva a magasabb gumi kevesebb fogyasztást eredményez, illetve a szélesebb gumi jobb tapadást, és úttartást? Ezt így, csak józan paraszt ésszel gondolom...
-
Lajkó
őstag
válasz
AMD Power #46391 üzenetére
Sajna vannak ilyen eladók! Oda kell figyelni, hogy mit vesz az ember!
és köszi! Pegig még azokat nem is soroltam, hogy: hátul körben Lumar fólia van műbizonylattal, pöpec Paragi dörrenő (Szép duruzsoló hanggal, nem üvölt!), egy csini gyári sportkormány, suzuki féle (fél)kagyló ülések, fordulatszám kijelzősre cserélt műszerfal, mp3-as Sony Xplod (SAL 3-utas hangszórókkal), zsír új téli gumikkal, és stb....
Egyenlőre úgy érzem, hogy ez egy nagyon jó vétel volt! -
Lajkó
őstag
válasz
trassher #46318 üzenetére
Köszi a tippet!
Végül is ezt vettem meg! Suzuki 1.3 GL 3ajtós volt a linken. 205-re volt kirakva. Én 180-ért elhoztam!
Azóta kapott egy új akksit, és le lett cserélve benne az olaj, olajszűrő, légszűrő, és a bal-jobb hátsó kerékcsapágyak. Megvettem hozzá a vezérműszíjat is görgővel együtt, de az csak majd jövő héten lesz kipattintva belőle...
Egyébként itt-ott picit horpadt (Női sofőr?), de az alja, és a kidőrrenő hegesztve van, és alvázvédővel lekezelve. Meg ami a lényeg: -Szépen duruzsol!
Most perpillanat 300HUF környékén járok, de így legalább üzembiztos a kicsike!! -
Lajkó
őstag
válasz
Motion_Blur #46334 üzenetére
Nem száguldozni szeretnék, abból már kinőttem.
De egyébként igazad van! Nem lesz verda.... -
Lajkó
őstag
Köszi mindenkinek, de az a helyzet, hogy nem vettem figyelembe azt, hogy át is kell íratni a gépest. Utána kalkuláltam, és ez egy Suzkánál is 52.300Ft lenne. Erre még rájön a kötelező (18.000), meg a teljesítményadó (10.000). Bár ez utóbbi 2-t nem tudom, hogy mikor kell fizetni. Ez így már 280.000! Na ennyi semmiképp nincs....
Talán ki tudnék gazdálkodni 200-at az egészre, ha összejönnek a dolgok rendesen.
Meg nem lenne rossz, ha 5 ember is utazhatna benne, és pakolni is tudnék bele. Mivel ugye melózni is járnék vele.
Ennek fényében milyen roncsot ajánlanátok?AMD Power: Az az ár, és a fogyasztás is bazira sok nekem!
Egy ilyen Daewoo nagyon kaki választás lenne? Ezek elméletben frankón keveset esznek, olcsó hozzá az alkatrész, és nagy a hely is bennük.
szerk: Király a reklám szöveg, de nem az fogott meg! -
Lajkó
őstag
Sziasztok!
Szükségem lenne egy verdára, ami keveset fogyaszt, olcsó, és olcsó hozzá az alkatrész is, és alacsony a fenntartása.
Mivel a keret nagyon sovány (1-200.000Ft között), így minden jöhet az alsó árszegmensből. 20 éves is, enyhén törött is, stb... Egy év alatt kb. 8.000 km-t ha használnám, mert melózni, és havonta egyszer-kétszer hosszabb utakra lenne használva (300km).
Eddig amiket érdemesnek találtam, azok Daewoo (Racer, Nexia) Lada Samara, vagy 1.1-es Trabi vonóhoroggal.
Ha tudnátok hasonlókat árfekvésben ajánlgatni, az lenne a legjobb!
Köszi!
Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mobil flották
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- További aktív témák...
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- HP EliteBook 820 G2 i5-8300U 8GB 256GB SSD 12.5" 1 év garancia
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- ÚJ Gamer PC-k - készletről - azonnal - számlával - 2 év garanciával - www.olcsogamerpc.hu
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi 9T 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest