- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
!Overdose!
őstag
válasz
varga911 #38029 üzenetére
VFTS-t nincs értelme építeni, ha nem akarsz versenyezni vele, mert a homologizáció miatt sok alkatrészük gyenge. Sokkal erősebb és megbízhatóbb Ladát lehet építeni, ha nem kell, hogy homológ legyen.
whited: Sok sikert ahhoz, hogy értelmes Calibrát találj magadnak. 2 ismerősömnek is van és hát valahogy egyik sem az igazi. Ja és ha rám hallgatsz, akkor csakis az erősebb 2 literest, mert a gyengébb véleményem szerint nem való bele.
dabadab: Nem feltétlenül. Több féle technikát használnak.
-
-
!Overdose!
őstag
válasz
varga911 #37902 üzenetére
Szerinted 700k-ból csak egy 17 éves fapados Corollát lehet kapni??? Szerintem nézegesd még egy kicsit a használtautót!
"A ráncfelvarrás utáni darabok sokkal jobban törnek."
Na ezt még nem halottam. Kíváncsi lennék mennyi valóságalapja van. Technikailag mit is változtattak?
Miért érzi sok Suzukis, hogy ha valakit le akarnak beszélne egy Suzukiról, akkor az nyílt támadás a személye ellen? Mégegyszer hangsúlyozom, hogy nem a Swifttel van bajom, hanem azzal, hogy 700K-ért venne valaki Swiftet.
-
!Overdose!
őstag
válasz
varga911 #37898 üzenetére
Biztasd csak, hogy 700k-ért egy Swiften vegyen!
Alap esetben nincs bajom a Swiftekkel, de könyörgöm, ennyi pénzért már olyan autót is lehet kapni, amiben biztonságosan el lehet jutni A-ból B-be. Gondolom a Swift mellett az alacsony fenntartási költségek szólnak, de ilyen magas vételárral kombinálva értelmét veszti, ha érted mire gondolok.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
varga911 #37895 üzenetére
Jó lenne a 16 szelepes meg minden, de az már nem 50kw és egyel feljebb ugrik a biztosítási kategóriába.
Vagyis 2011-től. Most még nem számítana igazad van, de jövőre már számít. Bár nem tudom pénzbe ez mit jelent. No meg az a baj, hogy amelyik kinézetre is tetszik(pld amin átlátszó index búra van) az már 700k környékén van. Annyiért meg mindenki azt mondja, hülye vagyok, ha suzukit veszek. Úgy hogy nem tudom. Igazából ami tetszene suzukik azok a kékek meg a szürkék.
[link][link]
[link]
[link] na meg ez a piros, de ez olyan mint egy doboz.
[link]
[link] ez itt van 40kmerre
[link] Ez meg baromira tetszik
[link]Ezt kaptam válasz emailben az Audira.
"Hello,Thank you for your interest in my car. I live in UK, but I've worked in Hungary for 5 months, and I bought the car over there. The company where I work wanted me to come back in United Kingdom (London). So, I want to sell the car because it has the steering wheel on the left, and it is difficult to drive in the United Kingdom.
2004 Audi A4 1.9 TDI S-Line
Black metallic, Alarm, Steering servo unit, ABS, ESP(VDC), Airbag 10X, DSC(DTC), Central door lock, El. front & back windows, El. back mirrors, Electronic dual-zone A/C, Remote control, Receiver/CD+MP3, Alu-Wheels/Rims, Fog lights, Immobilizer, Board computer, Parking assistant, Cruise control, Body-tint floating, Heated rear mirrors, Foils, Raining sensor, Light sensor.
1896cm3, 96kW, Diesel, Euro 4, 80000 kmThe car is in good condition, has no mechanical problem, no scratches, no hidden defects, no accident.
I asked the price of 5000 EUR and I want to sell very quickly.
The car was purchased in Hungary, you have no additional fee.
If you would like to buy the car, there are 3 ways that we can close the deal.
First...and this should be the best, is through an escrow company. We will make the deal with Escrow Europa, which is the most recommended for this type of transactions.
Second, if you have free time to come to London and take the car personally, you are welcomed.
And the last way is that i come with the car directly to your door, but this means half payment in advance.
If you are interested, please email me back and tell me which way you think is the best, so i can explain you more in details." -
Rick4
félisten
válasz
varga911 #29396 üzenetére
Valójában mindent, ami a folyamatos biztonságos üzemhez kell, legalábbis mechanikailag. Alja rohad-e, fék, futómű, kézifék, lámpák jól világítanak-e, stb. De ha egy autóklub állomásra odatelózol, elviheted a kocsit keresztülnyomják a vizsgasoron kb 3-4 ezresért, és a végén megmondják, hogy mit cserélj ki. Ez a legtisztább...
-
VR6-Fan
veterán
válasz
varga911 #27488 üzenetére
1-es tényleg ne..
2-est meg ne szívót mert az halál, turbosat inkább, a technika ugyan az csak van rajta egy turbo, a turbon kívül más nem szokott tönkre menni rajta.
de én városban az 1,3-as befecskendezős (!! és nem karbis!) 75le-s motorral szerelt verziót ajánlanám abba már van elég erő hogy rendesen rángassa azt a ~900kg-s kasztnit és nem fogyaszt rosszul.
-
fekeandras
őstag
válasz
varga911 #27486 üzenetére
Az egyes golfok már nagyon öregek.Hajlamosak a rohadásra még gondos gazda kezei alatt is.A leg megkíméltebben is benne van minimum 300.000 kilométer (30éves autókról beszélünk) Én semmiképpen nem vennék olyat.Kettes már jobb egy fokkal de attól sem kell csodát várni.Főleg az 54lovas szívódízeltől nem.
Aktív témák
- Linux Mint
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- BestBuy topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3009
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest