- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
Winner_hun
titán
válasz band1103 #27681 üzenetére
Dehogy annyi, nekem nem volt olcsó és 60 vagy 80k volt az átírás, erre még rájön a biztosítás de neked egy ilyen kocsinál nem lesz olyan vészes mint nekem.
Amit nézel, szvsz 50-60k között megvan az első kiadás a kocsi árán kívül.
Gépjármű átiratás és költségei
Biztosításról árakat meg pl itt is meg tudod nézni: netrisk.hu► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
tibi666
senior tag
válasz band1103 #27677 üzenetére
valami w123 200d-t is kaphatsz ennyiért. abban legalább egy kis autó érzeted lenne. egy olyan merci a roncstelepen is merci, és autó, ellentétben egy 150 ezres stifttel. viszont a stift eljár 5-6 liter benzinből, a 200d meg 8 litert bekajál gázolajból szerintem, ha rossz állapotban van. ennyiért csak rossz állapotút fogsz kapni, de kis pénzért még pár évig kihúzza. és lehet rá veterán biztosítást kötni, ha idősebb mint 25 éves (a legújabbakat leszámítva mind idősebb), ami évi 16-17 ezer forint.
[ Szerkesztve ]
-
Boxer001
veterán
válasz band1103 #27729 üzenetére
Szerintem is ki lehet fogni még ennyiért is egy normálisabb példányt, hajrá hozzá,meglesz, csak kitartás a kereséshez!
Akiknek jobban bejött az élet, azoktól meg kár megértést várni...van aki azért, mert sose volt "mélyben", van aki meg egyszerűen elfelejti, hogy honnan jött...ilyenek az emberek általában. -
Eagl3
veterán
Ha jól tudom még a jogsid sincs meg, szóval van még időd kitalálni, hogy mi legyen.
Az idézet elolvasása után visszaolvastam a hozzászólásokat, de nem tudok rájönni, hogy az a "szimpi" user miből vonta le ezt a következtetést. Azért mert többen ajámlották, hogy 150K -ból inkább ne vegyél autót az nem azt jelenti, hogy 3millióért kell autót venni. Mint korábban írtam is, ha veszel 150e -ért egy autót, pláne, ha ebbe a keretbe bele kell férjenek az átírási költségek félő, hogy havonta látogatod a szervízt, ha meg nem vagy jártas a témában, nincs autószerelő ismerősöd, csúnyán lehúzhatnak.A véleményem változatlan, nem kérdés, hogy Suzukikat kell nézegetned. Sok sikert.
-
lsc
nagyúr
Az útvonalengedély nem egy nagy összeg, az nem gond, annál inkább a kocsi állapota . Saját példa, kb 10 évvel ezelőtt volt egy 1,6d asconám, amikor megvettem akkor volt egy motorfelújítással 200-ba /aminek nagy részét én csináltam/. Amíg nálam volt szinte minden hónapban kellett valamit csinálnom rajta, hol egy vagy két izzítógyertya, hol a két hátsó lengéscsillapító, a kipufogót szinte újra kellett rajta építeni, majd beütött a rohadás, két küszöb és a hátsó felfüggesztés . Miután kapott egy kasztnizást és egy festést akkor jött a fék, majd ismét izzítógyertyák, meguntam, leállítottam . A felsoroltak nagy részét magam csináltam, vagy ismerősnél "haveri" alapon, de egy idő után így is sok volt, annak ellenére hogy sehol sem hagyott ott, voltam vele Szombathely-Nyírbátor úton is nem egyen, a tankolás sem volt gond mert szinte mindennel elment, ennek ellenére elég volt .
Ezért mondják velem együtt a többiek is hogy annyiért nehéz kocsit találni, legalábbis olyat ami ér is valamit . Ki lehet fogni jó vételt, de nem egyszerű, gyors meg szinte biztosan nem lesz . A suzukikkal is az a gond hogy amelyiket annyiért hirdetik az szinte biztos hogy nem "kerek", talán nem véletlen annyi amennyi .Az sms-t küldő gondolom sárga hátteret állított be .
Az élet kegyetlen .
-
dabadab
titán
"Nem kispénzű egyik se, nem értik meg, hogy ha csak olcsó kocsira telik, akkor arra."
Vagy az is lehet am, hogy megertik, hogy aki ennyire olcso kocsit vesz, az melle iszonyatos fenntartasi koltseget is kap. Mondjuk tapasztalatbol is, mert mar volt ilyen autojuk, mert mondjuk nem ujgazdag kiskocsogok.
Tudom, hogy sokkal jobban esik neked azt hallani, hogy persze, persze, menni fog az, amit szeretnel, mint ennek az ellenkezojet meg vegso soron a te dontesed, a te eleted, de nekem ugy tunt, hogy itt csak segito hozzaszolasokat kaptal - ehhez kepest lekocsogozni oket (mert hat azt teszed) csak egesz mersekelten kedves dolog.DRM is theft
-
joshua7
veterán
Figyelj, nekem aztán annyira mindegy, mire költöd a pénzed...
Csak aztán ne legyen meglepetés, h a 150k-ért vett autóra mondjuk még egyszer annyit rá fogsz költeni, mire normális állapotba kerül. De ismétlem, tőlem aztán azt veszel, amit akarsz...és értem, h ezt nem direkt nekem írtad válaszként. De én is csak jó szándékból írtam. 150-ért autót venni, hááát, akkor keresgélj jó sokáig és csak az abszolút tutit vedd, már ha létezik ilyen....Semper Fi
-
Dare2Live
félisten
válasz band1103 #27738 üzenetére
Te csak idéztél ettől még aki írta az az tette amit: "sok az újgazdag beképzelt kisköcsög."
Lényeg a lényeg: Mi újgazdagok akik jellemzően 500K+os autóval gurulunk(Én újgazdag köcsög spec egy ~1.1misis toyotaval) azt mondjuk, hogy 150Kból nagyjából üzembiztos kocsit is nehéz venni, a legolcsobb kategoria aminél körbe érdemes nézni szvsz ~300K körül vmi swift, annyiért már ki lehet fogni jó darabokat.
megj: Nekem azért van újazdag köcsög árú Toyotam mert használtan jó áron, ismert előéletel megkaphattam, tudtam semmi baja és nekem fontos, hogyha 50el szembejön egy barom akkor ne halljak meg. Ezért is lett 600-700Ks Suzuki helyett 1.1ért Yarisom.
[ Szerkesztve ]
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
-
dabadab
titán
válasz band1103 #27743 üzenetére
"Egyszerűen sokkolt az az infó hogy nem találok olyan 100e Ft-os autót amit ha 75km/h Vmax-al hajtok meg túlságosan finom gyorsulással, kátyúkat kerülgetve akkor nem lesz baja 1-2 évig."
Ezzel egy kicsit olyan vagy, mint a naiv szamitogepvasarlo, hogy "nem kell semmi draga, csak a gyereknek lesz jatszni" A megbizhato, hibamentes mukodes az egyik legdragabb dolog, amit egy autotol akarhat az ember.
DRM is theft
-
hobizoli
nagyúr
válasz band1103 #27743 üzenetére
Dehogynem. Veszel a 100k-ert egy mk1 Uno-t
Elektronika=vilagitas
Rohadni lehet rohad, de nem az a lenyeg, ebbol az idoszakbol (80-s evek) minden mas is rohad ennyi idos korara, akkoriban még nem volt nagy divat a galvanizalas1990, 0.9
Na ennel pl mar az a helyzet,hogy ez mk2 vas, ez mar a galvanizalt bódés -nem annyira korhadekony, mint a nagylamps mk1, ami 1989-g ment-, a legfapadabb, legeccerubb karbis motorja van, azaz benzin kell bele, oszt megy A-bol B-be.
1992, 1.1
Detto.
Ami nem i.e., az nem elektronikas, azaz faék ecceruseguA Skoda-kat hagyd mar busba, ha nem akarsz vizforralozni...
hobizoli
[ Szerkesztve ]
több drón kell ;P
-
-
fekeandras
őstag
válasz band1103 #27792 üzenetére
2101? Azt aztán szereti a rozsda.
27793: Se hitelem, se tartozásom sehová.Kívétel tesómék felé.Tudatosan "költekezem".Nem verem a fogamhoz a garast de megnézem mire adok ki pénzt.Én is szívesen elmennék pár hétre mondjuk Egyipotmba nyaralni de nem engedhetem meg magamnak.Azért meg nem fogok 1-1,5milla+ hitelt felvenni, hogy elmondhassam láttam a piramisokat.Inkább megnézem GoogleMap-al. Az ingyé van.De félretéve a viccet szomorú, hogy vannak emberek akik annyira egysejtűek hogy:" csak azért is nyaralunk az idén, csak azért is lecseréljük a kocsit, csak azért is ... stb" és ezzel xy évre hitelbe verik magukat.De sebaj így mindenki látja rajtuk, hogy ők biza ezt megengedhetik .Ilyen áron inkább nem megyek sehová de nyugodtan alszom minden éjjel.
[ Szerkesztve ]
-
lsc
nagyúr
válasz band1103 #27800 üzenetére
Apósomnak volt ilyen, újan, a 90-es évek végén lehetett venni újra. Nála a difi búgott /nem erősen , alig lehetett hallani/, kicseréltek végülis a hídházon kívül mindent garanciában de a hiba maradt, de ez sem vészes hiba volt . Más nyűgje nem nagyon volt, 10 körül eljárt vele .
[ Szerkesztve ]
Az élet kegyetlen .
-
hossszú
őstag
Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
- Gaming notebook topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Külpolitika
- Milyen SSD-t vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest