- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Nubia Red Magic 10S Pro - újratöltve
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Hirdetés
Aktív témák
-
Rick4
félisten
-
tildy
nagyúr
válasz
tiv83us #3463 üzenetére
Azért baszki, mert ott a benya is feleannyiban van.
Egyebkent nem ertem a vonzalmad ezekhez a koreai, meg roman kocsikhoz. De most tenyleg...
Hát pedig tök egyszerű : tudod, a meg nem értettség.
Szar román, szar koreai"Kár" , hogy nem igaz
Japánok is bejönnek, csak ritkán halanni tőlem dicséretet feléjük. Pedig ponymban ugyanaz a motor van mint a régi mitsu lancerben , az accent alkatrészeinek egy része is megegyezik a mitsu egyes alkatrészeivel.Aztán ott a honda, aki A minőség, Mazda az álomszép, nissan meg az amelyekhez tulajdonképp első autós "közelebbi kontaktusom" (gyk. almerán tanultam vezetni) kötődik.
Németeket rühellem, kicsik és kényelmetlenek persze nagyarccal , ha azt a kategóriát nézem, amit meg tudnék fizetni. És nem is szimpik. Tudom, hogy általánosítok... De a prémium márkák nem az én szegmensem.
Amerikaiak meg hivalkodó f@szhosszabbítók
Najó a Ford az nem. Meg még pár nem. de amiket ti mutattok !
-
tildy
nagyúr
válasz
tiv83us #3458 üzenetére
Tudod ez legalább nem akar hivalkodó amerikainak látszani
Fényezésével sincs semmi baj.Ez még semennyiért, mert ez még csak concept car.
Az alap logant (nem az mcv) annak idején 5000€-s kocsinak akarták, végül lett kb 6E €.Az mcv árai itt.
Amerikai árakkal tilos hasonlítani . Már csak amiatt is, mert ott egy tiburon majdnem feleannyiba kerül , mint itthon. (3 milla kontra 6 milla ft) -
tiv61us
őstag
válasz
tiv83us #3458 üzenetére
hat mar a fenyezesen latszik, hogy roman ketkezi jomunkasemberek ecsettel dolgoztak
hat tegyetek mar melle akar a durangot akart libertyt, fordrol nem is beszelek
de akar a rav4 akar a xterra
ranezesre minosegbeli kulonbseg
persze ha sokkal olcsob, akkor miert ne vehetne meg barki
en maradok a puncivasaknalamugy is szeretem a puncit is, a vasat is/ azt csak tablettaban/
-
tildy
nagyúr
válasz
tiv83us #3426 üzenetére
Hát figy, csak azért nem fogok hazudni mert csíplek benneteket
Az első reakcióm amúgy a : jesszus volt. Már ahhoz képest is ferdítés az általam említett szó , mert nem adja vissza totálisan azt az elszörnyülködést, mint ami akkor volt, mikor megláttam.
re 3429 : na ez más pofásabbnak néz ki -
-
válasz
tiv83us #3213 üzenetére
??? Van olyan, hogy lekapcsolnak hengereket (nem szelepeket), de a hemi azt jelenti, hogy az egester teteje felgomb (hemisphere, ugye) alaku, ami miatt hatekonyabb lesz a motor (ugyanannyi elegetett benzinbol tobb loero lesz).
Fokukac: gondolom, most kellene felemlegetni azt a NASA-s csajt, aki pelenkaban zuzott at az allamokon, hogy minel elobb felpofozhasson egy masik not
-
fokukac
nagyúr
válasz
tiv83us #3194 üzenetére
szeretek kötözködni.
nem azzal mentem.
de mint írtam alább, kis autóhoz jóval kisebb teljesítmény is elég, persze most nem a fókszvágenes 60-70 lóra gondolok, de 100 lóval már teljesen jól el lehet lenni. egy "nagyobb" kocsiba pedig egy 2 literes motor, azt csókolom.
és az is igen fílinges lehet ám.otthon a fotelben nem szeretek ülni annyira. egy jó kocsi ülése sokkal jobban vonz. a sebváltót fogni és váltogatni pedig nekem hozzátartozik a vezetés élményéhez, szeretem.
-
Integra
titán
válasz
tiv83us #3190 üzenetére
nem hinném, mert amig az amcsik nem tudnak autót gyártani...
meg aztán ott a tuning piac a japán vasakra, vérszemet kapnék.
hamarabb lenne egy semmit se megmutató 600 lovas dc2-m, mint valami plasztikbelsős 3 tonnás batárom
ha megyek, az cégtől függ. célom hogy pár évet kint legyek, de ehhez még gürcölnöm kell
nem véletlen mondom én hogy 2 gen md-x.... -
fokukac
nagyúr
válasz
tiv83us #3183 üzenetére
nem, nem jártam az usa-ban,
de láttam már egy-két szerpentint, tudod, van itt mellettünk egy alpok nevű hegységecske, amihez képest az appalache kis dombvidék.átmentem már többek között a großglockner hochalpenstrassén is, ami a világ leghosszabb szerpentinje, ha jól tudom. Ausztria legmagasabb hegye, a großglockner mellett vezet el, felmegy valami 2600 méter magasra.
nem kellett hozzá 300 ló, és egy kamiont sem láttam
azok másfele jártak.
-----------------
az emelkedőről pedig : 12%-os emelkedőnél nagyobb nem szokott előfordulni civilizált ország útjain.
-
Integra
titán
válasz
tiv83us #3184 üzenetére
tudom, azért mondom, amennyire lehet, nekem is megvan az usa kocsikkal a tapasztalatom
csak hát magyarhonban vagyok, utána mindig jó visszaülni a hondába, pici, csöndes, absz megbízható, és ha kell úgy odaverem az autósok 95%-át még ha erősebb vas is van alattuk, hogy öröm csinálni. és még mindig nem vertem magam elmebeteg költségekbe.
néha elgondolkodom hogy ha az usa-ban élnék mi lenne. szerintm akkor is maradnék a hondánál, bár mondom akkor már lehet hogy acura
idén már nem lesz houston, meg jövőre se, most fél év london meg hamburg, de utána lehet hogy houston is befigyel. de akkor lehet hogy átvetetném magam oda és amcsi fizetés listára... majd elválik.. -
Integra
titán
válasz
tiv83us #3175 üzenetére
látod azt nem néztem, navi meg hifi volt ebben is, hogy bose, szerintem nem, mert tesztautó volt. de sajna nekem egyetemesen nem jönnek ezek a belsőterek be, soha se jöttek.
mondjuk mikor gimibe jártunk volt egy plymouth grandfury, azt élveztük, 17 éves sutyerákként amcsi rendőrautóval a diszkóba gyerünk.. de szép is volt, ha speed előtt nem állt ott a tulaj a mercijével, mindig volt hol parkolnunk a bejáratnál, hehe -
fokukac
nagyúr
válasz
tiv83us #3174 üzenetére
40-50fokos? milyen fok az? celsius?
ne izélj már láttál te már 45 fokot? 45 fok az egy fél derékszög.
olyanon max. egy összkerekes, felezős terepjáró megy föl, gyökketővel.ez csak egy illúzió, illetve egy amerikai illúziónak a látszat-önigazolása, hogy kell a nagy kocsi.
hidd el, amerikai mértékkel kicsinek számító autóval is el lehet élni, (most nem a suzukira gondolok), és, bármilyen hihetetlen, az is felmegy a lejtőn, anélkül, hogy 4 literes benzintemető lenne.
szerintem errefelé európában is akad néhány hegység, meg távolságok, és teljesen jól abszolválják őket jóval kisebb autókkal is. (persze, ahol még egy passat is kicsinek számít a nagy truck-okhoz képest...)
szóval nem akarok rosszmájú lenni, de pontosan ez a szemlélet az oka annak, hogy amerika 300 millió lakosa a legnagyobb olajszármazék-felhasználó- és a legnagyobb co2 kibocsátó a földön (25% !)
ez a hatalmas energy-efficiency. de remélem, az otthoni villanykörtétek az takarékos.
-
Integra
titán
válasz
tiv83us #3172 üzenetére
pár darab rohangál itt belőlük, vezettem én is, jó vas, nagyon morcos a hangja, meg szépen tol. de valami elképesztően trágya ez is belül, nem nagyon megy ez az utastérgyártás még usa honban, kedvencem a dogde caliber, az viszi jelenleg az otvargányolás terén nálam a pálmát
ez a dög meg alaphangon 20 lityóval megy, de kinti üzemananyag árak mellett gondolom még annyira nem mellbevágó. mi most kint egy gallon 95-ös? -
fokukac
nagyúr
válasz
tiv83us #3163 üzenetére
izé, ne haragudj már, de mi az összefüggés a távolság és a lóerő között?
mi az, amihez 300 lóerő kell, a gyorsuláson kívül?szerintem fele, sőt, harmadennyivel is teljesen el lehet közlekedni egy középkategóriás normális autóban.
nem a lóerőtől lesz kényelmes egy hosszú út.
-
Gebriel
veterán
válasz
tiv83us #2712 üzenetére
Ácsi,én nem azt mondtam hogy 140,de..
Kíváncsi lennék minden sebesség korlátot betartasz-e?Ha lakot területre érsz akkor már a tábla vonalában csak 50-el mész?Soha nem hajtottál gyorsabban a megengedet sebességnél?Városban pontban 50km/h és egy kicsivel sem több?Nem csúsztál soha át piroson úgy hogy tudtad hogy megbírtál volna állni?Ha előtted valaki 40-el totyog azt nem előzöd meg?Vagy ha igen betartod a +10% sebességhatár át lépést?Ne hűlyitsél már
Kíváncsi vagyok pl este a Hungária krt ki megy 70-el és nem mondjuk 80-90-el.
A 140km/h piros lámpa megállás nékül azt elítélem én is!!!De én nem ezt mondtam.
De ne játsszátok már itt a szentet hogy soha nem hajtottatok gyorsabban a megengedetnélFokukac:
Miért is más????A sebesség megszegése +50% felett már mindegy.
Aktív témák
- Lenovo ThinkPad Yoga 2in1 Touch Laptop! AMD Ryzen 7 PRO 7730U / 16GB 3200MHz / 256GB NVMe
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3147
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3145
- Nitro ANV15-52 15.6" FHD IPS i9-13900H RTX 5050 MaxQ 32GB 1TB NVMe gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- Villámgyors teljesítmény és 10 év nyugalom!
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest