Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • menledge

    senior tag

    Srácok, kár ezen tényleg veszekedni, mind a két félnek van igaza.

    Első benyomásra én se tartottam nagy durranásnak az ssd-t. Jó-jó gyorsabb volt a boot, meg a rendszer, de nem tartottam nagy kunsztnak. Viszont amint más ssd nélküli géphez ülök, akár barátnőmé, akár melóhelyen, egyből türelmetlen leszek. Szóval igen csak jó az!

    Visszatérve a vita tárgyára, szerintem a megoldás az volna, ha szépen mindkettő opció le lenne írva. Akinek a rendszer gyorsasága fontosabb az tudja az ssd-s konfigot választani, akinek viszont a játék a fontosabb az meg a másikat. Az, hogy melyik a könnyebb upgrade megint csak szubjektív. Igaz a vga kipattint másik meg be, míg ssd-nél esetleges win újrahúzás, DE, lehet klónozni is a rendszert, még ha nem is a legjobb megoldás. Másik fontos dolog a pénz! Ebbe is gondoljatok bele! Egy ssd upgrade 16K, egy használt vga eladása és egy újabbra cserélésénél szinte elbukod ezt az árat! Szóval lehet egyszerűbb, de költségesebb is.

    Szóval szerintem le kell írni mind két lehetőséget, és a kérdező majd eldönti a pénztárcájától függően és a saját preferenciája alapján.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák