-
Mobilarena
Ha lesz egyszer időnk írunk egy téma összefoglalót addig is itt van 2 link...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pancsermeste
őstag
válasz
Pancsermeste #11527 üzenetére
Nos, meg is érkezett Kínából 4 nap alatt a csoda RockChip-es box.
Egyből a Cast funkciókat kerestem, ám alap funkcióknál semmi erre vonatkozót nem találtam.
Van rajta egy WiFiDisplay nevezetű alkalmazás, ami sima képernyőtükrözést tud, de valami borzalmasan lassú és mosott képpel, vagyis használhatatlan.
Volt telepítve egy AirScreen nevezetű hekkelt app is, amit elindítva Google Home-ban tudtam hozzá csatlakozni. Ez már egész gyors és jó minőségű kapcsolatot teremt, ám ez is a FULL telefon képét tükrözi. Ráadásul először csak a reklámblokkolóra figyelmeztetett a google, de nem szankcionált. Másodjára indítva már fixen kint maradt egy figyelmeztetés, hogy vegyem meg az eredeti appot a store-ból. (bár ettől még ugyan úgy működött a képernyő tükrözés) Aztán frissítettem az appot, most működik rendesen, igaz a fő oldalon ott virítanak a reklámok.
Ahogy nézem, másra nem is nagyon fogom tudni használni ezt a BOX-ot. Ezért az egyszerű tükrözési funkcióért én sokallom a 10K-t amibe került, de még mindig nem tudom, hogy mit tudtam volna venni helyette olcsóbban, ami legalább ilyen minőségben tudná ezt.
Valószínűleg elajándékozom, és majd beszerzek egy Mi/Fire-TV Stick-et.
Új hozzászólás Aktív témák
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Apple MacBook
- Politika
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Formula-1
- Melyik tápegységet vegyem?
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Canon EOS DSLR topic
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 7800 XT 16GB GDDR6 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F + Új RTX 5060 Ti + Új 16-32GB DDR5! GARANCIA/SZÁMLA!
- Félgép eladó/ Intel i9 9900 / Asus Prime Z390-A / 64GB DDR4 / 500GB Samsung 980 /
- Eladó félkonfig / GPU nélküli PC i7 9700K / 32GB RAM / 512GB SSD / 1000W Gold táp
- Eladó Konfig I7-10700 32GB DDR4 512GB M2 SSD RX6600 8GB!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest