Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
pecccccccca
őstag
válasz
Gesundheit #102698 üzenetére
Akkor nem?
-
pecccccccca
őstag
válasz
Gesundheit #102696 üzenetére
Szia.
A munka és a család infó helyett inkább megadhatnád az összefoglalóban levő infókat.
Előbb fogsz kapni segítséget. -
pecccccccca
őstag
válasz
Mr.Csizmás #102555 üzenetére
Szerintem ez őt nem érdekli.
Csak bele akart kötni palfitom-ba.
Ennyiről szól a történet. -
pecccccccca
őstag
válasz
nyul105 #102409 üzenetére
Pontosan. A környezet sem mindegy milyen a házban.
Nekem kettő 14-es van elől, kettő 12-es fent meg hátul egy 12-es. A 9600k-m 5,2GHz-en játékokban max 63-65 fok úgy, hogy csak egy Hyper T4 van a procin. 5,2Ghz-en még el is éri a 10600K TDP-jét szerintem (nem mértem). Lehet fölötte is van picit. -
-
pecccccccca
őstag
-
pecccccccca
őstag
válasz
pecccccccca #102017 üzenetére
Szerk.:
Természetesen nem a processzor a V1 vagy V2, hanem a processzor generáció határozza meg, hogy V1 vagy V2-es foglaltú a lap. -
pecccccccca
őstag
válasz
tankos50 #102016 üzenetére
Neked is csak 1 dolgot kéne megérteni. 1151-es foglalatú alaplappal kapcsolatban két fontos szempont van.
V1 vagy V2 a processzor amit bele akarsz tenni? Tehát 6-7. generációs a proci vagy 8-9. genes…
Ha nem tudjuk a processzort nincs miről beszélni.
Mellesleg jokeph leírta mindkét Verzió tehát V1 és V2-es processzor szempontjából a lehetőséget. Ergo meg is kaptad a választ a kérdésedre. A 8 sata port lehetőségeiről is kifejtették többen a véleményüket.
Mit szeretnél még? Nem tudom elképzelni, hogy, ha olvasod a válaszokat a “kérdésedre” akkor ne látnád be, hogy gyakorlatilag kaptál választ amit tudsz használni. Az meg pláne a dologban, hogy elég sok hardvert adtál vettél. Ergó valami fogalmad lehetne róluk, de nincs.Szerintem itt senkinek semmi problémája nem lenne, ha kultúráltan jöttél volna és nem a kocsmai stílust hozod egy fórumba. Bármennyire is hihetetlen, de rokonszenvesebb viselkedéssel sok bosszúságtól megszabadulsz. És az emberek is barátságosabban állnak hozzád..
Szép estét. -
pecccccccca
őstag
válasz
tankos50 #102007 üzenetére
Szerintem a 2022-es év trolljának meg is választhatunk.
Kb így tudlak elképzelni:
Persze valszeg nem tehetsz róla. Kemény az élet.
Bár van aki könnyebben veszi az akadályokat.
Te meg más vagy. Valahol megértelek.
Boldogok a lelki szegények. Mondá az úr és dolga végeztével itt hagyott nekünk téged…Máskülönben bárhol érdeklődnél azt azért tartsd szem előtt, hogy, ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a h.lye….
Mélységes tiszteletem! -
pecccccccca
őstag
válasz
tankos50 #101975 üzenetére
Most ez komoly???
Ilyen határozottan ne járasd már le magad!!
Szerinted miért kérdezett vissza a kolléga??
Talán mondjuk, mert nem véletlen a v1-v2 ott a 1151 mögött?
Még oda is írta, hogy miért fontos ez! Mert különböző processzorral lehet csak használni őket!!!!!
1151 v1 6. és 7. generációs processzorokkal használható a v2 pedig 8-9. generációs proceszorokkal! Nem mindegy milyen procid van. A processzor pontos típusa után tudott volna csak ajánlani alaplapot, bár ezt az esélyedet szerintem ellőtted.
Máskülönben újonnan ilyen alaplapokat csak nagyon elvétve fogsz tudni találni. A használt piac lesz számodra a megfelelő piactér egy ilyen lap beszerzéséhez.
Sok sikert hozzá. Meg ahhoz is, hogy ilyen stílus mellett bárki is jó szívvel elad neked bármit.
Szerintem kezd újra a topikban a pályafutásodat egy bocsánat kéréssel aztán talán még szóba is áll veled valaki. -
pecccccccca
őstag
válasz
palfitom #101777 üzenetére
Szerintem arra gondolt, hogy a megszokott bios egy másik márkánál hiányozna és az lenne szívás.
Mondjuk ezt sosem értettem. Én pl imádom a giga biosát is pedig sokan szidják. Sőt nekem az a favorit. De tök jól elvagyok az Asrock biosával is. Most meg egy MSI Z370-et nyúzok. Ennek a biosa is teljesen kézre áll.
Nem értem a feltétlen ragaszkodást egy márkához vagy akármihez is, de hát nem vagyunk egyformák. -
pecccccccca
őstag
-
pecccccccca
őstag
válasz
gyulank #101633 üzenetére
Mit befolyásolna?
Mondjuk, ha tényleg van ilyen probléma akkor akár másnak hasznos lehet a hozzászólásod.
Addig csak a levegőben lógnak a hozzászólásaid.
Máskülönben addikt ranggal még mindig nem érzed át a ph fórum lényegét? Pont az ilyen kis ritka apróbb dolgok hasznosak az ilyen helyeken. Ha ritka eset akkor legalább van tapasztalat amiből ki tud más indulni. -
pecccccccca
őstag
válasz
gyulank #101626 üzenetére
Legalább te érted mit írtál ide?
Semmi konkrétum, milyen alaplap milyen ssd-k?
Meg milyen formában nem támogatja a lap az ssd-t?
Ilyenről még nem is hallottam, hogy egy ssd-t nem támogat egy alaplap. Mi a gond?
A 970 EVO-m 6db alaplapban volt már, mindegyikkel tökéletesen működött, sata-s sima ssd-nél meg nem hinném, hogy előfordulhat, hogy ne ismerné fel egy akármilyen alaplap…
10 éve minden alaplap cserénél a perifériák mentek az újba. Semmi gond nincs vele.
A kérdésedre a válasz, hogy nem kell kidobnod semmit. Természetesen lehet használni egy újabb alaplapban a régi ssd-ket. -
pecccccccca
őstag
válasz
pruzsi #101599 üzenetére
Én csak egy példát tudok hozni.
Anno régen az Unix-nál dolgoztam 1 hónapot. Volt egy bizonyos típusú első lámpa szett egy konkrét autóra. Valami 90 ezer forintba került alap áron. Akciózta az Unix, 27 ezer forintra a szettet és úgy sem volt mínuszos…
Nem kell félteni a kiskereket, iszonyat árréssel dolgoznak. -
pecccccccca
őstag
válasz
Szoszo94 #101452 üzenetére
Szia.
Nem akarlak elkeseríteni, de az a húzott matuzsálem i7 nagyon valószínű, hogy jobb teljesítményre képes mint a ryzen 1600.
Az alaplapi vga kimenet jó dolog viszont ahhoz olyan proci is kell. Az 1600-ban nincs igp. Igp-s AMD processzorok a G végződésűek.Én személy szerint arról az i7-ről minimum egy 3600-ra lépnék AMD irányába.
Ha csak a konfig frissítése a cél akkor hajrá. De csodákat ne várj attól a procitól. -
pecccccccca
őstag
válasz
dnielrable #101428 üzenetére
Igen ez így sajnos kevés. A processzor pontos típusa alapján lehet csak alaplapot ajánlani. Jöv héten térjünk vissza rá.
-
pecccccccca
őstag
válasz
dnielrable #101426 üzenetére
A processzor kupakjáról olvasd le kérlek a típusát és írd ide, mert az lenne a legfontosabb, hogy bárki tudjon segíteni.
-
pecccccccca
őstag
válasz
dnielrable #101420 üzenetére
Szia.
Fent az összefoglalót nyisd le aztán válaszolj egy hozzászólásban a kérdésekre, mert amit most leírtál abból semmit nem tudtunk meg. -
pecccccccca
őstag
válasz
#12516608 #101371 üzenetére
Dehogy bosszantom.
Csak meg kell nézni egy i5-9600k vs. i7-8700 összehasonlítást. 6 maggal jobbat teljesít játékokban mint az i7 6 mag 12 szállal. Főleg, ha 5ghz-en ketyeg az i5, ami simán kihozható belőle. És akkor az 1600AF még gyengébb mint a 8700-as.
Az 1600AF-nek az egyetlen hátránya a kis boost freki. Amúgy nem lenne rossz proci. Így sem az természetesen, de amint fentebb írtam, ha használtan akar valaki olcsóbb gépet összerakni akkor az én véleményem, hogy egy korábbi intel konfig talán célravezetőbb.
Természetesen, ha hosszabb táv és a fejleszthetőség is belép a történetbe akkor értelemszerűen az AMD jobb választás.
Sok barátomnak van ryzen konfigja. Nem vagyok ellene félreértés ne essék. -
pecccccccca
őstag
válasz
Daveron #101369 üzenetére
Isten őrizz, hogy a pénztárcádban turkáljak. Nem tudtam, hogy mi hogy fér bele. Bár intel konfigot is ki lehet hozni olyan vagy jobb teljesítménnyel amit egy 1600AF képvisel kb azonos áron. Pláne, ha használtan veszed a procit.
Nem akarlak letéríteni az utadról csak megjegyeztem.
Akkor ryzenre fel! 😉 -
pecccccccca
őstag
válasz
Daveron #101349 üzenetére
Hivatalosan 2666mhz-ig támogat, de az alaplapok biosában XMP-re állítva gyorsabb ramokat is simán kezeli. Ryzen-ek mellé 3200mhz körüli nem árt.
Az, hogy valakinél fél évet bírt az rengeteg dologból adódhatott. Egyáltalán nem értékelhető infó. Az egyik legjobb lapok a Mortar Max-ok!
1600AF az gyakorlatilag egy picit “butított” 2600. Újabb technológia mint a sima 1600-as. Jobb is.
-
pecccccccca
őstag
válasz
Teasüti #101034 üzenetére
Szerintem is tökéletesen szól egy ALC1220-as már. Nem látom értelmét plusz hangkártyának hacsak nem valaki zenei stúdiómunkára használja.
Azért, hogy egy mp3-at meghallgasson az ember vagy a játékok/videók hangját kiszólja a gép arra teljesen rendben van még egy ALC887 is!
A “ratyi” jelzőt nem is tudom hova tenni…. -
pecccccccca
őstag
válasz
Coccolino_O #100978 üzenetére
Bocsi, hogy csak most válaszolok.
Én megmondom őszintén 10-11 genes procik alá való lapokban nem vagyok otthon. De biztos segít valaki kiválasztani a megfelelőt. Ne haragudj. -
pecccccccca
őstag
válasz
Coccolino_O #100976 üzenetére
Szia.
11. genhez nem jo a Z390.
Z490 vagy Z590 kell neked! -
pecccccccca
őstag
válasz
Light Yagami #100939 üzenetére
Fog működni.
Tényleg minden drivert telepít a windows. Amit kolopele és én is írtam azokat, ha gondolod újratelepítheted, ha van frissebb.
Ja tényleg off. -
pecccccccca
őstag
válasz
Light Yagami #100936 üzenetére
Szia. Gondolom win10-et fogsz telepíteni rendszernek.
Ahhoz meg nagyon nem is kell kb semmit feltelepíteni, mert teljesen kompatibilis a win10-el az a lap. A windows felrakja amit kell. Max, ha van vga a gépben akkor annak a driverét telepíted a legfrissebbet. Nekem van egy Asrock B365 Phantom Gaming-em és egy MSI Z370 SLI plus lapom. Semmit nem szoktam külön felrakni. Mindent feltelepít a windows.Ha nagyon telepíteni akarsz akkor a chipset, a hálózati/lan, illetve a hangkártya driverét felrakod a legfrissebbeket.
-
-
pecccccccca
őstag
válasz
keresztes81 #100929 üzenetére
Szia. Természetesen a cpu hűtő-vga viszonylatában nem lehet beszélni találkozásról. Ha igen akkor az az esetek 0,01%-a. Cpu hűtő és a memória amik összeférhetetlenek néha.
-
pecccccccca
őstag
válasz
bul07 #100801 üzenetére
Szia.
Csak rákontrázni tudok arra amit kolopele írt.
Nem lesz gond a HyperX ramjaiddal. Intel nem háklis a ramokra. De úgy tudom már AMD sem igen. Talán az első generációs ryzen-el voltak gondok ramok terén, ha jól emlékszem.Az általa ajánlott lapok közül én nem sajnálnám az első opcióra a plusz ~ 10 ezer forintot. Szóval én azt választanám. Abban a lapban tudod finom hangolni a ramokat és feljebb is tudsz menni mint 2666mhz, ha épp úgy szeretnéd.
-
pecccccccca
őstag
válasz
dethroner #100600 üzenetére
Asrocknak az 1200-as x4xx lapjai nem sikerültek a legjobban. Ha a kettő közül akarsz mindenképp választani akkor a B560-at vedd, abban memória korlát sincs. Tudod annyin járatni a ramokat amennyi a gyári értéke. Z490-ben pedig csak annyin amennyit a processzor enged.
-
pecccccccca
őstag
válasz
venom8888 #100588 üzenetére
Szerintem most már térj át [ide] .
A dual chanel azt jelenti, hogy két sávos memóriakezelés. Dual chanelben gyorsabban működik két modul mint, ha csak 1 modul lenne benne. Amúgy én személy szerintem nem erőltetném a 4 modult. Ha mindenáron bővíteni akarsz akkor add el a jelenlegi kitet és vegyél 2x16-ost.
-
pecccccccca
őstag
válasz
Harbinger85 #99802 üzenetére
Nem rossz lapok. Csak most az 1200-as foglalat mellé nem tudtak értékelhetőt letenni az asztalra. Ellenben a 1151 v2 lapjaik vállalhatóak lettek. Nekem van egy B365 Phantom Gaming 4 lapom. Most parkoló pályán van, mert lett helyette egy Z370, de pl már azon egy 1200-as hang chip van ami egy mostani olyan árú lapról nem mondható el. És VRM terén is megállja a helyét.
-
pecccccccca
őstag
válasz
kismedve1982 #99729 üzenetére
Ja elég jó árak. Rendeltem egy Elitet meg egy Pro-t is. A kettő együtt 25k.
Valszeg elírták az árakat. Visszaigazoló emailt már megkaptam, bízom benne, hogy nem az lesz a következő email, hogy sorry, de hiba történt a rendszerben. 😃 -
pecccccccca
őstag
-
pecccccccca
őstag
válasz
kolopele #99656 üzenetére
Helyén kell kezelni a dolgokat...
Persze nem attól lesz gémer, mert csillog villog.Én egyébként pont fordítva vagyok ezzel. Világ életemben utáltam a világítós csilli villi gépeket/alkatrészeket. Úgy 2 éve tetszettek meg. Most el nem tudnám képzelni a gépemet, ha nem világítana benne a kutya f@sza is...
Az Aerocool P7 C1 meg hű társ ehhez. -
pecccccccca
őstag
válasz
Nixon18 #99492 üzenetére
Szia.
A memóriáid H-s lapban csak 2666Mhz-en fognak működni i5-ös processzorral. i7-el megy 2933-on.
Több előnye is van egyébként a Z-s lapnak a H-s lappal szemben nem csak az, hogy túlhúzz egy processzort benne. Pl a memóriáid azon a frekin tudnak üzemelni amennyi a gyári adatuk. Másrész, ha esetleg nem túl szellős kuckóba építesz vagy melegebb környezetben van a gép akkor akár alul is tudod feszelni, hogy ne melegedjen annyira. Stb-stb.
Illetve eleve egy K-s processzor illene Z-s lapot tenni, ha nem is húzod, mivel a Z-s lapoknak általában megfelelőbb a VRM részük egy ilyen processzor működtetéséhez. -
pecccccccca
őstag
válasz
csaba12242 #99388 üzenetére
Ha semmi extra akkor nyisd le az összefoglalót aztán csemegézz... Van nem 1 nem 2 ajánlás i7 alá.
Még kérdést sem kellett volna feltenned.
Viszont, ha már kérdezel akkor a topik összefoglaló kérdéssora alapján tedd amire a kolléga fel is hívta a figyelmed.Egyébkén 40 ezerig bezárólag boltból most az MSI Z390 A Pro ami van és 9700 alá elég.
-
-
pecccccccca
őstag
válasz
pecccccccca #99285 üzenetére
Szerk.:
Természetesen nem 2400-on hanem 2666-on jártak a ramok B-s lapban csak egy 9100F volt a 9600K előtt és annak a memória sebességét írtam véletlenül. -
pecccccccca
őstag
válasz
magyarc #99284 üzenetére
Szia.
Mivel B365-ről Z370-re váltásnál megtapasztaltam a Z-s lapok előnyeit pont egy 9600K-nál ezért azt mondom, hogy bőven megéri a 10k felár a Z390-re B365 helyett. Ég és föld a különbség, hogy nem 2400-on hanem 3000-en tudnak menni a ramjaim, a proci meg 5,1Ghz-en. Mintha teljesen másik gépet vettem volna. Sokkal direktebb az egész rendszer.
Én az apróról vadásztam egy MSI Z370 Sli Plus kemény 26 ezer forintért az Asrock B365M Phantom Gaming 4 alaplapom leváltására ami a maga nemében egy elég jó lap volt, de korlátolt sajnos. Te is kifoghatsz egyet jó áron, ha bogarászol.
Én a helyedben nem tennék B365-öt egy 9600K alá, mert valószínüleg hamar lecserélnéd. -
pecccccccca
őstag
válasz
MaCS_70 #99113 üzenetére
“Inkább kerüljön egy barátomhoz a pénzem, és inkább maradjon használatban egy eszköz, mintsem hogy egy újat kelljen venni helyette. Ha nem veszem meg, egy fiók mélyére kerül, aztán pár év múlva az elektronikai hulladékba.”
Ha nem veszed meg?
Ha nem veszed meg akkor átbasz vele mást, ha tud. Vagy akár fel is rakhatná reálisabb 70-80 ezerért apróra és el tudja adni, ergo nem fog porosodni a fiók mélyén.
Tényleg nem értem a gondolatmeneted. Máskülönben egy hajcsatot sem vennék ilyen embertől aki a haverját képes lenne átverni. Mondjuk ehhez kell egy haver is... -
pecccccccca
őstag
Topikgazditól kérdezném...
Milyen formában nem illik ON-ba a feltett kérdés és a válaszom?
Alaplapot keres a kolléga egy meglévő konfighoz, tőlem meg kapott egy ajánlást.... -
pecccccccca
őstag
válasz
Nikopol84 #98947 üzenetére
Szia.
Nekem egy [ilyen] lapban egy PCI-os bővítő kártyával üzemelt egy 970 Evo sokáig. Azért kellett a bővítő kártya, hogy normál sebességgel tudjon működni. A lapon levő M.2-es foglalatban csak 2x-es volt 4x-es helyett azt hiszem a dVGA miatt. Ugye az lefoglalt 16 sávot.
Nem fontos ilyet venned, de Z97-es legyen. Aprón vadássz egyet. -
pecccccccca
őstag
Most nekem lenne egy kérdésem.
i5-9600K processzor alá mint Z-s lap megfelelő lehet egy MSI Z370 SLI plus vagy egy Z370 PC Pro alaplap?
Az SLI Plus-ban egy 9700 ment vízzel. Ez a kettő van most olyan árban az aprón amit megengedhetnék magamnak így a karácsony előtti pénzköltés közben.
Hidegebb téli napokon nem ártana egy kis fűtés a szobámba, így szeretném kicsit húzni a procit.
Jók lehetnek ezek a lapok?
Köszi. -
pecccccccca
őstag
válasz
hightower #98812 üzenetére
Nem “csak”a feszültség a lényeg. Az amper is. Ha régi az elem és 3V vagy picit fölötte van attól még lehet rossz. Idővel csökken a teljesítménye attól függetlenül, hogy a feszültség megvan benne. Amúgy a 3V-os lítium elemekben új korukban 3,3V körül van kraft. Sokszor már 3V vagy picivel felette is merültnek nyilvánítható főleg, ha régi.
Ettől még lehet, hogy semmi köze a hibádhoz, de egy próbát megér a csere. -
pecccccccca
őstag
válasz
Wiz Khalifa #98765 üzenetére
Szia. Hirtelen ezt találtam. Nem tudom mennyit segít.
-
pecccccccca
őstag
válasz
Panzi88 #98189 üzenetére
Szia. Bár nem a legjobb helyen vagy a kérdéseddel, de azért válszolok.
Szerintem apróról kellene nézelődnöd. i5-8400-as proci és egy B360 vagy B365-ös alaplap plusz ugye memóriákat is kell újakat venned, mert ebbe már DDR4-es kell. Egy 2x4GB-os kittel a fent említett alap olyan 65-75 ezer közt megáll. Gondolom ha játszol akkor régebbi játékokkal. Ha meg nem akkor bőven elég ez neked mindenre is! -
pecccccccca
őstag
Üdv.
No. Pont ilyen lapban van nekem egy 9600KF. Ebben neked nem fog menni az all core 4,6Ghz. Ebben 4,3-on mennek a magok. 1 mag felmegy természetesen 4,6-ra, ha épp úgy alakul, de az összes magot 4,6Ghz-en csak Z-s lapban fogod tudni járatni. Úgy, hogy nekem pont ilyen kombinációm van mint amit venni akarsz én is inkább a 10400F-et venném....
Nem is értem amúgy, hogy a 10400F mellett ki az aki még akar venni 9600K-t? ☺️
Szóval. Csak akkor javaslom a 9600K-t, ha Z lap megy alá és ki van hajtva a lelke. Minden más esetben 10400F. -
pecccccccca
őstag
válasz
BerserkGuts #97973 üzenetére
“Az is meglepő hogy vga piac is felpörgött hamar itt lett a 3xxx szeria.”
Hol van merre?
Még az oldaláról is leszedte az Nvidia az árusítást. Csak a partnerei és csak amerikában fogják árulni a 3080-at és a 3090FE-t, mert nincs készlet... -
pecccccccca
őstag
válasz
#70339072 #97952 üzenetére
Tényleg semmi kritizálás, de hogy jön még mindig az alaplap választáshoz a felbontás kérdése? A VGA kiválasztásával el van döntve a felbontás. Ahhoz a felbontáshoz pedig összeraksz egy olyan alapot a VGA-nak ami ki is tudja tolni belőle a felbontáshoz szükséges teljesítményt. 10700k vagy Ryzen 3700 (csak írtam két példát) alá pedig már a processzor kiszolgálásához választasz alaplapot nem a felbontáshoz...
-
-
pecccccccca
őstag
-
pecccccccca
őstag
-
pecccccccca
őstag
válasz
Rounder #97214 üzenetére
A lap amit kinéztél viszonylag közkedvelt lap szóval a boltok készlete cserélődik azért viszonylag sűrűn. Régi bios-os lapok talán ilyen istenháta mögötti sarki pc boltba lehet beragadva. De gondolom nem onnan veszed. Szóval 99,99%, hogy friss bios lesz a lapon amikor megvásárolod.
-
pecccccccca
őstag
Szia.
Szerintem egy B365-ös lap kellene alá. Azok biztos, hogy kezelik a 9100F-et. Viszont!! Nem szorzózár mentes a 9100-as processzor szóval tuningolni nem fogod. A 9xxx-es sorozatból a 9600K a legkisebb amit lehet tuningolni. Viszont azok alá Z-s lap kell mindenképp akkor. -
pecccccccca
őstag
válasz
batyuska100 #96957 üzenetére
Akkor szerintem vedd fel a kapcsolatot pm-ben az eladóval és próbálj nála rákérdezni, hátha kapsz hasznos infókat.
Új hozzászólás Aktív témák
Ha kérdezel, feltétlenül közöld a következőket:
1. Mennyit szánsz az alaplapra?
2. Milyen hardverek alá szeretnéd?
3. Milyen méretű lapot szeretnél?
4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB 2/3,SATA 2/3,PCI,PCI-E,...)
5. DVGA-t vagy IGP-t szeretnél használni és utóbbi esetben milyen kimeneten csatlakoztatnád a monitorodhoz (HDMI,DVI,DP) ?
6. Szeretnél tuningolni vagy nem?
7. Használt, vagy új alaplap?
8. Fontos e a lap kinézete (színe,design,rgb,...)
+1: A jövőben tervezed e a processzor cseréjét (pontos típus)/fontos e az alaplap fejleszthetősége?
Összefoglaló tele van alaplap ajánlásokkal, kérdés előtt nézz rá, sanszosan válaszra lelsz.
Ha az alaplapoddal kapcsolatos kérdésed van ami nem függ össze a vásárlással (beállítások, OC, stbstbstb...) vagy csak valami meghibásodott akkor látogasd meg az "Nem indul és mi a baja a gépemnek " illetve az "Azonnali alaplapos kérdések órája" topikot! Ez egy ajánlós/vásárlós topik!
Ha nem a témával kapcsolatos a mondanivalód, látogass el az Alaplap OFF topik-ba.
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest