Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Netfone
- Nagyot ugrott az új Snapdragon 8s Gen 4 teljesítménye
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ramos_
tag
válasz
Rhino666 #108267 üzenetére
igen pedig sajnos ez a helyzet, van egy keret, de persze szeretném, hogy jó is legyen, de nem kell nekem csúcs alaplap. De a legegyszerubb, ha beírom mik férnek még bele a keretbe, amiket fosnak minősítettetek, azokat már kihagyom
ASRock B760M-HDV/M.2
Gigabyte B760M GAMING DDR4
Gigabyte H610M GAMING WIFI DDR4
Gigabyte B760M DS3H DDR4
ASRock B760M-H2/M.2
Asus PRIME B760M-K
Asus PRIME H610M-A WIFI D4
Asus PRIME H610M-A D4-CSM -
Ramos_
tag
Akkor félig laikusként megpróbálom összefoglalni
12400F-hez, jobban járok egy jól felszerelt H610-el, mint egy alsóbb kategóriás B760-al?
A fullos B760-at nem szeretném megfizetni.Ha ez így van, lehet rendelnék egy Asus H610M-A D4 Wifi-t. Bár nemsok helyen lehet már kapni.
Hacsak nem tud valaki hasonló áron jobb B760 lapot. -
Ramos_
tag
válasz
Rhino666 #108255 üzenetére
Még egy kérdés, ha már ez a téma:
Nem az én gépem, de érdekelne, hogy ez az alaplap Gigabyte A520M K V2
elviszi-e a ryzen 5 5500-atTehát nem az a kérdés, hogy szuperjó lesz-e, mert nyilván olcsó alaplap, hanem menni fog-e elfogadhatóan?
Ebben a konfigban még lesz egy RTX4060 ha ez számítHa nem jó, mi a legolcsóbb alaplap, ami ezt elviszi?
-
Ramos_
tag
válasz
Rhino666 #108252 üzenetére
A másik helyen is olvastam, köszi ezt nem tudtam.
Ezek közül melyikkel nem lesz gondom?
Gigabyte B760M H DDR4
Msi PRO B760M-P DDR4
Gigabyte B760M D3HP DDR4
Asus PRIME B760M-K D4 -
Ramos_
tag
Üdv
Annyi lenne a kérdésem, hogy tervezek egy i5-12400F procit, B760 alaplappal, de valahol olvastam, hogy igazából H610 alaplap is tökéletes hozzá. Melyik választásnak milyen előnyei, hátrányai vannak? Feleslegesen nem fizetnék tizenezret a B760-ért.
Különösebben fejleszteni nem tervezem, az elején egy régi videókártyával, aztán majd egy RX6600-al vagy hasonló tudásúval fog menni.
Alap Gamer PC, Path of Exile 2-höz és átlagos mindennapi használatra.
Nagyon köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha kérdezel, feltétlenül közöld a következőket:
1. Mennyit szánsz az alaplapra?
2. Milyen hardverek alá szeretnéd?
3. Milyen méretű lapot szeretnél?
4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB 2/3,SATA 2/3,PCI,PCI-E,...)
5. DVGA-t vagy IGP-t szeretnél használni és utóbbi esetben milyen kimeneten csatlakoztatnád a monitorodhoz (HDMI,DVI,DP) ?
6. Szeretnél tuningolni vagy nem?
7. Használt, vagy új alaplap?
8. Fontos e a lap kinézete (színe,design,rgb,...)
+1: A jövőben tervezed e a processzor cseréjét (pontos típus)/fontos e az alaplap fejleszthetősége?
Összefoglaló tele van alaplap ajánlásokkal, kérdés előtt nézz rá, sanszosan válaszra lelsz.
Ha az alaplapoddal kapcsolatos kérdésed van ami nem függ össze a vásárlással (beállítások, OC, stbstbstb...) vagy csak valami meghibásodott akkor látogasd meg az "Nem indul és mi a baja a gépemnek " illetve az "Azonnali alaplapos kérdések órája" topikot! Ez egy ajánlós/vásárlós topik!
Ha nem a témával kapcsolatos a mondanivalód, látogass el az Alaplap OFF topik-ba.
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- Bezámítás! Lenovo Legion Pro 5 16IRX8 notebook - i7 13700HX 32GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest