- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Mate 50 Pro - blendemonda
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
hepibáb
tag
Sziasztok!
Manapság AMD fronton mi az, ami jó ár-érték arányú lap? Most egy MSI 790 FX-GD 70em van. Köszi
-
hepibáb
tag
Sziasztok!
Nézem az Aqua honlapján, és azt látom, hogy az AM3 socket lapokból több a választék, mint az FM2esekből( kerestem az msi gaming lapot FM2ben és nem találtam).
Pedig az FM2es procik elvileg újabbak nem?Azok 28as nm, az AM3os meg 32esek. Az AM3 socketű lapban jók az FM2es procik?
Bocs, lehet hülyeségeket kérdeztem, csak nem vágom...köszi -
hepibáb
tag
Sziasztok!
2 AMD-s lapon filózok. Az egyik B450 a másik X370es chipsetű. Melyik a jobb vagy az újabb? Én 2 típust néztem ki Asustól a TUF B450-PLUS GAMING a másik PRIME X370-A alaplap. Az aquán egy árban van viszonylag. Otthonra melyiket ajánljátok, miben tér el a 2 lap? Gondolom a DDR3as memóriák nem jók ezekbe a lapokba, úgyhogy azt is kell vennem. -
hepibáb
tag
Sziasztok! Az aqua honlapján néztem egy pár alaplapot : Gigabyte B450 AORUS PRO alaplap
37.290 Ft
ASUS PRIME B450-PLUS alaplap
32.990 Ft
ASRock Fatal1ty B450 Gaming K4 alaplap
33.390 Ft
ASUS TUF B450-PLUS GAMING alaplap
35.890 Ft
Melyik éri meg jobban ár-érték arányban? Majd nézek hozzá egy procit meg 2X4 Gb memóriát. A tuning számomra nem fontos. Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Ha kérdezel, feltétlenül közöld a következőket:
1. Mennyit szánsz az alaplapra?
2. Milyen hardverek alá szeretnéd?
3. Milyen méretű lapot szeretnél?
4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB 2/3,SATA 2/3,PCI,PCI-E,...)
5. DVGA-t vagy IGP-t szeretnél használni és utóbbi esetben milyen kimeneten csatlakoztatnád a monitorodhoz (HDMI,DVI,DP) ?
6. Szeretnél tuningolni vagy nem?
7. Használt, vagy új alaplap?
8. Fontos e a lap kinézete (színe,design,rgb,...)
+1: A jövőben tervezed e a processzor cseréjét (pontos típus)/fontos e az alaplap fejleszthetősége?
Összefoglaló tele van alaplap ajánlásokkal, kérdés előtt nézz rá, sanszosan válaszra lelsz.
Ha az alaplapoddal kapcsolatos kérdésed van ami nem függ össze a vásárlással (beállítások, OC, stbstbstb...) vagy csak valami meghibásodott akkor látogasd meg az "Nem indul és mi a baja a gépemnek " illetve az "Azonnali alaplapos kérdések órája" topikot! Ez egy ajánlós/vásárlós topik!
Ha nem a témával kapcsolatos a mondanivalód, látogass el az Alaplap OFF topik-ba.
- Projektor topic
- Robot fűnyírók
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Hobby elektronika
- Milyen TV-t vegyek?
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Mini PC
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
Állásajánlatok