Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szép napot, Urak!
Van-e értelme váltani 1150-ről 1151-re? (ami van nekem: Asus Z97-Pro, i7 4790K és 4x8GB DDR3 2400 G.Skill) SSD PCI-e Gen3 x4 miatt szeretnék... (a másik fórumban nem kaptam választ)
Előre is köszönöm a választ!
Üdv!
-
válasz
desertfox83 #63940 üzenetére
-
válasz
desertfox83 #63940 üzenetére
Ennyi pénzért szerintem nem találsz. Esetleg 20-25ezer.
-
-
Köszönöm mindenkinek! (az angolnál fekete háttér miatt nem látszott a szám, viszont a magyarnál igen!)
-
Az ASUS (angol nyelvű) honlapján van lehetőség pipálni (kiválasztani pár/néhány alaplapot) összehasonlítás céljából és nem találom meg az összehasonlító elindítását, bemutatását... (hogy egyszerre mutassa meg az alaplapok specifikációit)
-
Újra Asus Z97-Pro - kapott már valaki megerősítést? Ha már megrendeltem (akár mások is), akkor be kell tartani az üzleti szabályzatot? (azaz a meghirdetett áron kiadni és megvenni)
Most látom, hogy visszaállították az árát...
-
Üdv!
Akkor is érvényes a garancia, ha nincs meg a doboza? (most néztem egy VGA-t doboz nélkül és garanciával)
-
válasz
BomiBoogie #63166 üzenetére
Most vettem észre, hogy Suprax kollégát is érdekelt a kérdésem...
-
Újra írok, mert még nem érkezett válasz...
Üdv! Nemrég segítséget kértem itt, hogy milyen alaplapot érdemes venni i7-4790 alá, az egyik fórumtárs Asus Sabertooth Mark 2-t javasolt, de utánanéztem, hogy csak 1866 MHz-ig támogatja az alaplap (DDR3) és efelett nem. Van-e "jelentős" gyorsulás, mondjuk 2400 MHz az 1600 MHz-hez képest? Előre is köszönöm a választ!
Üdv!
-
Üdv! Nemrég segítséget kértem itt, hogy milyen alaplapot érdemes venni i7-4790 alá, valaki Sabertooth Mark 2-t javasolt, de utánanéztem, hogy csak 1866 MHz-ig támogatja a memóriát és efelett nem. Van-e jelentős gyorsulás, mondjuk 2400 MHz az 1600 MHz-hez képest? Előre is köszönöm a választ!
Üdv!
-
Jó estét, Urak!
Leendő i7-4790 proci mellé jó lesz az Asus Hero VI alaplap? (használtan 30-35 ezer körül lehet találni és garanciával) Hosszútávú használatra, videó és képszerkesztésre, stb.
Üdv!
-
Szép napot, Urak!
Milyen alaplapot érdemes venni i7 4790 alá? Nem fontos a játékra, de a videó és a kép szerkesztésre igen! (vagyis fontos a stabilitás!) Max. keret 50.000 Ft. Hosszú távra gondoltam az új gépvásárlást, mivel a mostani konfigom hat éves (Q9550 proci) és sosem volt gond. Előre is köszönöm a választ!
Valami legújabb chipes alaplapra gondoltam, 97-esre. Ha esetleg, lehet két net csatlakozóval.
Üdv!
-
Q9550 procim van és ehhez van olyan alaplap, amelyiknek van SATA 3 és USB 3.0 funkciója? (igazából egy jó ideje nem foglalkoztam, azaz nyomonkövetni az alaplapok fejlődését, stb.) Előre is köszi a választ!
-
Gépvásárlás előtt állok, van egy kérdésem:
Melyik változatot érdemes megvenni /távlati terv szerint/? (DDR3-as vagy DD2-es? Memória, az drága. De a sebességkülönbség nagy?)
Előre is köszi!
-
Q9450 mellé melyik a jobb? Asus P5Q-E vagy Gigabyte EP45-DS4?
-
Melyik alaplap jobb Q6600 alá? P45-DS3P vagy P5Q Pro?
-
Sziasztok!
Új gépet szeretnék venni az idén, hosszú távra gondoltam (kb. 3-4 évre). Megbízható és stabil legyen (a mostani gépem 5 éves és még mindig jó, Abit IC7 alaplappal).
Még nem döntöttem el, hogy melyik processzort fogok venni (E8400 vagy Q6600 - majdnem azonos árban vannak -. Vagy esetleg Q9300. Q9450-re sajnos nincs pénz
)
Megnéztem a Gigabyte EP45-DS4 és EP45-DS3P specifikációit, ugyanazokat tartalmaznak, csak annyi a különbség, hogy más az alaplapi (chipset) hűtése.... a DS3P az olcsóbb.....
Én eddig Abit alaplapokat vettem, IC7 előtt is Abit alaplapom volt. Ezért nincs sok tapasztalatom más alaplapokról.
Milyen az ASUS alaplap? Ahogy néztem itt, a többség azt mondja, hogy a Giga jobb, mint az Asus.
Van értelme olyan alaplapot venni, amelyikben van DDR3-as foglalat? Ki tudja, hogy mit hoz a jövő.... hátha olcsó lesz egy év múlva a DDR3-as RAM-ok.....
Melyik alaplapot érdemes venni? (EP45-DS4 vagy EP45-DS3P vagy valamelyik Asus alaplap /pl. P5Q Pro/?)
Még valami: Crossfire támogatással. Most csak egy videokártyát fogok venni, később veszek hozzá egy másikat (persze azonosat). Működni fog az alaplap, ha egy videokártya van benne (persze Crossfire-s)?
-
Sziasztok!
Melyiket érdemes megvenni? P35 (azóta sok javításon esett át) vagy P45 (új) chipkészletű alaplapot?
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
Ha kérdezel, feltétlenül közöld a következőket:
1. Mennyit szánsz az alaplapra?
2. Milyen hardverek alá szeretnéd?
3. Milyen méretű lapot szeretnél?
4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB 2/3,SATA 2/3,PCI,PCI-E,...)
5. DVGA-t vagy IGP-t szeretnél használni és utóbbi esetben milyen kimeneten csatlakoztatnád a monitorodhoz (HDMI,DVI,DP) ?
6. Szeretnél tuningolni vagy nem?
7. Használt, vagy új alaplap?
8. Fontos e a lap kinézete (színe,design,rgb,...)
+1: A jövőben tervezed e a processzor cseréjét (pontos típus)/fontos e az alaplap fejleszthetősége?
Összefoglaló tele van alaplap ajánlásokkal, kérdés előtt nézz rá, sanszosan válaszra lelsz.
Ha az alaplapoddal kapcsolatos kérdésed van ami nem függ össze a vásárlással (beállítások, OC, stbstbstb...) vagy csak valami meghibásodott akkor látogasd meg az "Nem indul és mi a baja a gépemnek " illetve az "Azonnali alaplapos kérdések órája" topikot! Ez egy ajánlós/vásárlós topik!
Ha nem a témával kapcsolatos a mondanivalód, látogass el az Alaplap OFF topik-ba.
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest