- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hublot
őstag
válasz
ridiculous #93501 üzenetére
Én biosból frissitem az a biztos.
-
Hublot
őstag
válasz
ridiculous #93499 üzenetére
M-FLASH
Conveniently flash or upgrade the BIOS in a few minutes from the CMOS Setup Utility. -
Milka 78
nagyúr
válasz
ridiculous #93404 üzenetére
Ha nincs benne akkor nem garantált a megfelelő működés, de így hogy már tudjuk, hogy Aegis a szóban forgó no para. Az MSI lapokban eddig nem nagyon volt velük gond.
-
MZsoltee
veterán
válasz
ridiculous #93404 üzenetére
De fog, csak az MSI nem teszteli le az összes létező ramot a lapjaiban. (Más alaplapgyártó se csinál ilyent).
-
metrion
aktív tag
válasz
ridiculous #93387 üzenetére
Értelek, én sem tudok dönteni, már a Gigabyte B450 AORUS PRO-n is gondolkozok.
-
metrion
aktív tag
válasz
ridiculous #93362 üzenetére
Szia!
35-ért hozható, ingyen szállítással. -
Kiscsőke
aktív tag
válasz
ridiculous #93362 üzenetére
32k-s kupont használtál, így maradt 4870Ft, annyira meg nem tudsz másik kupont ráhúzni.
-
ridiculous
aktív tag
válasz
ridiculous #93360 üzenetére
Tesztként próbáltam hozzáadni a kuponokat, nem tudom miért csak 1db-ot enged.. nem enged 2-őt
Ez a 2 lap közül lenne valamelyik a befutó szerintem ha sikerülne a kuponozás:
-MSI B450 TOMAHAWK MAX
-ASUS ROG STRIX B450-F GAMING
szasanyi: Köszönöm a hasznos választ!AZ egyik kiszemelt pont egy MSI lett ahogy fentebb írtam!
Kuponozás nem sikerül..
-
szasanyi
félisten
válasz
ridiculous #93358 üzenetére
A fiam gépében ASUS TUF B450M-PRO GAMING van, igaz R7 2700-zal de semmi gond nincs vele: gyors, stabil és jó az audio része is. Viszont több user írt le több problémát ASUS lapokkal Ryzen 3000 mellett.
Az MSI azért ajánlottabb mert újabb kiadások (MAX) amik egyrészt alapból kezelik a Ryzen 3000 CPU-kat (nem kell hozzá BIOS-t frisítés) másrészt nagyon jó VRM részük van ami jól van hűtve (ez szintén fontos a Ryzen 3000 CPU-khoz).
Kuponokhoz segítség: vásárlási értékhez kötött, de érdemes próbálgatni (nyilván olyat kell venni amit amúgy is kell vagy nagyon olcsó és sok marad a kuponkedvezményből). -
válasz
ridiculous #93358 üzenetére
? Olvass, és MSI lapod lesz
Kerékpárcsengő& Sport kupon, ill. gyorskötöző& Kiegészítő kupon: 8500 ft-ot levesz az árból az alaplapnál.
-
válasz
ridiculous #93354 üzenetére
-
ridiculous
aktív tag
válasz
ridiculous #93354 üzenetére
Ja és még ezt a lapot is nézegettem: Gigabyte B450 Aorus Elite
De ez már árban a plafon.
Új hozzászólás Aktív témák
Ha kérdezel, feltétlenül közöld a következőket:
1. Mennyit szánsz az alaplapra?
2. Milyen hardverek alá szeretnéd?
3. Milyen méretű lapot szeretnél?
4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB 2/3,SATA 2/3,PCI,PCI-E,...)
5. DVGA-t vagy IGP-t szeretnél használni és utóbbi esetben milyen kimeneten csatlakoztatnád a monitorodhoz (HDMI,DVI,DP) ?
6. Szeretnél tuningolni vagy nem?
7. Használt, vagy új alaplap?
8. Fontos e a lap kinézete (színe,design,rgb,...)
+1: A jövőben tervezed e a processzor cseréjét (pontos típus)/fontos e az alaplap fejleszthetősége?
Összefoglaló tele van alaplap ajánlásokkal, kérdés előtt nézz rá, sanszosan válaszra lelsz.
Ha az alaplapoddal kapcsolatos kérdésed van ami nem függ össze a vásárlással (beállítások, OC, stbstbstb...) vagy csak valami meghibásodott akkor látogasd meg az "Nem indul és mi a baja a gépemnek " illetve az "Azonnali alaplapos kérdések órája" topikot! Ez egy ajánlós/vásárlós topik!
Ha nem a témával kapcsolatos a mondanivalód, látogass el az Alaplap OFF topik-ba.
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 2080 Ti 11GB Zalman M4 FSP 700W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3014, 91% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest