- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pécsi gyerek
addikt
válasz
silvergod #80890 üzenetére
Üdv.Múltkor kaptam segítséget alaplap ügyben,de most felmerűlt egy új probléma.Olvastam ma hogy az új kaby lake procik nem lesznek támogatottak win 7 win 8 alatt.(nem akarok win7-win10 vitát).Én maradnék egyenlőre win7-en nekem tökéletes.A kérdés csak az,hogy a kinézett b150- es lap+pentium g 4560 (kaby lake) proci probléma mentessen futtatja a windows 7- es verzióját.Ha csak kézzel kell feltenni egy két drivert az nem probléma,megoldom.De más is előfordúlhat az miatt,hogy már nem támogatják?Választ köszi 👍
Silvergod nem neked címeztem😁 -
Mans20
addikt
válasz
silvergod #80662 üzenetére
Kicsit többért ez is jó lehet, MSI B250 KRAIT GAMING Talán ezt veszem, csak msi lapom még nem volt, így még vergődök rajta.
-
Milka 78
nagyúr
válasz
silvergod #80263 üzenetére
Nekem is gyanús,mert a PC MATE elvileg alsóbb kategória,ennek ellenére jobban felszerelt és jóval olcsóbb mint a Mortar.Ennek a lapnak a megléte perpill átírja az ajánlott lapok listáját,legalábbis a papíron nyújtott tudása mindenképpen.
Lehet az MSI-nél drága a műanyag és a csicsaFred23 : Valóban szép deszka,de úgy fes az egész 200-as sorozat egy nagy butítás.Gyengébb vrm,kevesebb usb csati,ugyan akkor drágább.Ahogy nézegetem a K4-emnek kb kb az usb3.1 az egyetlen hátránya az új K6-hoz képest.Persze ettől még lehet jó lap,de azért a régi K6 12 fázisos vrm-je azért komoly kis tápkör volt.
-
Hunork
veterán
válasz
silvergod #79641 üzenetére
Pedig ha nagyon előre tervezel, és majd kell ez meg az, akkor most kell többet kiadni. A középkategória nem fogja azt nyújtani, amit szeretnél. Bár az évekre tervezés is kérdőjeles lehet, mikor manapság 5 évente mindent kicserél szinte az ember... De te tudod. Abban az ársávban nem fogsz tudni elérni mindent, nevezetesen Z lap, és minden földi jó...
-
Milka 78
nagyúr
válasz
silvergod #79635 üzenetére
Ha oc -ra gyúrsz,magas feszekkel akkor K4,de az Extreme 3 mint arany középút simán ajánlott.Van rajta minden földi jó mint a komolyabb deszkákon,8 fázis azért simán elég tuningra és egész jó áron van.
Mint mondtam azok a benchek fizetett reklámok.Kb senki nem tesztelt azonos procival,körülmények közt,oc alatt (rajtunk kívül akiknek volt szerencséje itt pár deszkát megnyúzni).
A newegg fele kezdeti bios hiba és user error (win7 telepítéshez is hülye,nem qvl memória hiba és még sorolhatnám).
Itt,azért ajánlunk bizonyos fajta lapokat,mert sokan használják,jók a visszajelzések,akár szemėtlyes tapasztalatunk is van velük.Erre jön az ár teljesítmény és kész is az ajánlott lap.Pl a K4/Extreme 4/Asus z170 Pro Gaming is ilyen lapok.Itt érdekes módon mind jól teljesít ohne rémhír.
Mondjuk ha ragaszkodsz a Gigához akkor az sli-t kipróbálhatod,de nem nagyon van aktív Gigás a fórumon.
Itt van pl egy elméletileg magasabb kategóriás Giga lap és a K4 összehasonlítása,de players is összehasonlította az ud3. S Extreme 4-et hasonló eredményekkel.
Persze ettől még lehet jó lap,lehet benne ugyan úgy tuningolni,max nem megy annyit,vagy több feszt kér.Aki nem oc-guru/maximalista annak ez fel sem tűnik. -
Hunork
veterán
válasz
silvergod #79610 üzenetére
Ezek nem megfelelők? Ha már a többiről annyi negatív hsz volt. MSI Krait, vagy
MSI Tomahawk, vagy Asus Pro gaming Utóbbi már inkább 50k körül van, az is igaz...
Új hozzászólás Aktív témák
Ha kérdezel, feltétlenül közöld a következőket:
1. Mennyit szánsz az alaplapra?
2. Milyen hardverek alá szeretnéd?
3. Milyen méretű lapot szeretnél?
4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB 2/3,SATA 2/3,PCI,PCI-E,...)
5. DVGA-t vagy IGP-t szeretnél használni és utóbbi esetben milyen kimeneten csatlakoztatnád a monitorodhoz (HDMI,DVI,DP) ?
6. Szeretnél tuningolni vagy nem?
7. Használt, vagy új alaplap?
8. Fontos e a lap kinézete (színe,design,rgb,...)
+1: A jövőben tervezed e a processzor cseréjét (pontos típus)/fontos e az alaplap fejleszthetősége?
Összefoglaló tele van alaplap ajánlásokkal, kérdés előtt nézz rá, sanszosan válaszra lelsz.
Ha az alaplapoddal kapcsolatos kérdésed van ami nem függ össze a vásárlással (beállítások, OC, stbstbstb...) vagy csak valami meghibásodott akkor látogasd meg az "Nem indul és mi a baja a gépemnek " illetve az "Azonnali alaplapos kérdések órája" topikot! Ez egy ajánlós/vásárlós topik!
Ha nem a témával kapcsolatos a mondanivalód, látogass el az Alaplap OFF topik-ba.
- Házimozi belépő szinten
- Titan Quest II
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Anime filmek és sorozatok
- Battlefield 6
- Opel topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest