Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
bluyoo
nagyúr
válasz
Vadasz1 #67379 üzenetére
Azt a lapot akarod lecserélni a GA-Z68P-DS3 -ra? Semmi értelme, szerintem inkább visszalépés mint előre.
Ugyan mindkettővel ki tudod sajtolni azt a kis pluszt amit enged a szorzózáras CPU.(#67382) Ditoo0225
Igen megfelelő!
Bár a mATX-es GA-B85M-D3H (rev. 1.0) jóval olcsóbb. Ha nem indokolt az ATX én ezt választanám. És talán CPU-ból is az I5-4590-et. Viszont Haswell Refresh processzor, nem árt az UEFI felől érdeklődni (lehetőleg a legfrissebb legyen). -
válasz
Vadasz1 #67377 üzenetére
Attól függ mire kell.
Én pont most adom el a 2500k-val együtt.
3 éve vettem, procival együtt, az égvilágon semmi gondom nem volt vele a 3 év alatt.
Win alól húzhatod vele a cpu-t, 3 lépésben, azt hiszem 4,2ghz a teteje.
Szerintem kiváló lap, csak platform váltás miatt dobom piacra.
Ja, és nem mindegy mennyit akarsz rá költeni. -
bluyoo
nagyúr
válasz
Vadasz1 #58994 üzenetére
"Ha kérdezel, feltétlenül közöld a következőket:
1. Mennyit szánsz az alaplapra?
2. Milyen hardverek alá szeretnéd?
3. Milyen méretű lapot szeretnél?
4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB 2/3,SATA 2/3,PCI,PCI-E,...)
5. Milyen a monitorod csatlakozása?
6. Szeretnél tuningolni vagy nem?"
És ugye nálad egy pluszkérdés hogy új vagy használt lap?
De az iGPU kivételével teljesen kiszolgálja az I5-ösöd sőt ahogy írtam még tuningolni is tudod majd valamelyest (~3-400Mhz). -
bluyoo
nagyúr
válasz
Vadasz1 #58990 üzenetére
Hi!
Gondolom használtan vásárolod őket ... ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
Ha nem akarod a CPU iGPU-ját használni akkor jó választás lehet (bár nem a legújabb chipset és leginkább "K"-s CPU-k alátervezték). Intel LAN, erős tápkör, plusz SATA portok, ...
Mivel P67-es chipset, még azt a kis tuningot is megkapod amit a i5 2400 enged. -
bluyoo
nagyúr
válasz
Vadasz1 #58728 üzenetére
Az egy mobil CPU, nem asztaliba való.
Milyen processzort vegyek? -
bluyoo
nagyúr
válasz
Vadasz1 #58680 üzenetére
Persze, szívesen!
Még az én régi (az egyik leggyengébb) Sandy Bridge I5-2310-esem is erősen veri a kis Quad-ot.
Intel Core 2 Quad Q6600 vs Core i5-2310 -
bluyoo
nagyúr
válasz
Vadasz1 #58678 üzenetére
Igen felfogtam mit írtál!
A többi hardverre gondoltam ...... CPU terén már egy I3 is erősebb de egy I5 időtállóbb döntés. Használtan ~30K környékétől kaphatsz.
Milyen processzort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
Ha kérdezel, feltétlenül közöld a következőket:
1. Mennyit szánsz az alaplapra?
2. Milyen hardverek alá szeretnéd?
3. Milyen méretű lapot szeretnél?
4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB 2/3,SATA 2/3,PCI,PCI-E,...)
5. DVGA-t vagy IGP-t szeretnél használni és utóbbi esetben milyen kimeneten csatlakoztatnád a monitorodhoz (HDMI,DVI,DP) ?
6. Szeretnél tuningolni vagy nem?
7. Használt, vagy új alaplap?
8. Fontos e a lap kinézete (színe,design,rgb,...)
+1: A jövőben tervezed e a processzor cseréjét (pontos típus)/fontos e az alaplap fejleszthetősége?
Összefoglaló tele van alaplap ajánlásokkal, kérdés előtt nézz rá, sanszosan válaszra lelsz.
Ha az alaplapoddal kapcsolatos kérdésed van ami nem függ össze a vásárlással (beállítások, OC, stbstbstb...) vagy csak valami meghibásodott akkor látogasd meg az "Nem indul és mi a baja a gépemnek " illetve az "Azonnali alaplapos kérdések órája" topikot! Ez egy ajánlós/vásárlós topik!
Ha nem a témával kapcsolatos a mondanivalód, látogass el az Alaplap OFF topik-ba.
- Házimozi belépő szinten
- Mobil flották
- Milyen POS terminál szolgáltatót válasszon egy mikro- vagy kisvállalkozás?
- Bestbuy játékok
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Nintendo Switch 2
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- FRISSÍTETT ÁRLISTA - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3048, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest