- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
bluyoo
nagyúr
-
TaylorXIII
őstag
válasz
erik22 #51634 üzenetére
Ha lesz CF/SLI akkor NEM elég ha nem lesz akkor IGEN, elég. Most neked tényleg van egy HD 7870 karid? Milyen géped van most? De úgy pontosan! Adatlapod sem értem miért nincs kitöltve.
szerk: Jól van nekem a kis 1024x768 felbontású 17 colos monitoromon az már elég kicsi és nem vettem észre
(#51635) bluyoo: Elvileg csak FX 8320ban gondolkodik bár felhúzhatja FX 8350 szintre biztosan. -
bluyoo
nagyúr
válasz
erik22 #51627 üzenetére
Nem kezeli CPU support
Igen jól tudod a M5A99FX PRO R2.0 már igen CPU support
FX-9370 TDP: 220 WattEz tényleg sok!
(#51626) TaylorXIII
Én értelek! -
bluyoo
nagyúr
válasz
erik22 #51619 üzenetére
Nézőpont kérdése!
Pl. én két hete voltam hasonló kérdés előtt a meglévő GTX560 mellé dobok még egy használt GTX560-at vagy a régi eladásával ugyan annyiért egy GTX660Ti ([link]). Van egy zsír új VGA-m teljes gariidővel nem két darab úgymond félidős VGA , amik még többet is ennének és a teljesítményük is nagyban az adott játéktól függene.(#51618) syler123
Ok! -
TaylorXIII
őstag
válasz
erik22 #51616 üzenetére
De hát ez egyértelmű
7870nél 7950 jó 15%-kal jobb csak. Na és két HD 7870 a HD 7970 GHz editionnél is jobb 20-30%kal kb ha jól működik a Crossfire bár itt BF3ban 60%-kal is jobb
videó ja igen ehhez drágább alaplap kéne. Nem feltétlen kell hozzá ASUS persze te döntöd el
De BF3 alatt igen jó a CF ahogy én tudom.
-
TaylorXIII
őstag
válasz
erik22 #51613 üzenetére
A HD 7950nél mindenképp jobb egy HD 7870 CF. HD 7870 CF teljesítménye egy GTX 780 vagy Titanhoz mérhető kb ha éppen olyan játékról van szó. pl BF3 alatt jók az FX procik és elég erősek a CF kihajtásához. Ugyanez a F2012ről meg Skyrimról meg még biztos van jó pár játék ahol nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Ha kérdezel, feltétlenül közöld a következőket:
1. Mennyit szánsz az alaplapra?
2. Milyen hardverek alá szeretnéd?
3. Milyen méretű lapot szeretnél?
4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB 2/3,SATA 2/3,PCI,PCI-E,...)
5. DVGA-t vagy IGP-t szeretnél használni és utóbbi esetben milyen kimeneten csatlakoztatnád a monitorodhoz (HDMI,DVI,DP) ?
6. Szeretnél tuningolni vagy nem?
7. Használt, vagy új alaplap?
8. Fontos e a lap kinézete (színe,design,rgb,...)
+1: A jövőben tervezed e a processzor cseréjét (pontos típus)/fontos e az alaplap fejleszthetősége?
Összefoglaló tele van alaplap ajánlásokkal, kérdés előtt nézz rá, sanszosan válaszra lelsz.
Ha az alaplapoddal kapcsolatos kérdésed van ami nem függ össze a vásárlással (beállítások, OC, stbstbstb...) vagy csak valami meghibásodott akkor látogasd meg az "Nem indul és mi a baja a gépemnek " illetve az "Azonnali alaplapos kérdések órája" topikot! Ez egy ajánlós/vásárlós topik!
Ha nem a témával kapcsolatos a mondanivalód, látogass el az Alaplap OFF topik-ba.
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- iPhone topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen routert?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- bambano: Bambanő háza tája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3019, 100% Akkumulátor
- Thomson Streaming Box 240 TV okosító / Számla / Garancia /
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700X 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T7 Chieftec 400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest