- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
tranceplanet
addikt
válasz
simii16 #27875 üzenetére
ASUS M5A97
kicsit drágábban
GIGABYTE GA-970A-UD3
még drágábban
MSI 970A-G45Ha gigabájtot nem zárod ki, (a mostanában nem túl megbizhatónak tartott gyártó)
akkor az is jó alternatíva lehet.Kár, hogy asrock970 nem elérhető, jól felszerelt kis lap.
-
Milka 78
nagyúr
válasz
simii16 #25919 üzenetére
Nekem nem volt.Asrock 870 Extreme3 vs. 880G Extreme3.A 955-ös pont ugyan ott ,dobta el magát a 4+1-alatt mint a 8+2-nél és a v-drop sem volt nagyobb...egyszóval nekem semmi hátrányom nem volt belőle.Poénra megküldtem 1.52v-vel is mindkét lapot,de semmi különbség nem volt a kettő közt.Más kérdés,hogy a Dózer mit fog igényelni,de szerintem az extrém agyonfeszes,nitrogénes tuningnál kell a sokfázis.egy masszív 4+1 sok mindenre elég.
Vicces az a belinkelt cikk..."Persze a 4+2 fázis már önmagában is komoly gátat képezne, vagyis ez a deszka mondjuk úgy, hogy rendeltetésszerű használatra született"
Na,hogy ez mekkora baromságIgazi műértő lehetett a cikk írója...
-
Milka 78
nagyúr
válasz
simii16 #21743 üzenetére
0125v-s lépésekben.Tehát:1.300-1.3125-stb...A memória órajelét én simán belőttem,gond nélkül.Tudod állítani a frekit 1333-1600-1800 és az időzítéseket is,tehát mindenhez hozzáférsz.Nekem legalább is sikerült beállítani az 1600Mhz-t 7-7-7-20-1t-t.Az MSI-ben lehet több volt a finomhangolás,de nekem z bonyolult volt és sokszor belekeveredtem.Ez nekem kicsit átláthatóbb.Persze gondolom a Asus CrossHair lapban biztos több a beállítási lehetőség,de azért ezzel is el lehet köszörülni,főleg ennyiért,mert azért azt ne feledjük,hogy ez még mindig "csak" egy belépő szintű lap.Overdrivét használtam,de leszoktam róla,de szerintem próbáld ki.Amúgy kapsz a laphoz egy tuning progit amit ugyan úgy tudsz használni...
-
Milka 78
nagyúr
válasz
simii16 #21740 üzenetére
Én ilyet használok és bátran kijelenthetem,hogy nekem elég a 3.9Ghz-re meg a 2db 4870-re a lap(jelenleg csak 1-re).
Kipróbáltam egy 8+2 fázisú 880gExtreme3-ba a procim és semmivel sem volt jobb,nagyjából ugyan úgy tartotta a feszt.Amúgy az MSI 870-ese is tudja a 8-8-as CFX-et,usb3-at,sata3-at(venti csatit így fejből nem...
) és egy árban vannak.Amelyik szimpibb azt kell venni...
atti_2010 : Igen mennek lefelé.én egy 5850 re hajtok,de lehet kihagyom az 5-ös szériát,mert azt olvastam,hogy a 6-osnak olcsóbb az előállítása és hátha valamit érzünk majd ebből(kb.jövő nyárra)
Új hozzászólás Aktív témák
Ha kérdezel, feltétlenül közöld a következőket:
1. Mennyit szánsz az alaplapra?
2. Milyen hardverek alá szeretnéd?
3. Milyen méretű lapot szeretnél?
4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB 2/3,SATA 2/3,PCI,PCI-E,...)
5. DVGA-t vagy IGP-t szeretnél használni és utóbbi esetben milyen kimeneten csatlakoztatnád a monitorodhoz (HDMI,DVI,DP) ?
6. Szeretnél tuningolni vagy nem?
7. Használt, vagy új alaplap?
8. Fontos e a lap kinézete (színe,design,rgb,...)
+1: A jövőben tervezed e a processzor cseréjét (pontos típus)/fontos e az alaplap fejleszthetősége?
Összefoglaló tele van alaplap ajánlásokkal, kérdés előtt nézz rá, sanszosan válaszra lelsz.
Ha az alaplapoddal kapcsolatos kérdésed van ami nem függ össze a vásárlással (beállítások, OC, stbstbstb...) vagy csak valami meghibásodott akkor látogasd meg az "Nem indul és mi a baja a gépemnek " illetve az "Azonnali alaplapos kérdések órája" topikot! Ez egy ajánlós/vásárlós topik!
Ha nem a témával kapcsolatos a mondanivalód, látogass el az Alaplap OFF topik-ba.
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Hamarosan megjön az ASUS házak új zászlóshajója
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Autós topik
- Linux felhasználók OFF topikja
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- 11 GB-os RTX 2080 TI - HP OEM - garanciával
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest