- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Goblin12
őstag
válasz
Tutti-amigo #63741 üzenetére
Netgear nekem is volt WiFi-nek és szar is volt meleg is volt, ahogy írta jim bcs tutira nem lesz meleg egy Asus USB-s cucc. Szóval vedd nyugodtan a többiek által javallot lapot és külön egy ilyen USB-s cuccot.
Ha esetleg kétségeid támadnak akkor kérdezz be ebbe a topikba: WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat és kérdezz rá, de tutira nem fognak rosszat mondani róla.
Dtomka: Szívesen megmondanám neked, de nem tudom, meg kellene kérdezned neked is a fent linkelt topikban, hogy mi a pálya a ráépített wifi modullal. Saját tapasztalataim szerint ezek a WiFi modulok mind nem használhatatlan csak nem a legjobb. Fogalmazhatok úgy is, hogy nem éri meg a felárat a WiFi modul miatt.
-
jim bcs
nagyúr
válasz
Tutti-amigo #63741 üzenetére
egy jó asus wifi nem fog melegedni
-
jim bcs
nagyúr
válasz
Tutti-amigo #63737 üzenetére
legolcsóbban MSI H87I AC vagy GIGABYTE GA-H97N-WIFI, DE!!!!!! ha a kinézett laphoz ha veszel egy jobb usb-s wifi-t mondjuk szintén ASUS-t akkor ugyanitt vagy sőt még jobb is
-
Goblin12
őstag
válasz
Tutti-amigo #63737 üzenetére
Vegyél egy jobb lapot és vegyél mellé egy ilyet: ASUS USB-AC56 AC1200 hosszútávra tutira kifizetődő, mégha nem is olcsó.
Ezek az integrált WiFikkel hogy is mondjam, csak a baj van? Ha csak nem inteltől van a WiFi modul. Nem szabad elhinni ezeket az integrált WiFiket hogy mennyire jók. . .
Azért várd meg az okosabbak HSZ-ét.
-
jim bcs
nagyúr
válasz
Tutti-amigo #63731 üzenetére
(#63731) Tutti-amigo
simán jó bele, annyi hogy itt még kevesebb azaz 1 pci-e foglalat van és nem 4 hanem 2 ram slot ezáltal kisebb a lap is[link]
(#63732) patronn
ez valóban nem egyszerű, 2 bitang jó lap, ilyenkor azt szoktam mondani amelyik jobban tetszik vagy amelyik márkához jobban húz a szíved, itt nem fogsz mellényúlni egyikkel sem
mivel én asus párti vagyok azt mondom asus -
jim bcs
nagyúr
válasz
Tutti-amigo #63729 üzenetére
príma, már csak azt döntsd el hogy itx vagy matx
-
jim bcs
nagyúr
válasz
Tutti-amigo #63726 üzenetére
igen az, ezek még az első haswellek azóta volt egy haswell refresh amiben minimum a H97, ha az árat nézem akkor GIGABYTE GA-H97M-D3H vagy drágábban van Asus de neked az nem kell, időtállónak ez sem lesz az 2015-ben új foglalat jön + DDR4, de hosszabb távra tökéletesen kiszolgál akármelyik haswell
-
Teaway
veterán
válasz
Tutti-amigo #63726 üzenetére
Melyiket kukkoltad? Mert hármat is mondott...
-
jim bcs
nagyúr
válasz
Tutti-amigo #63724 üzenetére
ASUS H81M-PLUS vagy ASUS H81I-PLUS esetleg ASUS Vanguard B85
bele egy i3-4130 vagy Pentium G3220 + 4GB ram
Samu vagy Adata ssd + egy jobb 400W-os táp pl fsp hexa+
ház laptól és kerettől függően matx vagy itx
-
S-IW
tag
válasz
Tutti-amigo #46671 üzenetére
Szia
Itt van egy harmadik lehetőség is. -
bluyoo
nagyúr
válasz
Tutti-amigo #46671 üzenetére
Szia!
Szívesen!
"Mivel érzésem szerint egyik lap mellett sem tetted le a garast egyértelműen illetve egyiket se zártad ki így úgy gondolom hogy elég hasonló kaliberűek szerinted is." Ahogy mondod!Nézőpont kérdése melyik lenne jobb választás.
-
marinea2
addikt
válasz
Tutti-amigo #46662 üzenetére
Az újabbakkal már nincs annyi gond az biztos. Az Asushoz már semmi köze az Asrock cégnek.(Ezt is bluyoo-tól tudom)
Hol kapsz ilyen régi lapokra még garit?"Nálam újabb Asrock szolgál"
-Adatlapodon Asus van!
-Modnjuk ott C2D i3-is van
-
marinea2
addikt
válasz
Tutti-amigo #46660 üzenetére
Annyira nem vagyok benne az alaplap témában, de azt tudom hogy az Asrock régen nem volt egy megbízható gyártó leginkább az olcsóság jegyében gyártotta lapjait. Msi lapom volt régebben, gond nem volt vele ezért én azt választanám.
bluyoo-t kérdezd meg ő a legnagyobb alaplapos Zseniálisteknős akit csak ismerek
-
marinea2
addikt
válasz
Tutti-amigo #46658 üzenetére
Akkor most Asus vagy Asrock?
Új hozzászólás Aktív témák
Ha kérdezel, feltétlenül közöld a következőket:
1. Mennyit szánsz az alaplapra?
2. Milyen hardverek alá szeretnéd?
3. Milyen méretű lapot szeretnél?
4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB 2/3,SATA 2/3,PCI,PCI-E,...)
5. DVGA-t vagy IGP-t szeretnél használni és utóbbi esetben milyen kimeneten csatlakoztatnád a monitorodhoz (HDMI,DVI,DP) ?
6. Szeretnél tuningolni vagy nem?
7. Használt, vagy új alaplap?
8. Fontos e a lap kinézete (színe,design,rgb,...)
+1: A jövőben tervezed e a processzor cseréjét (pontos típus)/fontos e az alaplap fejleszthetősége?
Összefoglaló tele van alaplap ajánlásokkal, kérdés előtt nézz rá, sanszosan válaszra lelsz.
Ha az alaplapoddal kapcsolatos kérdésed van ami nem függ össze a vásárlással (beállítások, OC, stbstbstb...) vagy csak valami meghibásodott akkor látogasd meg az "Nem indul és mi a baja a gépemnek " illetve az "Azonnali alaplapos kérdések órája" topikot! Ez egy ajánlós/vásárlós topik!
Ha nem a témával kapcsolatos a mondanivalód, látogass el az Alaplap OFF topik-ba.
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4TH: i7-6GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest