- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
bluyoo
nagyúr
válasz
BRIKLY #42164 üzenetére
Várjuk a véleményezést!
Ritkán hallani ECS lapokról. Óriási teljesítményjavulás biztos nem lesz a Phenom II X4 965 BE után de nem hiszem hogy csalódni fogsz.
(#42165) marinea2
Nem reklámnak szántam de pl. az P8Z77-V LE Plus tényleg jóval olcsóbb ....
" de iponos gariban jobban bízok kicsit és a garifutár is jobban hangzik" Ezzel én is így vagyok (mondjuk legtöbbször nem magamnak rendelek) bár hozzáteszem hogy 2007 óta üzletel és nem igazán kapott negatív kritikát. Ezért is mertem felhozni mint 2. opciót .....
"Ezennel visszavonom minden eddigi extreme4 ajánlásom! vegyetek ASUS-t!!!!" Késő bánat ezt már elb..tad.
Új hozzászólás Aktív témák
Ha kérdezel, feltétlenül közöld a következőket:
1. Mennyit szánsz az alaplapra?
2. Milyen hardverek alá szeretnéd?
3. Milyen méretű lapot szeretnél?
4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB 2/3,SATA 2/3,PCI,PCI-E,...)
5. DVGA-t vagy IGP-t szeretnél használni és utóbbi esetben milyen kimeneten csatlakoztatnád a monitorodhoz (HDMI,DVI,DP) ?
6. Szeretnél tuningolni vagy nem?
7. Használt, vagy új alaplap?
8. Fontos e a lap kinézete (színe,design,rgb,...)
+1: A jövőben tervezed e a processzor cseréjét (pontos típus)/fontos e az alaplap fejleszthetősége?
Összefoglaló tele van alaplap ajánlásokkal, kérdés előtt nézz rá, sanszosan válaszra lelsz.
Ha az alaplapoddal kapcsolatos kérdésed van ami nem függ össze a vásárlással (beállítások, OC, stbstbstb...) vagy csak valami meghibásodott akkor látogasd meg az "Nem indul és mi a baja a gépemnek " illetve az "Azonnali alaplapos kérdések órája" topikot! Ez egy ajánlós/vásárlós topik!
Ha nem a témával kapcsolatos a mondanivalód, látogass el az Alaplap OFF topik-ba.
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Windows 11
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux haladóknak
- BMW topik
- Macska topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Mobil flották
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest