- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
jim bcs
nagyúr
válasz
bluyoo #73604 üzenetére
(#73604) bluyoo
Naaaaa, azért az a színre fújás kellett, de ez megint más ezt erősen preferálom, harmonizál minden, szépMondjuk azt a mini hangkeltőt alul kivágnám a túróba, csipogás ide vagy oda
, csak a szükséges kábeleket szeretem megtartani
(#73606) Mahrenburg
Ide is erősen tartozik, igyál egy epres hókristályt -
jim bcs
nagyúr
válasz
bluyoo #73552 üzenetére
(#73552) bluyoo
Az is lesz még egy jó ideig, a gyári ventije jó fajta egyébként és tényleg komolyan mondom, hogy kár lenne elpocsékolni azt a bordát, nagyon jó konstrukció, a lyukkiosztás meg a mainstream vonalon nemigen fog változni jó pár évig, így jó pár évig kiszolgál még.(#73581) bluyoo
Van akinek ez számít és tetszik, tudok rá példát, most élesben 2 hónapja a távolból raktam össze egy itx konfigot egy TT Core V1-be NZXT LED Kit-el, szép lett és ez volt a kikötés(#73554) anytime
Köszönjük a visszajelzést, az értékelés engem nem ért váratlanul, használd egészséggel.
(#73593) Macsugape
ATX házba szerelhető atx,matx,itx így nincs kiesve.(#73597) janston
DDR4-hez 1151-es lap fog kelleni, ahhoz lett tervezve, az albínó megoldásokat kerüld. ASUS H170 PRO GAMING -
Telda
addikt
válasz
bluyoo #73573 üzenetére
Ez a giga kicsit túlmutat a kereten.
De már én se tudom mit akarok...
Nézegettem a 3570K procit is, még mindig brutál főleg húzva, de neked nem kell bemutatnom.
Csak ugye az még régi foglalatos, mint az 2500k.
Illetve csak használtan lehet kapni próba garival, azokban meg nem nagyon bizok.
Szerettem volna 1150-es alaplapot venni, ha a jövőben tovább szeretném fejleszteni, legalább azt ne keljen megint cserélni. -
KAMELOT
titán
-
törölt tag
válasz
bluyoo #73542 üzenetére
Igen, erre gondoltam.
Bár ha nem biztos mármint, hogy a 4670 kihajtja a 970-es VGA-t, akkor már inkább a 6600.
Néztem aprón, de egy fikarcnyi darab sincs belőle.
És ahogy magamat ismerem amire lesz addigra pont megfogom venni a drágábbikat. Aprón nagyon ritkán van türelmem kivárni.Á, látom már, hogy kihajtja.
Na akkor egy újabb dilemma! -
törölt tag
válasz
bluyoo #73540 üzenetére
Hát igen, ez az amit igazán nem tudok.
Egyenlőre ott tartok, hogy ha muszáj, akkor egy 6600/6600K, plusz egy hozzá való valamilyen lapot veszek.
Eddig ezeket néztem.
Aztán jött a gondolat, hogy talán lehetne egy kicsit spórolni, ha nem a legújabb dolgokat venném. Plusz nem kellene pl. ram-ot cserélni.
Szóval a kérdésedre a válasz az, hogy annyit szánok a proci/alap-ra amennyit muszáj, és olyat veszek ami egy GTX970 VGA-t kitud szolgálni.
Persze ha van ilyen. Mert lehet, hogy semmivel sem lenne olcsóbb mintha megvenném a Skylake-t.
A tuning igazából nem foglalkoztat. -
Baggio04
aktív tag
válasz
bluyoo #73531 üzenetére
Akkor meg már azon gondolkodom, hogy meglépem az asrock lapot (25 443Ft).
És itt a cpu supportnál a 4160-as modellt támogatja minden bios verzió, a 4170-es modellt pedig a P1.50-től felfelé. És ahogy látom a két cpu között csak 100Mhz órajel különbség van (jól látom?). És így akkor mondjuk venném a 4160-as modellel és itt semmi bios probléma nem léphetne fel, elméletileg. -
Baggio04
aktív tag
válasz
bluyoo #73529 üzenetére
Csak lap, proci és ram amit venni tervezek, többi marad a mostani konfigból (lásd adatlap).
Ezt a giga lapot említették nekem egy másik topicban, csak van belőle több verzió. (rev. 1.0/1.1) - rev.- 2.1 - rev. 1.2 - rev. 2.0
Ráírok majd a kiskerre. Meg ahogy láttam legújabb az F15-ös bios, de már a régebbi F12-estől támogatott a haswell refresh (listában ott is az i3 4170).
Skylake-ben jelenleg nem gondolkodom. -
Baggio04
aktív tag
válasz
bluyoo #73526 üzenetére
Szia!
Adott a következő szituáció: [link]
DR|FTK|NG ajánlott egy lapot: Gigabyte H81M-S2H - de ez annyira nem nyerte el a tetszésemet.
Tudnál más alternatívákat ajánlani vagy megéri rákölteni az asrock h97m pro4-re? Bios frissítést még nem csináltam és nem is babrálnék vele...
-
McEacrhan3
tag
válasz
bluyoo #73498 üzenetére
Rendben. Egy GTX 970, illetve egy i5-4460/i5-4690 fog kerülni bele(+16 GB ram). Főleg játékra fogom használni, illetve nem ártana, ha egy darabig nem szorulna majd cserére, ha bővíteni akarom a gépem, mind tárhely(ssd, hdd) szempontjából, mind processzor, illetve videokártya szempontjából. Tuningolni nem akarom a gépet(asszem ilyen árkategóriában nem is nagyon lehet). A monitorom csatlakozása VGA, de a kártya miatt majd úgy is kell egy dvi átalakító, illetve később lecserélném a monitort is. Szóval szerinted melyik a legjobb választás?
-
Murty
csendes tag
válasz
bluyoo #73422 üzenetére
Hát nekem GIGABYTE GA-Z170M-D3H (DDR4) deszka van,miniATX ház miatt választottam, de nembánom mert i5 6600K 4.7Ghz is húzhatom stabil 1.4v-on, tovább nem húztam de lehet bírná, mondjuk az már felesleges számomra.
Oké hogy 40ezer ft fölötti lapoknál már 5Ghz is ki lehet préselni sőt.., de annak értelme nincs játékoknál.
Persze aláírom hogy drágább lapok minőségben és szolgáltatásban jobb, de szerintem a felét nem használnám ki, persze ez is egyénfüggő. -
Tukolp
aktív tag
válasz
bluyoo #73447 üzenetére
Igazából az egész dilemmán magja, hogy overclockoljak-e vagy nem, itthon vagyok már du fél6 óta és ezen agyalok
, most épp itt tartok [link]
Van aki azt mondja hogy felesleges a tuning, mert simán kihajtja a G1 GTX970-em ( amit majd veszek ) és csak pár fps-t nyernék a tuningal,van aki meg azt mondja hogy húúdemegéri, i5 6600 vagy 6600K, ez életem nagy kérdése mostHozzáteszem a zöld Gaming lap amit linkeltél, eléggé tetszett
-
Tukolp
aktív tag
válasz
bluyoo #73417 üzenetére
Maradok a Gigabyte-nál úgy döntöttem
Annyit szeretnék még kérdezni, hogy 1151-es sockettel elég sokféle chipsetet találtam H110, B150, Q150, H170, Q170, Z170.Mi ezek között a különbség ?
Esetleg van valahol valami oldal ahol kicsit részletesebben tudnék olvasni róla ? ( De itt is elolvasomcsak gondolom elég hosszú lenne kifejteni )
Szeretnék tisztába lenni a dolgokkal, hogy kiválaszthassam a legmegfelelőbbet.Köszi a választ.
-
laca500
aktív tag
válasz
bluyoo #73422 üzenetére
Igen, én is néztem a Extreme4+ lapot, de ha jól látom csak a házhoz való előlapi usb 3.1 csati a különbség.
Az MSI-t megnéztem amit ajánlottál. Van valami különösebb oka amiért te inkább a Z170A KRAIT GAMING -et választanád? Az nem tetszik benne, hogy a sata csatik felfele álnak és nem elfordítva. A házamban elég jól el lettek dugva a kábelek, de ehhez kell az is, hogy oldalról mennek be a sata kábelek. -
laca500
aktív tag
válasz
bluyoo #73420 üzenetére
Köszi.
És mi lenne az a megfelelő összeg ami már megfelelő lehetne? Esetleg 40-50K között már van elfogadható deszka?
Ezekről mi a véleményetek?
Asrock (ehhez húz a szívem)
Gigabyte (bár írtam, hogy a Giga-t nem szeretem)
MSI (sosem volt, nem ismerem. Mondjuk ha a VGA-jukból indulok ki, akkor rossz nem lehet) -
Tukolp
aktív tag
válasz
bluyoo #73414 üzenetére
Köszönöm a választ.
Ugye több forrást is meghallgat az ember, mielőtt vásárolna alkatrészt, egyik ismerősöm nem túlságosan ajánlotta, hogy Gigabyte lapot vegyek, inkább az Asust pártolta, én személy szerint azért húztam a Giga mellé mert nekem most az van és igazából nem nagyon volt vele baj, néha volt kékhalál de az nagy nagyon ritka volt, és ki tudja mi okozta.
Kérdésem még az lenne hogy márkában melyik lenne ajánlott most ? Tényleg nem olyan jó már a Giga mint rég ? Mert ha nem ajánlott akkor lehet Asust veszek. Vagy mást éppen ami kitűnő/ajánlott -
Tukolp
aktív tag
-
-
Alpachino
veterán
válasz
bluyoo #73281 üzenetére
Szegedi AtiPc
ASROCK B85M is 15K alatt van egy pár százzal...igaz javított, de garanciális. Akkor ebben mehet a tuning akár a k-s, procik, vagy a G Pentiumok esetében ( 3258) ?
Vagy még az is egy alternatíva lehetne, hogy most inkább jobb lapot és egy olcsóbb INTEL CELERON G1840 10K-ért ? csak nem tudom, hogy ez mennyire gyengébb, mint pl. egy 3Ghz környékén futó G Pentium
-
Alpachino
veterán
válasz
bluyoo #73277 üzenetére
15K max. igazából jó lenne olcsóbban megúszni a lapot, hogy g3258 beleférjen, de ha nem tudom ezekben a lapokban tuningolni, akkor nem ragaszkodnék a g3258 sem....mehetne bele egy olcsóbb g Pentium is.
DR|FTK|NG : Jó lenne az I3 először én is ezen gondolkodtam, mert az utóbbi időben csak is I5 prociaim voltak....és nem lenne annyi kompromisszum......
de sajna nem fér bele a keretbe, így egy aranyközépútként jött szóba egy viszonylag elfogadható lap, (amibe később mehetne egy i5 is akár) és egy játékra is még alkalmas olcsóbb proci
-
falijja
őstag
válasz
bluyoo #73225 üzenetére
Na akkor vissza intelre...
tegyük fel volna egy i5 2500-as procid, akkor most te melyiket választanád alaplapnak..innen az apróról...? amiket korábban linkeltél már elvitték mind, vagy jegelve vannak már..
Az egy Z77A-G45 es meg gondolom felesleges + költség, egy nem k-s 2500 nak... -
ViZion
félisten
válasz
bluyoo #73251 üzenetére
Hááát, Asusból a lehetséges nagykerekben nincs választék, Gigabyte GA-B85M-D2V van még ami normálisnak tűnik. i3 napi 8-10 óra "munka", amibél 80%-ot idle lesz. 20 k felett vannak még Asusok, de erre annyit nem szánnék. Elküldtem a polgárnak, h hol járunk, majd meglátom mit mond.
-
Lordus
senior tag
válasz
bluyoo #73234 üzenetére
ha azt mondjátok, hogy a sima (nem k-s vagy s-ses) erősebb proci jó ideig jó lehet, akkor örülünk. nem igazán akarok tuningolni, legyen alapból megfelelő.
dVGA? ez micsoda?jelenleg egy ati 6970-esem van.
ha dual-t jelentene, akkor az kizárt, csak egy vga kerül a gépbe. bár így mindenképp valami erősebb. kérdés, hogy kell-e 4 GB-os, vagy elég egy 2 GB-os vga.a harmónia lenne a lényeg, az alkatrészek passzoljanak egymáshoz. ha most felesleges a 4gb-os vga, akkor elég a 2gb-os, majd idővel fejlesztek. csak a proci-alaplap kombó legyen megfelelő arra, hogy érdemes legyen később valamit erősíteni esetleg rajta. én raknék bele 16 gb ramot, mert nem olyan drága, de ha azt mondjátok felesleges, akkor elég a 8 is.
-
anytime
őstag
válasz
bluyoo #73222 üzenetére
A lapcserével kapcsolatos levelezésünket egy 09.28-i keltezésű privátban indítottam, most újra a mITX-nél tartunk méretnél tartunk (mivel a ház marad a levelemben írtakhoz képest), ahogy azt megjegyezted
, de feleslegesen nem szórom a pénzt, hűtési gondjaim az 5 ventivel még nyáron sem voltak.
Ott írtam a lapcsere okát, itt nem részletezném
Viszont ha már eredetileg lapot és házat kellett volna cserélnem, elindultam a nagy tervezgetés útján. út közben azonban rájöttem (ismét), hogy nem kell az SLI, mert amit játszom, arra elég a konfig.
Mivel 1150-en maradok, de lehet, hogy jövőre már cserélem a VGA-t, akkor kérdés, elég erős lesz-e hozzá a proci. Ekkor gondoltam, hogy kell nekem a K-s CPU (azaz jövőre CPU és VGA csere), akkor viszont most kell Z-s lapot vennem.
A méretzsugorodásra meg a magyarázat, hogy a ház mégis csak nálam marad és mivel nincs baj vele, felesleges pénzt kiadni egy újabbra. Viszont ide csak mITX fér be ...
Természetesen a jobb audio kellene, erre ahogy azt már írtátok, az USB-s hangkeltő lesz a megoldás, amihez majd jöhet a fejes, egyszer, ha megkeresem rá a pénzt.
"Röviden" összefoglalva a lapcsere történetét ...
-
anytime
őstag
válasz
bluyoo #73219 üzenetére
, ismersz, már csak ilyen vagyok ...
, de amit kell, tud ezek szerint ez a prockó is, akkor meg minek több baj és vesződség, na meg új ház és miegymás ...
jimbcs és bluyoo:
Akkor mITX vonalon, szűkítsétek nekem le légy szíves a fentiek alapján az ajánlást. Gondolom, ha a lap ne ASUS attól még minden OK lesz a Strix-el?
Köszi előre is
Üdv:
A -
jim bcs
nagyúr
válasz
bluyoo #73199 üzenetére
(#73199) bluyoo
valóban,no para bőven belefér az időbe hiszen a nagyja még most fog jönni
(#73200) Murty
Karcsú a VRM rajta. Attól, hogy egy lap Z-s az nem egyenlő azzal, hogy egy stabil oc-t végrehajts, az alsó szegmensben az alap vrm mellett csak egy pár csatlakozóból van több mint a H/B-s szérián, a valamire való oc lapok 40-45k körül kezdődnek. Ez így elég érthető volt? -
TomiLi
addikt
válasz
bluyoo #73133 üzenetére
No problem, sőt! Köszi a segítséget!
Egyelőre a mostani H-s lapomban semmilyen beállítási lehetőség nincs sajnos. (H170M pro4)
Olyan egyszerű a bios-a az OC tweaker menü alatt, hogy én szégyenlem magam. (mondjuk egy H-s lapban vicces is egy ilyen elnevezés, és ne is legyen nagy elvárás, de azért jó lenne, ha Vram feszültségen kívül mást is lehtne állítani benne)
Okay, hogy nincs tuning, de ha már - elvileg - BCLK-t lehetne állítani, akkor miért nincs erre mód, valamint a szorzóra ugyanígy nincs mód...Na mindegy, nem is ez a lényeg, hanem az, ha jól értem, elméletben megy állandó szorzóra beállítva a 40x100MHz egy 6700-zal egy Z-s lapban? (nem feltétlenül fix-en, lehet offset is, speedstep-pel)
Bár az is lehet, ahogy mondod, hogy feleslegesen rugózok ezen, ha működik a turbo egy H-s lapban (nem tudom, hogy ez egyenértékű-e azzal, ha egy cpu be van állítva 4GHz-re? Tehát mind a négy mag 4GHz-en megy turbo-n....? - de ez már másik topik)
Köszönöm a segítséged!
-
TomiLi
addikt
válasz
bluyoo #73083 üzenetére
Kérlek segíts!
Egy Z-s lapban egy nem K-s cpu turbo órajelét is be lehet állítani állandóra?
Pl (most ezeket nézem) egy sima 6700, egy Z-s lapban megy 4GHz-et (állandóan - magyarul fel lehet "húzni"?)Viszont ez már nem igaz egy H-s lapban egy K-s cpu-val, ugye?
Pl: 6700K egy H-s lapban nem megy 4.2GHz-et állandóan (Asrock H170M pro4-ben nincs is olyan opció, hogy állítani lehessen a szorzót)Jól gondolom? Köszönöm!
-
pete_21
addikt
válasz
bluyoo #73098 üzenetére
Köszönöm a válaszod!
Akkor ez a Gigabyte alaplap lesz a befutó.
Igen, ezt az USB 3.0/USB 3.1-es kavarást én sem értem. Én úgy láttam, hogy az Asus, és Gigabyte egyértelműen megkülönbözteti, tehát USB 3.0, és USB 3.1-ként jelöli. Viszont az MSI már USB 3.1 gen1-ként jelöli az USB 3.0-át, és USB 3.1 gen2-ként az USB 3.1-et. Ezen az oldalon le is írják. Bár a logikát megkérdőjelezem mögötte, nagyon félrevezető.
Egyébként azt, hogy megfelelő-e a VRM és a hűtése, azt honnan tudjátok? Már ránézésre, képről is lehet tudni? Vagy a manualból az adatokból tudjátok kibogarászni? -
pete_21
addikt
válasz
bluyoo #73083 üzenetére
Köszönöm a választ!
Jobban megnézve nekem is jobban tetszik a H170-D3HP. Az USB 3.1 vezérlője, és a LAN vezérlője is Intel. A Z170-es lapnál ezek nem Intelesek.
Nem nagyon értek az alaplapokhoz, de sokszor a VRM-et és a VRM hűtését hangsúlyozzák ki, hogy nem megfelelő egyes lapokon. Ezek meg persze nem derülnek ki a specifikációkból.
A VRM és a hűtés látszólag rendben van ennél a lapnál, ugye? -
Hmmm1
aktív tag
válasz
bluyoo #73051 üzenetére
Köszi a segítséget. Egyébként most az is beötlött, hogy ugye szinte mindig Realtek volt, kinek nem? Nem volt vele gond, vitt mindent, nem szarakodott semmi miatt, nem protokolozott vagy tudom is én, ugye az Intel se genyózik semmivel. lan esetében olyan dejavu, mintha valami apple cucc feeling lenne, ahol megszabják hogy mit honnan tölthetsz le, meg ilyenek. Tudom lehet hülyeség, de azért megkérdezem nem e kavar be valamibe a drága intel lan csipszet.
-
Hmmm1
aktív tag
válasz
bluyoo #73046 üzenetére
Azdes*ar : ) A kisebb Inteles, a Plusos meg Realtekes, nemááár. Amúgy milyen különbségek vannak mATX, meg a nagyobb közt? Nekem ezek a kicsik nem nagyon jönnek be. Nem tudom, de ez elég muris most^^ Pedig tényleg nem rossz.
A Pluson a ethernet mennyire lehet jó? Az a realtek gyártmány. (Rafináltak, mert azt nem hangsúlyozták ki, nem is írnak róla semmi különlegeset) Vicces amúgy hogy kb nem is foglalkoztatott az ethernet port meg hogy milyen lesz, úgyis jobb mint ami most ezen az ezeréves alaplapon van, de minél jobban nézi az ember annál könnyebben behúzzák az embert. "S mivan ha tényleg az lenne a jó, meg lehet megdobná stb. ha azt választanám meg ilyenek." Annyira betudna húzni tényleg...pedig lehet semmit nem számítana a multi szempontjából, ráadásul nem is igen tolnám mindennap.Köszi, akkor ebbe csak ilyen kis kártya megy bele, így felejtős. Ahogy elnéztem nagyjából a Sata3-as csatival is hozzák ezt a 500, 500+ MB/sec-t, úgyhogy ez marad inkább.
-
Hmmm1
aktív tag
válasz
bluyoo #73038 üzenetére
"Valóban semmi különbség köztük, csak éppen jobb tápkör, LAN, audio, ..... "
Na ezt bírom.: hogy mikor még 30+ ezres alaplapot linkelem itt configba másutt (bemutatás, véleményezésképp, de ph fórumon, lehurrogtak többen hogy mi a francnak, semmi különbség a teljesítménybe és fdölösleges 30 ezres alaplap így ebbe az összeállításba, meg így meg úgy. Bőven elég egy 20 ezres árkategória is , meg mittudomén már miket magyaráztak. Erre itt meg megint más a felállás :/
Meg hogy belépő szintű Z-s deszka -.- komolyan ph fórumon annyi fanatikus van, hogy mindent leírnak. Értelek amúgy cxsak na.. -
-
-
-
speedygonzi2
tag
válasz
bluyoo #73015 üzenetére
Köszi.
Hát igen. gondolkoztam használtban is, de Haswellben nem nagyon találtam alkatrészeket / félkonfigokat ebben az árban (ahogy látom a i5-4xxx-es cuccok nagyon gyorsan pörögnek), 1151-et meg már nem szeretnék.Gondolkoztam azon is hogy a legkisebb i5-6400-es procit bevállalni, de azért a 30k különbség jelentős.
az ideális az lenne ha kint lennének a -boltokban- a sklyake celeronok, és a lelcsóbb procival felállitani a rendszert, aztán amint van pénz egy magasabb orajalü i5.gondolkoztam FX-ben is, de melegebbek, többet esznek, és annyira nem izmosak. Nem mondom hogy egy FX 8xxx gyenge, mert nem az, de azok már tényleg az i5-öket közelitik árban. azok meg azért valahogy mégis jobbak. (Ráadásul IGP is van benne)
-
Killer01
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Ha kérdezel, feltétlenül közöld a következőket:
1. Mennyit szánsz az alaplapra?
2. Milyen hardverek alá szeretnéd?
3. Milyen méretű lapot szeretnél?
4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB 2/3,SATA 2/3,PCI,PCI-E,...)
5. DVGA-t vagy IGP-t szeretnél használni és utóbbi esetben milyen kimeneten csatlakoztatnád a monitorodhoz (HDMI,DVI,DP) ?
6. Szeretnél tuningolni vagy nem?
7. Használt, vagy új alaplap?
8. Fontos e a lap kinézete (színe,design,rgb,...)
+1: A jövőben tervezed e a processzor cseréjét (pontos típus)/fontos e az alaplap fejleszthetősége?
Összefoglaló tele van alaplap ajánlásokkal, kérdés előtt nézz rá, sanszosan válaszra lelsz.
Ha az alaplapoddal kapcsolatos kérdésed van ami nem függ össze a vásárlással (beállítások, OC, stbstbstb...) vagy csak valami meghibásodott akkor látogasd meg az "Nem indul és mi a baja a gépemnek " illetve az "Azonnali alaplapos kérdések órája" topikot! Ez egy ajánlós/vásárlós topik!
Ha nem a témával kapcsolatos a mondanivalód, látogass el az Alaplap OFF topik-ba.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Háztartási gépek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Autós topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- ASUS TUF Gaming A15 FA507NUR - 15,6" FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB -RTX 4050 -3 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest