- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Yettel topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Aktív témák
-
tm5
tag
válasz
BullKoxa #6938 üzenetére
Szerintem a 2ms vs. 5ms témát elég sokszor kivesézték korábban, hogy nem észrevehető különbség. Én korábban egy 25ms-es monitorral nyomtam 7 évig, csak FPS és nem volt semmi gondom vele.
Nekem 1 hónapja van egy Benq E2420, eddig minden OK, maximálisan elégedett vagyok vele.
-
tm5
tag
Csakhoigy legyen mégegy említése a #6556-nak
Szóval, tényleg szerettem volna én nem TN-t venni, de nem 100 fölött. Epekedve vártam, hogy megjöjjenek az LG IPS. vagy a Samu új PVA monitorjai. Esetleg elárasszátok a piacot a Green-nel, és mindenki azt mondja hogy még 6-12 hónap után is mennek.
Elfogyott a türelmem, nem volt túl sok pénzem, maradt a Benq. E van
A szakmai érveidet abszolút nem vitatom.
Viszont tényleg van egy érdekes dolog, bármennyire kúl, kis asztalra nem való a 24"-os monitor. Ha nagyon közel van szinte zavar. Kiváncsi lennék, hogy akik 27"-t kerestek/vettek hogyan bírja a szemük.
-
tm5
tag
Sokáig vacilláltam, hogy mire cseréljem a 7! éves hibátlan de 15"-os Samu 152T-t. A skacok teljesen meggyőztek, hogy IPS kell nekem, mert általában inkább a minőségi dolgokat szeretem megvásárolni, mégha esetleg sokáig várok is rá. Fotózni szoktam, gondoltam ahhoz is jó lesz.
Aztán egyszer megpróbáltam utánanézni, hogy vajon a 152T milyen paneles. Legnagyobb döbbenetemre sima TN-es. Na akkor meginogtam és egy apropót keresve, kevesebb, mint féláron vettem egy BenQ E2420HD -t. 3 napja jött meg, teljesen elégedett vagyok vele, aki 50-60k -között keres annak tudom ajánlani.
Ja amit vettem volna amugy az a DELL U2410.Húzza ez ki csak fele annyi ideig, mint a másik és akkor 3 év múlva a kettő árkülönbségéből, meg egy kicsiből, veszek egy 3D-s OLED több nyelven beszélő aktuális csodát. Vagy a különbözetet meg költhetem nagyobb CPU+GPU-ra ha kellene idővel. Bár egyelőre bírja a i7-920+4850-es kombó.
Ja és 5ms vs. 2 ms: a Samu 152T 25ms-es volt, és én csak FPS-sel játszom, de soha nem éreztem utánhúzást látok rajta.
PS: De ha lesz egyszer elég pénzem tuti IPS-t veszek én is de úgy érzem vannak élhető TN monitorok is.
-
tm5
tag
Valaki nem hallott valamit arról, hogy mi lett azokkal a karácsony előttre ígért LG IPS-es monitorokkal? Vagy csak én nem vetem észre őket?
-
tm5
tag
Sziasztok,
Monitorvásárlás előtt állok és a véleményeteket kérném. Amire kellene:
Programozás, internet, játék, filmnézés, és néha saját fényképek szerkesztgetése.Sokat gondolkodtam, hogy az utóbbi miatt jó lenne egy IPS monitor, de most úgy tűnik,. hogy az kicsit sok nekem, szóval olyan 70k környékén szeretném letudni a dolgot. Elég sokat olvastam a fórumonkon a TN hátrányairól, de most úgy tűnik, ki kell egyeznem vele.Két monitor maradt a listámon:
Samsung 2494HS
Samsung P2370HDTudom, hogy az utóbbi TV tuneres, ki tudnám használni, de most inkább az érdekelne, hogy mi a véleményetek a két monitor képminőségéről, lehetőleg egymáshoz viszonyítva.
-
tm5
tag
A képernyőméreten kívül van különbség a Samu P2370HD és P2470HD között?
Illetve a tuner kivételével van különbség a P2370 és a P2370HD között?Jelenleg egy P2370HD-val szemezek, de estig el kellen döntenem hogy kell-e
Aktív témák
Hirdetés
- Philips LCD és LED TV-k
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Villanyszerelés
- Steam Deck
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Yettel topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- További aktív témák...
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítás
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkVision P27U-10 3840 x 2160 4K monitor - PIVOT - HDMI - USB- C - több db - gari + számla
- Samsung Odyssey G3 180Hz 1ms / garancia
- Gamerek, tartalomgyártók FIGYELEM! DELL Alienware LCD monitor
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest