- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Yettel topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Magisk
- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Aktív témák
-
albertboy
tag
nem kell bonyolultra gondolni
egyszerűen csak: élesség, finomság, durvaság.
Ezt a 3 értéket próbálgatva szimplán be lehet lőni egy tökéletes képet.
"Hogy is néznek ki a gépeink?" topikban linkeltem egy képet.update: játék közben így néz ki
http://www.uploadgeek.com/uploads456/0/albertboy_multi.JPG -
albertboy
tag
no, akkor pár gondolat
a legfeltünőbb dolog a mérete volt számomraez érdekesen hangozhat, de egy 15" -os moncsiról egy 24"-ra átállni eszméletlen nehéz volt az első napokban. Kezdj el TV-n dolgozni, hamarabb alkalmazkodsz majd a monitorhoz...
Kellemetlenségekről nem tudok beszámolni, talán kettőt kivéve, bár az egyik önnön hibám, csak VGA-n tudom használni a moncsit, a DVI- kimenetet kispórolták a notiból
Tartottam tőle hogy nem lesz olyan éles stb.... de egyáltalán nem látni semmilyen zavaró dolgot rajta....fantasztikus képe van vga-n is. A hd videókon csodálkoztam a legjobban...egyszerűen tökéletes. A másik említett dolog a monitor fényereje...ezt most komolyan mondom 100-ról vedd vissza 10-20-ra, még 0-n is tökéletes fényereje van nappal. 1x bekapcsolásnál azt hittem kisüti a szemem. Egy kisebb maghasadás zajlik ebben a "dögben", akkora fényereje van
A monitor menüje már a jól bevált Coarse, Finelize és Sharpness opciókat úgyszint megkapta, tehát még a "vájtszeműek" is tökéletes képet tudnak varázsolni.
Összegzésképp én nem csalódtam a TN panelben, bár pár hete még elszánt IPS - MVA fan voltam, igazság szerint, akkor lenne az igazi, ha egy PVA paneles modellet is kapnék
-
albertboy
tag
Én egy Samsung Syncmaster 245B-el lettem gazdagabb idén.
Először féltem a TN paneltől, hogy filmezésre kellemetlen lesz látószögei miatt...de szerencsére nem így lettFantasztikus, "szemetgyönyörködtető"...én csak ajánlani tudom ezt a modellt. Hamarosan egy logout-os cikk is megjelentetésre kerül róla.
Stay focused...
Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Okos Otthon / Smart Home
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Konteó topic
- Hisense LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Gamerek, tartalomgyártók FIGYELEM! DELL Alienware LCD monitor
- LG UltraWide 29WQ60A-B LED IPS Monitor! sRGB 99% / 5ms / 100Hz / FreeSync
- Lenovo ThinkVision P27U-10 3840 x 2160 4K monitor - PIVOT - HDMI - USB- C - több db - gari + számla
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítás
- 2 év garancia 32" Samsung Odyssey G6 G65B QHD 2K 240Hz VA QLED Smart Gaming Monitor - LS32BG650EUXE
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest