- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Az átlagnál kisebbek ugyan, de bírják a strapát
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Légies iPhone halvány színei
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
replika
tag
Üdv!
Megtört a jég, végre nem pixelhibás monitor került a kezeim közé.
Mondjuk lassan 1 hónapja próbálok monitort venni.(mármint fizikailag és nem számítva az utánaolvasást) A befutó a legelsőre kifilózott Lg w2600hp-bn lett. 19" Fujisu-Siemens-ről váltottam. Hát, állati mit is mondjak. Megszokni egy pillanat műve. Majdnem tökéletes. Brutál fényerő, szokatlan betekintési szögek, szép szín...
Persze, nekem semmi sem jó.
A forteManager-nél (3.08) csak az info jön be, nem lehet állítani, mert nem aktívak a fülek.
EZ zooming nem működik. Lehet, hogy nem állítottam be még rendesen, de kezdek aggódni.
A panel lassúnak tűnik nekem, FPS-ben 100fps-nél is megtörik középen a kép!(4890 vapor-x)
WOW-ban is röcög kissé.No mindegy most már, majd még próbálom beállítani. Ha van tippetek esetleg azt kipróbálnám/megfogadnám.
Tisztelettel replika
-
replika
tag
válasz
old_artist #3480 üzenetére
Üdv!
Alapvetően gamer monitor lenne (jó válaszidő, semmi elő-után húzás), csatlakozók (azért szeretnék rákötni egy DVD lejátszót is). Nem lenne rossz egy tűrhető színskála sem (már leszámoltam a komolyabb panelekkel, fotót nem akarok szerkeszteni, nem munkára kell). Nagyságban 24", minimum full-HD, de jó a 1900*1200 is
. Opcionálisan PIP, gyerekzár , USB hub. Szintén nem kell: pivot. Árban kihagynám a 150k felettieket, 80k körül gondolkozom.
KB. ennyi jut így kapásból eszembe.
Tisztelettel replika
-
replika
tag
válasz
old_artist #3478 üzenetére
Udv!
Lol, hat semmilyen, mert nem tudtak cserelni, mert az is hibas volt... vegul feladtak
penzt most kaptam meg... legalabb megkaptam. Nem tudom mit is valaszthatnek helyette. -
replika
tag
Üdv!
Nem régen próbáltam venni egy 24"-es Lg 246whx-bn moncsit.
Háát, 3-ból 3 pixelhibás volt, sőt az elsőn a HDMI és a composite port sem ment!
A többit nem tudtam kipróbálni csatlakozó szempontból.Nem hittem volna, hogy ez ilyen gyenge sorozat. Láttam, egy előttem szólónak hasonlóan volt pixel hibás fogása..... Rémes.
-
replika
tag
Van valakinek tapasztalata az Lg L246wh -val? A sebességet illetően láttam a teszteket, azok tetszettek, de a színekről (persze TN monitorhoz képest) semmi használhatót nem találtam.
Játékra ok, azt látom, de jó-e filmnézésre is? Van valakinek tapasztalata vele? -
replika
tag
válasz
Zsozsooooo #3298 üzenetére
Utánhúzást nézted már, hogy mekkora? Azt hallottam, hogy elég gyors. Dícsérték nagyon a monitort, csak a színeket húzták le, de azt nagyon (nem bírták beállítani semmilyen kalibrálással), illetve mi van a betekintési szögekkel mennyire gáz ebben a nagyságban? Mondjuk, ha 4 ember akarja nézni mint tv-t?
-
replika
tag
válasz
Zsozsooooo #3293 üzenetére
Tapasztalat hiányában csak másokat tudok idézni: az Lg gyorsabb, kevesebb a csatlakozó, nagyobb. Dell s-pva, ennyi tömören
.
Miért akarsz megválni a Samsung T260HD-től? -
replika
tag
24-26'' méretben fps-re, filmre alkalmas monitort, csatlakozókkal kedvező áron keresek. Van tippetek? Minden paneltípus érdekelne.
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Posta, csomagküldés
- Spórolós topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Autós topik
- Lexus, Toyota topik
- Linux felhasználók OFF topikja
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Lenovo X1 Yoga G6 i7-1185G7 32/512GB SSD FHD IPS Touch Win11 (lízingelt)
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest