Aktív témák
-
DarkDeer
senior tag
válasz
replika #3483 üzenetére
Üdv!
Olvasva az igényeidet, valóban nem teljesen ajánlható Neked ez a Samu.
Nekem viszont tökéletesen megfelel, mert most egy 8ms-os Samut használok, és nem látok zavaró utánhúzást abban a néhány játékban amivel játszom. Persze nem vagyok hardcore gamer. HDMI-re sincs szükségem, a monitor csak a pc-hez lesz kötve, arra meg jó a DVI is, a HDMI nem ad jobb képet, csak a kép mellé hangot is.
Sok sikert az LG-hez! ha sikerül kifogni egy hibátlant akkor írj róla ide nekünk egy kis elemzést. -
kocsonya
tag
válasz
replika #3482 üzenetére
Ahogy nézem, hogy mit próbáltál szerintem nem nagyon fogsz ebben az árban más megfelelőt találni.
Én is az LG-t (L246WHX) néztem ki, kicsit elbizonytalanítottál.
Ha nem sürgős a dolog, várj egy kicsit, aztán próbáld meg újra lehet, hogy ugyanabból a szállításból cserélték végig, és azok sajnos hibásak voltak. -
DarkDeer
senior tag
válasz
replika #3476 üzenetére
Üdv!
Én is kinéztem ezt az LG L246WHX-BN monitort, de aztán inkább a Samsung 2443BW-t választottam ki. Nagyon hasonló az LG-hez, árban, kinézetben és specifikációkban is. Esetleg próbáld ki ezt, ha nem jön be ezt is visszaküldöd.
[link]
Az ipon-os linken pont rossz kép van, ez a Samu végig matt fekete, semmi csillogás, nekem pont ezért tetszik nagyon.
[link]
Jövő héten, ha nem sikerült megüzletelnem egy P-MVA paneles LG-t akkor bizony én befizetek egy ilyen Samura. -
old_artist
addikt
válasz
replika #3479 üzenetére
Üdv!
Igen, sajnos mostanság nagyon sok pixel és sub-pixel hibás monitorok vannak, még prémium, felsőbb és professzionális kategóriákban is, és ez alól az EIZO sem kivétel - sajnos!
- és még ezek nem is rendelkeznek pixel garanciával, ami nagyon felháborító, különösen, ha hozzávesszük azt is, hogy még szinte egy gagyi TN panelesnek, ami 30e-be kerül, magadják ezt a garanciát egyes gyártók!
Minden képpen érdemes 3 napos pixel garanciával vásárolni, de hogy mit, az a pénztárcádtól és az igényeidtől is függ!
Milyet szeretnél, hátha segíteni tudunk -
Zsozsooooo
tag
válasz
replika #3294 üzenetére
Nem biztos, hogy megválok tőle, mivel TV funkciója is van ! Így driverből beállítva rendkívül tetszetős lett, épp tegnap beüzemeltem a régi monitoromat amit a (megvásárlásnál szebbnek láttam akkor 226BW ) és nem tudom lehet megszokás kérdése de szebbnek tűnt a T260HD most !
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 7 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged