Keresés

Aktív témák

• szki

őstag

válasz {Barney} #3871 üzenetére

Én vettem egy HannsG HH251HP-t a gyerekeknek, de én is használom szövegszerkesztésre, netre, filmre. Laikusként tapasztaltam:

Előnyök:
    - nincs pixel, subpixel hiba
    - falra is szerelhető (100x100 Vesa)
    - csomagoltak hozzá audio, d-sub-d-sub és dvi-hdmi kábeleket is
    - PnP, azaz a monitor jelzi az üzemmódokat a vga felé
    - 1920x1080-as natív felbontásban nagyon jó a kép élesség és színek tekintetében. Többi felbontás minősége hagy kívánnivalót maga után...
    - HD filmeket szépen jeleníti meg (szgépről és dvd lejátszóról is HDMI-n).
    - IPTV-s SetTopBox is együttműködik HDMI-n (bár valamiért csak 576p-vel, és nem tökéletes minőségben...)
    - Betekintési szögek oldalról és felülről elég jók. Alulról pocsék (de nem is nézzük alulról)
    - Nem tapasztaltam szemmel észrevehető input lagot.
    - Ghostingot nem tapasztaltam

Hátrányok:
    - menü kezelhetősége pocsék
    - igen szegényesnek tűnik a menü a plazma tévéméhez képest
    - beépített hangszórók csak Win üdvözlő üzenetre valók...
    - az utánhúzás jelentős a tesztek szerint (Eizo zászlók, Pixperan kiskocsi). Nyomát se látom az X-Celerate hatásnak, és menüben sem találok ilyen funkciót.... Játékban még nem tudtam igazán tesztelni.
    - teljes feketénél a képernyő alsó és felső szélénél egy kis bevilágítás látható.

Összességében:
    Ennyi pénzért marha jó, hogy 24,6" a látható méret! És én mindhárom bemenetet ki tudom használni (d-Sub, 2xHDMI).
    41W a fogyasztása.
    Egyik nap megrendeltem (online fizettem) és másnap reggel nálam volt a cucc vidéken (díjmentes kiszállítás).
    72 órás pixel garancia és utána Class-2 érvényes. 3 év helyszíni garancia van garjegyen, ami nem hangzik rosszul!

Aktív témák