- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- HTC U11 - újra a szorítóban
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Aktív témák
-
atee
őstag
Igen ezt olvastam én is, de a gyakorlatban ez nem jelentkezik.
Simán gamer monitornak neveztek 16ms monitorokat is pár éve még és játszottunk is velük.
Az, hogy tesztekben kimutatható, hogy más gyártó terméke jobban teljesít az mellékes. Gyors fps játékokat játszom és nem tapasztalom, hogy bármi gond lenne vele.
Persze, ha nem tetszene akkor én se vettem volna meg. Nem a legfontosabb, de ez is szempont.
A LED dologról nem tudok nyilatkozni. Nem igazán ástam bele a témába magam.
Nem is e miatt választottam, de szintén nem teljesen mellékes a fogyasztása sem.Mennyiért tudnál szerezni most? Lehet kéne még egy
-
old_artist
addikt
Üdv!
Nem, nem csak képátlóméretben, hanem pixel méretben is különböznek a samuk (0,265 vs. 0,272)!
A BenQ-ból az E2400HD-t már nem gyártják, az E2420HD van helyette, sok jó tulaj-tapasztalat van az új típusról - szvsz BenQ E2420HD, de a samu 2333SW sem rossz széria a TN panelesek között!
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- FÓLIÁS! LG UltraWide 35WN75C-B Ívelt Monitor! 3440x1440 VA / 100Hz / 5ms / FreeSync
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Lenovo ThinkVision P27U-10 3840 x 2160 4K monitor - PIVOT - HDMI - USB- C - több db - gari + számla
- Philips 32E1N1800LA/00 4K monitor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest