- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Aktív témák
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Garibaldi12 #2877 üzenetére
Hát igen erre gondoltam hogy azért nem olyan rossz
Most már csak az a kérdés hogy a 16:9-es képarány jelent e valamilyen hátrányt játékokban, azt tudom hogy az újabbak már támogatják, de azért a régebbiek is. Ami külön öröm a számomra mert például a cod2 is támogatja ha jól néztem én meg azzal tolom sokat. -
Cyberpunk
félisten
válasz
Garibaldi12 #2873 üzenetére
Köszike hogy megosztottad a tapasztalataid
Mert én is ez meg a 2494HS-en gondolkoztam, de valószínűleg a HS-t fogom venni az jobban bejövős meg a tesztekben is jobban szerepelt mint a 2333SW.
Nekem is teljesen jók ezek a TN panelek (a jelenlegi is ilyen) mivel én sokat játszok professzionális szinten is ezért nekem lét kérdés hogy lehetőleg minél alacsonyabb legyen az inpiut lag és az után húzás. És valljuk be e téren verhetetlenek a TN-esek.
Egyedül a betekintési szögekkel lehet gond ekkora méretben, ettől tartok is egy kissé de hát úgy is szemből fogom nézni az esetek többségében. Bár lehet hogy a szélek felé már torzulhatnak a színek.
Aktív témák
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Eredeti játékok OFF topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- iPhone topik
- Háztartási gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bittorrent topik
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- Gamerek, tartalomgyártók FIGYELEM! DELL Alienware LCD monitor
- Samsung Full HD LED Monitor
- Samsung ViewFinity S6 34" (S34C650TAU) UltraWide ívelt monitor garanciával, dobozzal
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítás
- FÓLIÁS! LG UltraFine 32UN88A-W Ergo IPS Monitor! 3840x2160
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest