- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Aktív témák
-
old_artist
addikt
válasz
t-bali3 #2123 üzenetére
Üdv!
Ha a szoba díszeként fogjátok használni és nem a funkciójának megfelelően, és nem a kép minősége/kiválósága dönt, akkor szvsz válasszátok a samut!
- bocsánat a kirohanásomért!
mod: ah, látom nem én vagyok az egyedüli ezzel a teóriával! Amúgy, játékban fogja nézegetni a monitort, vagy a képet, amivel játszik?
-
mindfreak
őstag
válasz
t-bali3 #2123 üzenetére
A kérdés, hogy szobadísznek veszitek-e a monitort vagy használni szeretnétek? A T240 ára tudásához és képminőségéhez képest nevetséges. A Dell valóban szép, viszont játékra nem ajánlott vétel, így muszáj lesz a külsőt illetően kompromisszumra jutnotok. Inkább, mint a képminőség rovására...
-
old_artist
addikt
válasz
t-bali3 #2118 üzenetére
Üdv!
Sajnos a Dell 2480wfp és a Samsung 245T nem igazán játékra termett a nagy input-lag-ja miatt! Ellenben a HP LP2475W-vel már bátran el lehet "járszadozni" (az alján egy kis Input-lag összehasonlítás, a már említettekkel), de a NEC-ről egy kis teszet is láthatsz!
Sajnos a NEC MultiSync 2470WNX (6ms g2g, 24"WS Samsung S-PVA (LTM240M2) paneles) monitorról csak a neten keresztül tudsz valami kis "hangyányi" értékelhetőt megtudni, mivel ezeket inkább a grafikusok és a képszerkesztők használják, és sajnos hazánkban az ára miatt nem olyan elterjedt, egyébként a Barco és az EIZO után szvsz az egyik legjobb monitor a piacon, különös tekintettel a vezérlő elektronikájának és a kiváló kivitelezésének, de nam nagyon "játék kedvelőek"! -
mzsolt
csendes tag
válasz
t-bali3 #2118 üzenetére
Én még nem láttam NEC-et, úgyhogy csak tesztek alpján tudom a saját véleményemet elmondani. Pl itt elég jó öszehasonlítható a kettő:
ez alapján a NEC szolgáltatások ill. featureök terén jóval kevesebbet nyújt mint a HP magasabb áron...
remélhetőleg majd konkrétumot is ír valaki a képminőséggel kapcsolatbsn
-
mindfreak
őstag
válasz
t-bali3 #2118 üzenetére
Irreálisan magasnak tartom az árát a kategóriabeli monitorokéhoz képest. Ilyen áron elvárnék kicsivel több csatlakozást is, ugyanis ezek listája kimerül 1 db D-Sub és 1 db DVI-D személyében - se HDMI, se DisplayPort. Samsung S-PVA panel került bele, amelyet megtalálhatsz más, jobban felszerelt és olcsóbb termékben is. Ez nem azt jelenti, hogy rossz monitor, csak ennyit már nem ér meg szvsz.
Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest