- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Porba hullhat a Pixel 10 Pro Fold
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: MS Office365 Linuxon
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
Aktív témák
-
Ízlésbeli kérdésekről nem vitatkozik az ember, de kétségtelen, hogy nálam is szempont volt, hogy a 2429HS élőben is elég kis randa, nem nyújt többet - nekem - egy korábbi postban kifejtettem, hogy miért - és drágább is, mint a P2350, ezért ez utóbbit vettem végül. Elegáns, főleg az átlátszó kerete.
Az érintőgombjaival még nem békültem ki mondjuk, kicsit esetleges a kezelése, lehet, hogy az ujjamban van a hiba. A telepítőn van mondjuk szoftver hozzá, így nem feltétlenül kell a gombokkal matatni.
-
BullZeye
veterán
nem csak hogy teljesen oké, de diszkrét, és az érintőgombok rajta isteniek, nem kell nyomkodnod elég ha megsimítod a ki-bekapcs gombot ^^ csak lágyan, és már megy is
_ak_
Hangerőszabályzót én nem találtam rajta, hangszóró van rajta, bár beépített így ne várj egy dolby digitalt. Hang bemenet és kimenet egyaránt van (3.5 jack), de úgytudom hogy HDMI az hangot is (?) átadja a video mellett.
nagyon fasza kis monitor ez, amint említettem egyetlen egy dolog van ami nagyon de nagyon nagyon nem tetszik, hogy bizony a monotom képeknél, pl játékoknál mikor csak mész előre, közbe lassan forgatod a kamerát jobbra vagy balra, akkor biza megjelenik az a kis csík, de videóknál is néha
bevilágítás minimális, a színek szépek, jó az egész ^^
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung ViewFinity S6 34" (S34C650TAU) UltraWide ívelt monitor garanciával, dobozzal
- 2 év garancia 32" Samsung Odyssey G6 G65B QHD 2K 240Hz VA QLED Smart Gaming Monitor - LS32BG650EUXE
- LG UltraWide 29WQ60A-B LED IPS Monitor! sRGB 99% / 5ms / 100Hz / FreeSync
- Lenovo ThinkVision P27U-10 3840 x 2160 4K monitor - PIVOT - HDMI - USB- C - több db - gari + számla
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged